Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

çok şükür 1 kilo gitti 15 gündür yürüyorum ve beyz ekmeği kestim daha yeni tartının ibresi kıpırdadı yerinde 84 üm şu anda.

canım ben sıkılmıyorum yaparken uzun zamandır yazamıyorum ama bence film izle müzik dinle başka türlü zaman geçmiyor gözün sürekli ibrelerde oluyor ben müzik ve film izleyerek kalıyorum

selam kızlar uzun süre aradan sonra yani yürüsemde yazamadım bir süre aama bugün tekrar yazmaya düzenli yürümeyee başladım 2 saat yürüdüm saatte 6 km yürüdüm toplamda 2 saatte 12 km herkese kolaylıklar diliyorum

oooo nekadar fazla yürüyosun maşallah.baya sıkılaşmışsındır hatta kas yapmışındır.kaç kilo verdin.

oooo nekadar fazla yürüyosun maşallah.baya sıkılaşmışsındır hatta kas yapmışındır.kaç kilo verdin.

canım düzenli yapmasamda 11 kilo verdim ama bu ay sıkı tutup bir 5 kilo vermem gerek sıkıyım ama kilom çok fazla o yüzden kasdan ziyade yağ dolu hr yerim amma bacaklarım süper inceldi ve kaslandı futbolcularınki gibbi olur heralde yakında hahahahaah

yürüyüş bittikten ssonra havada uçuyormuş gibbi olan canlarıma diyoruum ki yürürkeen banda bakmayın ya karşınıza bir ayna koyun yada film izleyin eğer sürekli aynı noktayaa bakarsanız inince tansiyonumuz düşmüş gibi garip oluyoruz bendede oluyordu ilk yürüyüş bandıyla tanıştığımda ama artık olmuyor banda bakmıyorum bile

yürüyüş bittikten ssonra havada uçuyormuş gibbi olan canlarıma diyoruum ki yürürkeen banda bakmayın ya karşınıza bir ayna koyun yada film izleyin eğer sürekli aynı noktayaa bakarsanız inince tansiyonumuz düşmüş gibi garip oluyoruz bendede oluyordu ilk yürüyüş bandıyla tanıştığımda ama artık olmuyor banda bakmıyorum bile

kaç ayda verdin peki 11 kiloyu.

canım yanlış anlamadım merak etme beni hırslandırmak için söylediğinin farkındayım henüz 1 ay olmadı tabiki ama ben 10 gün süre ile ara vermiştim yine başladım eğer 10 gün ara vermeseydim olurdu ama çok sıkılmaya başladım artık canım sıkılıyor boş odada

süpersin maşallah sana canım bundan sonra yazalım buraya daha iyi gidiyor paylaşımda bulundukça

ben bakmıcam diyorum şart koyuyorum yine dayanamayıp bakıyorum bu defada zaman geçmiyor iyice sıkıyor beni

Evimde kosu bandi olsa ben tv izlerken yururdum, sıkılmazdım sanirim. Ben spor salonuna gidiyorum 5 mil otedeki. Bazen insan oraya kadar gitmeye useniyor.

selamlar kızlar.bende ağustos ayından beri koşubandında yürüyorum,tabi diyet de yapıyorum.haftanın 6 günü en az 45 dk yürüyerek verdim kilolarımı..başlarda çok sıkılıyo insan ama sonra alışıyosun.kaç aydır salonda tv nin karşısında yürüyorum ben.bazen tv izliyorum bazen müzik dinliyorum,zaman geçiyo hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…