SENİN ADINA ÜZÜLDÜM.SENİ TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUM.
SENSİZ TADI OLMUYO BURALARIN.
canım ya eşimme sen den bahsediyorum o kim ya diyo sanki tanışıyıruzda birden hatırlayamamış gibi soruyor yarın ailem gelecek aam ben sizi hergün takip ediyorum sorunları hallettik inş ailem pazartesi gidince hemen başlayacam rejime devam sen yazmışsınya arkadaşalr dalga geçiyor yiyerek dene falan ben ağzıma diyetteyken ağzıma tatlı olsun ekmek olsun bir gr koymuyorum arkadaaşım güya benim gibi diyet yapıyor aburcubur herşeyi yiyor o benden daha çok kilo verdi eşimde 2 kilo verdim kıskançlığımdan çatlıyorum ama çok sıkılaşmışım bu bir gerçek sporum bırakmam sana kolay gelsin canım pazartesi başlıcam inş
7 km yürüdüm ve günün rekorunu kırdım kendim açısından en fazla 5 km yürüyebiliyordum hifamerve örnek aldım sağolsun oluyormuş 1 saat 6 dakika sürdü valla :)
hifamerve 1 saat 6 dakika 6.5 hızında 7 km yürüdüm ve 440 kalori yaktım sende bu kadar yakıyorsun canım işte
azrain canım senide kutluyorum aslında bende diyet psikolojisine girmiyorum doğumdan önce hamile değilken az yerdim artık midem alışmıştı azıcık yemekle doyuyordum ama hamilelikde okadar abartmıştımki bebeğim 4 aylık bende az az yiyorum artık akşamlarıda yemiyorum ama pazartesiye kadar tartılmıcam 1 hafta belirledim bakalım gidecekmi kilolar
selam arkadaşlar bende bugün 2 saat yürüdüm banttabenide alın kucaklayın bağrınıza basın bişeyler yapın nolur zayıflamam lazım
inan sen olmayınca benim yürüyesim gelmiyo.ÇABUK GEL BAKALIM..
selam arkadaşlar bende bugün 2 saat yürüdüm banttabenide alın kucaklayın bağrınıza basın bişeyler yapın nolur zayıflamam lazım
ohhh beee sıcak bir kol iyi geldicanım şöleki bir saat yürüdüm 6km biraz moladan sonra 1 saat daha yürüdüm toplamda 12km yaptı
bugün 8 km yürüdüm ve 500 kalori yaktım günümün rekoru
gerçekten de çok iyi canım, bakarsın zamanla daha yükseltirsin rekorunu :))
senin kadar rekor yapan yok ozaman canım valla tebrik ederim seni koşu bandını aldığımda bende öyle diyodum ama anca 1 saat dayanabiliyorum çünkü sıkıcı oluyor boş odada yapınca haliylebugün kendi rekorumu kırdım ama 8 km yürüdüm inat ettim 8 km tamamlamadan inmicem dedim :) ben 8 km de 500 kalori yaktığıma göre sen 700 falan yakmışsındır yada 750 tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?