- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
aynen canım şu deri altına konulan şey de iyi gibiUnutuyorsanız iğne iyi olur
Suresi üç aydan uzun değilmiydi onun, ne zaman çıkarttırırsanız o zamana kadar koruyorHerhangi bir eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip bilgi alabilirsiniz.
Hemşire arkadaşlarım sol kollarının deri altına bir aparat koyduruyor 3 ay boyunca yumurtlamanızı engeleyip hamile kalmanızı önlüyor.
Yani nasıl taktılar ben taktıramadım
takılıyorda hani çok tercih edilmiyor diyeyimnormalde doğum yapmamış kadına takılmıyor mu ?
Bu bir korunma yöntemi değil, sadece boşalma zamanı Sperm olmuyor önden gelen sıvı da da oluyor Sperm, bu yüzden hamile kalan bir sürü tanıdığım varGeri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı
imkan varsa gidin en güzeli doktora gidip danışın size uygunsa implant en iyisi bence, ben bir türlü gidemedim en son iğne yaptırdım emzirdigim için üç aylık yaptırdım ama yeni öğrendim 6 aylık olduktan sonra bebek aylık iğne doğum kontrol hapı da oluyormuş, sütü azalttığı için tavsiye etmiyorlar çünkü.aynen canım şu deri altına konulan şey de iyi gibi
aynen canım bide ben hemen hamile kalırım . pazartesi gideyim danışıp yaptırırımBu bir korunma yöntemi değil, sadece boşalma zamanı Sperm olmuyor önden gelen sıvı da da oluyor Sperm, bu yüzden hamile kalan bir sürü tanıdığım var
imkan varsa gidin en güzeli doktora gidip danışın size uygunsa implant en iyisi bence, ben bir türlü gidemedim en son iğne yaptırdım emzirdigim için üç aylık yaptırdım ama yeni öğrendim 6 aylık olduktan sonra bebek aylık iğne doğum kontrol hapı da oluyormuş, sütü azalttığı için tavsiye etmiyorlar çünkü.
3 ay canım.Suresi üç aydan uzun değilmiydi onun, ne zaman çıkarttırırsanız o zamana kadar koruyor
Deri altı implantları markasına göre 3-5 sene koruyucudur.3 ay canım.
Örneğin spiral de en fazla 3 yıl durması gerekir ama 10 yıl çıkarmadan kullananlar var fakat bu gibi doğum kontrol aparatları vücutta uzun süre kaldığın da hormonal dengesizlik ve bozukluk yapabiliyor.
Kadın Doğum hemşiresi arkadaşlarım sürekli taktırıyor onlar 3 ayda bir yeniletiyor.
Belki sizin dediğiniz gibi uzun süreli olanda vardır fakat benim şahit olduklarım 3 ay.
Doğrudur internetten bakmıştım bir ara 6 yıl durabiliyor yazmıştı, dediģiniz gibi farklı olabilir.3 ay canım.
Örneğin spiral de en fazla 3 yıl durması gerekir ama 10 yıl çıkarmadan kullananlar var fakat bu gibi doğum kontrol aparatları vücutta uzun süre kaldığın da hormonal dengesizlik ve bozukluk yapabiliyor.
Kadın Doğum hemşiresi arkadaşlarım sürekli taktırıyor onlar 3 ayda bir yeniletiyor.
Belki sizin dediğiniz gibi uzun süreli olanda vardır fakat benim şahit olduklarım 3 ay.
Evet işte o yüzden şaşırdım. Ben bilmiyordum bunu taktırmak istediğimde kesinlikle takılmayacağını söylediler. Konu sahibi nasıl yapmış acaba...normalde doğum yapmamış kadına takılmıyor mu ?
canım önceden büyük olduğu için takılamıyormuış ama bu RİA küçük olduğu için taktılarda zaten 1 ay sonra çıkarttım kızım için uğraştık sonra işteEvet işte o yüzden şaşırdım. Ben bilmiyordum bunu taktırmak istediğimde kesinlikle takılmayacağını söylediler. Konu sahibi nasıl yapmış acaba...
Evet işte o yüzden şaşırdım. Ben bilmiyordum bunu taktırmak istediğimde kesinlikle takılmayacağını söylediler. Konu sahibi nasıl yapmış acaba...
ahahhaAmann sakin ola gidip geri cekme yontemi yapmayin! Ben adet olmayi bekliyordum spiral taktirmak icin kizimi emziriyordum bzide prezervatif kullaniyorduk. Bi kereligine esim geri cekilme olsun zaten bisey olmaz kiza zor hamile kaldin dedi ve o iliskiden 9 aylik hamileyim hehee :)
aynen canım bide ben hemen hamile kalırım . pazartesi gideyim danışıp yaptırırım
Geri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?