- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
canım boşver zaten taktırmaYani nasıl taktılar ben taktıramadım
hmm sağlam mıdırSimdi zero denen seyler var o kadar ince ki bazen oldugunu bile unutuyosun ben de niye hap alip igne yaptirip vucudumu bozuyorum hormonlarimla oynuyorum, istiyosa takacak.. En incesinden alin taksin takmiyosa siz de yanasmayin ben artik oyle yapiyorum....
Merak etmehmm sağlam mıdır
eşim her türlüsüne karşı ama belki buna iyimser bakarMerak etme
iyi diyorsunuz da ne yapıyımSiz ilaç kullanırken veya spiral takılıyken huysuzluk yaptınız mı, eşinize kızdınız mı?
Ne güzel boyun eğiyorsunuz bencilliğe, çare arıyorsunuz.
Eşinle sırf bu yüzden yatağını ayırma soğukluk sokarsn araya. Ya tekrardan spiral taktır ya bi aile hekimine git sana alternatif yol sunsun olmazsa kocan korunsun yok illa istemiyor diyorsan yeni bebisiniz hayırlı olsuneşimle bir daha konuşurum olmazsa yatağı felan bir süreliğine ayrırım bende seviyorum ama eşim istemiyor :/
katılıyorum.. araya soğukluk girince de eskisi gibi olmaz cinsel hayatınız.. birde bu sorun olmasınEşinle sırf bu yüzden yatağını ayırma soğukluk sokarsn araya. Ya tekrardan spiral taktır ya bi aile hekimine git sana alternatif yol sunsun olmazsa kocan korunsun yok illa istemiyor diyorsan yeni bebisiniz hayırlı olsun
eşimle bir daha konuşurum olmazsa yatağı felan bir süreliğine ayrırım bende seviyorum ama eşim istemiyor :/
Banada saçma geldi yatağı ayırmak çok acımasız olur neyse akşam bir daha konusuyum ona göre ayarliyacaz artikEşinle sırf bu yüzden yatağını ayırma soğukluk sokarsn araya. Ya tekrardan spiral taktır ya bi aile hekimine git sana alternatif yol sunsun olmazsa kocan korunsun yok illa istemiyor diyorsan yeni bebisiniz hayırlı olsun
İğneleri de iyi araştırın düzensizlik yapıyor, ben hamile kalmayı asla istemediğim için yaptırdım üç aylık iğne. İlk ayım hep lekelenme yapıyor, doğum kontrol hapına başlıycam geçsin süresi. Kondoma kendim güvenmiyorum o yüzden tercih etmiyorum.Banada saçma geldi yatağı ayırmak çok acımasız olur neyse akşam bir daha konusuyum ona göre ayarliyacaz artik
dogum kontrol hapi kullan? her konun cinselik erkekmisin senİyiymiş canim Türkiyede var mi ve bi adı var mi?
dogum kontrol hapi kullan? her konun cinselik erkekmisin sen
ilginç bi yorum yapmışınCidden şu kılıfı düşününce,hani vajinin içine geçirilmiş bir çöp poşeti düşünemiyorum!Spirial de kullandım hapta ama poşet denemedim,Şimdi tabiri caizse; tarla biz, ekin onlardaysa,onlara iğne ve sprial olanağı olsa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?