koşu bandında sıkılmadan spor yapabilen varmı. devasa bişey olmada salona getirip koycam önce çocuk odasına koydum sonra balkona kaldırdım öylece duruyor. ben çok sıkılıyorum koşu bandında. birde ilk indiğinde havada uçuyormuşun gibi oluyor ayaklarımı hissetmiyorum.
çok şükür 1 kilo gitti 15 gündür yürüyorum ve beyz ekmeği kestim daha yeni tartının ibresi kıpırdadı yerinde 84 üm şu anda.
selam kızlar uzun süre aradan sonra yani yürüsemde yazamadım bir süre aama bugün tekrar yazmaya düzenli yürümeyee başladım 2 saat yürüdüm saatte 6 km yürüdüm toplamda 2 saatte 12 km herkese kolaylıklar diliyorum
oooo nekadar fazla yürüyosun maşallah.baya sıkılaşmışsındır hatta kas yapmışındır.kaç kilo verdin.
canım düzenli yapmasamda 11 kilo verdim ama bu ay sıkı tutup bir 5 kilo vermem gerek sıkıyım ama kilom çok fazla o yüzden kasdan ziyade yağ dolu hr yerim amma bacaklarım süper inceldi ve kaslandıfutbolcularınki gibbi olur heralde yakında hahahahaah
canım ben veremezsin demedim 1 ayda 5 kilo veremezsin dedim.dediğim gibide oldu.gittimi 1 ayda 5 kilo haaaaaayıııııııııııır.sen yanlış anlamışın beni.kaç gün oldu koşmaya başlayalı...
yinede tebrik ederim iyi vermişin
canım düzenli yapmasamda 11 kilo verdim ama bu ay sıkı tutup bir 5 kilo vermem gerek sıkıyım ama kilom çok fazla o yüzden kasdan ziyade yağ dolu hr yerim amma bacaklarım süper inceldi ve kaslandıfutbolcularınki gibbi olur heralde yakında hahahahaah
yürüyüş bittikten ssonra havada uçuyormuş gibbi olan canlarıma diyoruum ki yürürkeen banda bakmayın ya karşınıza bir ayna koyun yada film izleyin eğer sürekli aynı noktayaa bakarsanız inince tansiyonumuz düşmüş gibi garip oluyoruz bendede oluyordu ilk yürüyüş bandıyla tanıştığımda ama artık olmuyor banda bakmıyorum bile
koşu bandında sıkılmadan spor yapabilen varmı. devasa bişey olmada salona getirip koycam önce çocuk odasına koydum sonra balkona kaldırdım öylece duruyor. ben çok sıkılıyorum koşu bandında. birde ilk indiğinde havada uçuyormuşun gibi oluyor ayaklarımı hissetmiyorum.
kaç ayda verdin peki 11 kiloyu.
tebrik ederim arkadaşım inşallah bizde arkandan yetişeceğiz sana ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?