- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Ahhaa olur mu oyleKardeş kardeş uyuyun. Son çözüm bu.
İyiymiş canim Türkiyede var mi ve bi adı var mi?bu arada çok yaygın değil ama deri altına yerleştirilen dogm kontrol kapsülleri var
Normalde esim çok anlasilidir ama bu konuda canımı sıktıVaar. Düşüncesiz ve huysuz kocalar için şap içme seçeneğinde var.
Yatakları ayırın, en güzel korunma yöntemidir.
Böyle bencil adamlar çok uyuzuma gidiyor kusura bakmayın.
Kadın, hap alacak da, spiral taktıracak da bilmem ne, her türlü yöntem için kendi vücudunu başkalaştıracak, ama paşalar bir prezervatife burun kıvıracak. Oldu... Esas sizin kızmanız lazım ona, onun size bi şey demeye hakkı yok.
Prezervatif iyidir. Taksın.
adı bu deri altı implanon.. detaylı bilmiyorum. bende araştırırken dulmuştum ama içine hiç girmedim askıda bekliyorİyiymiş canim Türkiyede var mi ve bi adı var mi?
Bazı ozel nednlerden dolayı taktirdim sonra hata yaptığımı anlayıp cikartirmistimDoğum yapmadan nasıl spiral taktırabildiniz?
Hmm bi arastiriyimadı bu deri altı implanon.. detaylı bilmiyorum. bende araştırırken dulmuştum ama içine hiç girmedim askıda bekliyor
Bi arastiriyim canim sen kullanıyor musun?Nuvaring var. Onu dene.
Ben kullanmadım alternatif istediğin için yazdım.Bi arastiriyim canim sen kullanıyor musun?
eşimle bir daha konuşurum olmazsa yatağı felan bir süreliğine ayrırım bende seviyorum ama eşim istemiyor :/Ben kullanmadım alternatif istediğin için yazdım.
Kondom candır.
Yani nasıl taktılar ben taktıramadımBazı ozel nednlerden dolayı taktirdim sonra hata yaptığımı anlayıp cikartirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?