Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

hifamerve 1 saat 6 dakika 6.5 hızında 7 km yürüdüm ve 440 kalori yaktım sende bu kadar yakıyorsun canım işte

azrain canım senide kutluyorum aslında bende diyet psikolojisine girmiyorum doğumdan önce hamile değilken az yerdim artık midem alışmıştı azıcık yemekle doyuyordum ama hamilelikde okadar abartmıştımki bebeğim 4 aylık bende az az yiyorum artık akşamlarıda yemiyorum ama pazartesiye kadar tartılmıcam 1 hafta belirledim bakalım gidecekmi kilolar

SENİN ADINA ÜZÜLDÜM.SENİ TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUM.
SENSİZ TADI OLMUYO BURALARIN.

canım ya eşimme sen den bahsediyorum o kim ya diyo sanki tanışıyıruzda birden hatırlayamamış gibi soruyor yarın ailem gelecek aam ben sizi hergün takip ediyorum sorunları hallettik inş ailem pazartesi gidince hemen başlayacam rejime devam sen yazmışsınya arkadaşalr dalga geçiyor yiyerek dene falan ben ağzıma diyetteyken ağzıma tatlı olsun ekmek olsun bir gr koymuyorum arkadaaşım güya benim gibi diyet yapıyor aburcubur herşeyi yiyor o benden daha çok kilo verdi eşimde 2 kilo verdim kıskançlığımdan çatlıyorum ama çok sıkılaşmışım bu bir gerçek sporum bırakmam sana kolay gelsin canım pazartesi başlıcam inş

kızlarya yazarken oğluşum rahat vermediği için yazdıktan sonra bir okuyorumda kelimelerime kusura bakmayın bu bayan ne demek istiyor demeyin :):):)

nerdesiniz kızlar hiç yürüyen yokmu 4 km yürüdüm bugün 2 saat sonra 4 km daha yürümem lazım

inan sen olmayınca benim yürüyesim gelmiyo.ÇABUK GEL BAKALIM..

7 km yürüdüm ve günün rekorunu kırdım kendim açısından en fazla 5 km yürüyebiliyordum hifamerve örnek aldım sağolsun oluyormuş 1 saat 6 dakika sürdü valla :)

senim adına çokk sewindim canım inşaallah hep böyle dewam edersin, bende dün 6.5 km hızla 1.5 saat koştum bugün fizik vardı ewe gwlincw halim yoktu yürüyemedim ama yarın yürüyeceğim inşaallahh...

daha fazla yaktığım için çok sewindim gerçekten çünkü az geliyordu bana da, bazen daha fazla yürüyorum ya süppermiş o zamann :)))

kızlar bugün 1saat 6.5 km hızla yürüdüm, birde 5,6 kere 10km hıza yükselttim acayip terletti ama tavsiye ediyorum.hem yağları yakmak için çok faydalıymış yeni bir yazı okudum.

bugün oğlum durmadığı için sadece 3 km yürüdüm hiç içime sinmedi akşamda yapmadım 9 dan sonra yandaki dede uyuyor odalar yanyana olunca yarın telafi ederim

selam arkadaşlar bende bugün 2 saat yürüdüm bantta benide alın kucaklayın bağrınıza basın bişeyler yapın nolur zayıflamam lazım

selam arkadaşlar bende bugün 2 saat yürüdüm bantta benide alın kucaklayın bağrınıza basın bişeyler yapın nolur zayıflamam lazım

hoşgeldin canım gel seni bağrıma basayım
buarada 2 saat bantta nasıl durdun ya şaşırdım kaç km yürüdün peki

inan sen olmayınca benim yürüyesim gelmiyo.ÇABUK GEL BAKALIM..

evet ya ara verince ben daha çok can atıyorum yürümek için pazartesi inş şimdi misafirlerim ama ben buraya bakmadan edemedim:)kilon nasıl oldu canım varmı bir değişiklik ben 59 oldum artık ama inan daha zayıf gösteriyorum yürüyüşten yürüyüşe devam

ohhh beee sıcak bir kol iyi geldi canım şöleki bir saat yürüdüm 6km biraz moladan sonra 1 saat daha yürüdüm toplamda 12km yaptı

ohhh beee sıcak bir kol iyi geldi canım şöleki bir saat yürüdüm 6km biraz moladan sonra 1 saat daha yürüdüm toplamda 12km yaptı

senin kadar rekor yapan yok ozaman canım valla tebrik ederim seni koşu bandını aldığımda bende öyle diyodum ama anca 1 saat dayanabiliyorum çünkü sıkıcı oluyor boş odada yapınca haliyle bugün kendi rekorumu kırdım ama 8 km yürüdüm inat ettim 8 km tamamlamadan inmicem dedim :) ben 8 km de 500 kalori yaktığıma göre sen 700 falan yakmışsındır yada 750 tebrik ederim seni

canım ben bir film açıp izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yada belgesel açıyorum müzik dinliyorum yoksa çok sıkıcı olur başka türlü zaman geçmez açıyorum bülent ersoyu bir ben bir Allah biliyor diyor yemeden içmeden kesildim diyor basıyorum gaza bende zamanla seninde artacaktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…