korunma sorunu ve esimin dusuncesizligi

Suresi üç aydan uzun değilmiydi onun, ne zaman çıkarttırırsanız o zamana kadar koruyor

Geri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı
Bu bir korunma yöntemi değil, sadece boşalma zamanı Sperm olmuyor önden gelen sıvı da da oluyor Sperm, bu yüzden hamile kalan bir sürü tanıdığım var
aynen canım şu deri altına konulan şey de iyi gibi
imkan varsa gidin en güzeli doktora gidip danışın size uygunsa implant en iyisi bence, ben bir türlü gidemedim en son iğne yaptırdım emzirdigim için üç aylık yaptırdım ama yeni öğrendim 6 aylık olduktan sonra bebek aylık iğne doğum kontrol hapı da oluyormuş, sütü azalttığı için tavsiye etmiyorlar çünkü.

aynen canım bide ben hemen hamile kalırım . pazartesi gideyim danışıp yaptırırım

Suresi üç aydan uzun değilmiydi onun, ne zaman çıkarttırırsanız o zamana kadar koruyor
3 ay canım.
Örneğin spiral de en fazla 3 yıl durması gerekir ama 10 yıl çıkarmadan kullananlar var fakat bu gibi doğum kontrol aparatları vücutta uzun süre kaldığın da hormonal dengesizlik ve bozukluk yapabiliyor.
Kadın Doğum hemşiresi arkadaşlarım sürekli taktırıyor onlar 3 ayda bir yeniletiyor.
Belki sizin dediğiniz gibi uzun süreli olanda vardır fakat benim şahit olduklarım 3 ay.

Deri altı implantları markasına göre 3-5 sene koruyucudur.

Doğrudur internetten bakmıştım bir ara 6 yıl durabiliyor yazmıştı, dediģiniz gibi farklı olabilir.

Evet işte o yüzden şaşırdım. Ben bilmiyordum bunu taktırmak istediğimde kesinlikle takılmayacağını söylediler. Konu sahibi nasıl yapmış acaba...
canım önceden büyük olduğu için takılamıyormuış ama bu RİA küçük olduğu için taktılarda zaten 1 ay sonra çıkarttım kızım için uğraştık sonra işte

Amann sakin ola gidip geri cekme yontemi yapmayin! Ben adet olmayi bekliyordum spiral taktirmak icin kizimi emziriyordum bzide prezervatif kullaniyorduk. Bi kereligine esim geri cekilme olsun zaten bisey olmaz kiza zor hamile kaldin dedi ve o iliskiden 9 aylik hamileyim hehee :)

ahahha aman gülmüyüm de başıma felan gelir

aynen canım bide ben hemen hamile kalırım . pazartesi gideyim danışıp yaptırırım

hemen hamıle kalacagınıza nasl karar verdınız acaba.. öyle bı garantınızmı var. ılknde hemen kaldysanız bıle ıkıncıye hemen kalcaksınız dıye bı kanun yok allahın takdırıdr hersey

Geri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı

Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Koruyuculuğu %0 (yazıyla sıfır).. Bunu söylemekten dilimizde tüy bitti hala tavsiye eden var.

Her şeyden önce prezervatif temiz bi yöntem. Sırf bu yüzden bile olsa hap ya da spiral kullanmak istemem. Ne yalan söyleyeyim çocuk istiyor olmasam prezervatifsiz ilişki iğrenç geliyor bana. Kendimi pis hissediyorum yıkanıp yıkanıp temizlenmiyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…