Korunma isteğim :)

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Canlar aslında bir derdim var mı bilmiyorum paylaşmak istedim :) Öncelikle perşembe duruşmam var. Avukatım bu duruşma bitme ihtimali olduğunu söyledi bakalım.

Anlatmak istediğim şu. Geçenlerde işle ilgili bir yemek vardı. Arkadaş gözüyle baktığım bana da o gözle bakan biri var. Yemekte bana eşlik etti. Kendimi o kadar güvende o kadar iyi hissettim ki. Çok güzel sahip çıktı prenses muamelesi yaptı. Durumumu da biliyor bazı şeyler sordu yaşadıklarımın bir kısmını biliyordu gerisini de sordu, anlattım vs. Baya güçlüymüşsün her şerde bi hayır vardır filan dedi. Konuşmak iyi geldi yani. Yemek çıkışı beni ailemin yanına kadar götürüp teslim etti. Aslında benim tüm aradığım buymuş sanırım. Hayatımda ilk defa sırtımda bir doluluk hissettim. Babasız büyümenin verdiği bir durum galiba, arkam hep boşta hissediyorum :) Yani sadece bir arkadaşımın bile yapabildiğini yapamadı bazıları..

Ne bileyim benim gerçekten sevilmeye, korunmaya ihtiyacım var.. Karşıma böyle biri çıkar mı dersiniz..

Son düzenleme:
çıkar tabi neden çıkmasın..Kişinin karakterine bakar ,kimisi çevresindeki herkesi korur kollar,kimisi eşi olsa bile umursamaz..İnşallah çıkar karşınıza..

Genelleme gibi olmasın ama mesela akrep burcu ise partneriniz ilgiyi ,ihtimamı daha çok hissedersiniz..(=

ne bileyim evlilikten gözüm o kadar korktu ki sanki herkes öyle olacak eziyet edecek gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…