- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
çok güzel konuştunuzBenim esim de istemiyordu,ama o ikinci cocugu istedigi icin kullanmak istemiyordu. Ben de hapa igneye karsiyim vucudumla oynayamam. Ikimizde de bir inat.
Yapmiyorum kendimi tehlikeye atamam dedim,pasa pasa takti baska ne yapacak? Bu kadar rahatsiz eden bir sey mi yani bu? Siz de konusun anlatin kondom onun vucuduna hormonal acidan bir zarar vermez ama kullandiginiz haplar,vuruldugunuz igneler size zararli. Bencillik etmesin.
Ben daha önce gittim ama öyle sohbet eder gibi tavsiye veriyorlar. Zannettim ki hormonlara bakacsk, alerjim var mı bir sıkıntım var mı tespit edecek. Hiç öyle bir şey olmadıBen burda doğum kontrol yöntemi soranları anlamıyorum. O jinekologlar ne ise yarıyor. Alın randevunuzu yarım saatinizi ayırın gidip konuşun, öğrenin.
Erkeklerde de vazektomi diye bir işlem var kanalları kapatıyorlar ama geri dönüşü çok zor bir işlem olduğu için tamamen bebekten vazgeçmiş kişilere yapılıyor. Sanırım tıbbi korunma yöntemleri erkeklerde sıkıntı çıkardığı için kadınlarda yapılıyor yöntemlerCidden şu kılıfı düşününce,hani vajinin içine geçirilmiş bir çöp poşeti düşünemiyorum!Spirial de kullandım hapta ama poşet denemedim,Şimdi tabiri caizse; tarla biz, ekin onlardaysa,onlara iğne ve sprial olanağı olsa!
Ben daha önce gittim ama öyle sohbet eder gibi tavsiye veriyorlar. Zannettim ki hormonlara bakacsk, alerjim var mı bir sıkıntım var mı tespit edecek. Hiç öyle bir şey olmadı
ben doğum kontrol hapı kullandım ama 1 gün unutİğneleri de iyi araştırın düzensizlik yapıyor, ben hamile kalmayı asla istemediğim için yaptırdım üç aylık iğne. İlk ayım hep lekelenme yapıyor, doğum kontrol hapına başlıycam geçsin süresi. Kondoma kendim güvenmiyorum o yüzden tercih etmiyorum.
canım daha 1 çocuğumuz var :)Erkeklerde de vazektomi diye bir işlem var kanalları kapatıyorlar ama geri dönüşü çok zor bir işlem olduğu için tamamen bebekten vazgeçmiş kişilere yapılıyor. Sanırım tıbbi korunma yöntemleri erkeklerde sıkıntı çıkardığı için kadınlarda yapılıyor yöntemler
Öyle deme sep yaa. Ben evlenmeden önce gittiğimde konuşmak için suratıma bile bakmadıBen burda doğum kontrol yöntemi soranları anlamıyorum. O jinekologlar ne ise yarıyor. Alın randevunuzu yarım saatinizi ayırın gidip konuşun, öğrenin.
Hayır ben sana söylemedim o korunma yöntemini arkadaşın dediğine istinaden yazdım sen üstüne alınma :)ben doğum kontrol hapı kullandım ama 1 gün unut
canım daha 1 çocuğumuz var :)
tamam canım:)Hayır ben sana söylemedim o korunma yöntemini arkadaşın dediğine istinaden yazdım sen üstüne alınma :)
hayir ama konular dikkat cekici. daha dün komsunun cinsel iliski sesink duyurum diye konu bugunde bu .... kimse cinselik sif erkek konusu diyen olmadi?Cinsellik sadece erkekler için mi? Sadece erkekleri mi ilgilendiriyor?
hayir ama konular dikkat cekici. daha dün komsunun cinsel iliski sesink duyurum diye konu bugunde bu .... kimse cinselik sif erkek konusu diyen olmadi?sen kendi isinle ilgilen
Herhangi bir eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip bilgi alabilirsiniz.İyiymiş canim Türkiyede var mi ve bi adı var mi?
verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)Herhangi bir eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip bilgi alabilirsiniz.
Hemşire arkadaşlarım sol kollarının deri altına bir aparat koyduruyor 3 ay boyunca yumurtlamanızı engeleyip hamile kalmanızı önlüyor.
Öyle deme sep yaa. Ben evlenmeden önce gittiğimde konuşmak için suratıma bile bakmadı
Ne muayene ne soru yazdı dk hapı al bunu iç dedi.
O hap mahvetti beni. Kondom candır.
sen kendini isine bak gereksiz insan gereksiz yorumlar kendine ugrasi araBence sen kendi işinle ilgilen, burada milleti zan altında bırakma yok erkek misin bilmen ne diye. Fake demeye getiriyorsun ama bu yasak, bunu da unutma. Öyle düşünüyorsan kib'le geç. Faydası olmayan yorumlarla laf salatası yapıp bana kendi işinle ilgilen demen çok komik. Kib'leyip geçiyorum seni.
Geri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı6 yillik evliyim 2 yaşında kızım var evliliğinden beri 2 yil hap kullandım sonra spiral taktirdim kızıma hamile kalmak için çıkarttım şimdi prezervatif kullanıyoruz. Ama esim çok huysuz hiç sevmiyor hep bana kızıyor ama ben ne yapiyim.? Başka yeni yöntemler felan var mi acaba ?
canım eşim hiç öyle biri değilGeri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı
Unutuyorsanız iğne iyi olurben doğum kontrol hapı kullandım ama 1 gün unut
canım daha 1 çocuğumuz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?