zaman olarak net bişey söyleyemeyeeceğim canım ama 1 ay falan bilemedin 40 gün falan
kızlar şu soruma sizden acil cvp bekliyorum 2 gündür depresyona girdim(( doğum yapalı 5 ay oldu doğumdan sonra 66 da tıkanıp kalmıştım şuan 60 kiloyum ama bende bişey farkettim bölgesel zayıflıyorum galiba fiziğim çok güzel orantılıydı şimdi ise yanlarım yani yan simitler varya orası duruyor basenlerden vermişim yani koşu bandındanmı kaynaklandı sizce sürekli yürümekdenmi çok düzensiz fiziğim oldu off çok morelim bozuk lütfen aydınlatın beni
evet bencede göbek ve simitler duruyor bacak ve basenler gidiyor ben yürüyüşten sonra simitler içinde hareket yapıyorum tavsiye ederim simitler gitti
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
ben diyet + bu vidyoları yaptın günde 2 şer kere tavsiye ederim 1 haftada 2 kilo verdim özel haftamda olduğum için ara verdim salı günü tekrar başlıyacam inşallah
hangi hareketleri yapıyorsunuz ? bir de simit denen şey yan yağlar mı ? :)
çok şükür 1 kilo gitti 15 gündür yürüyorum ve beyz ekmeği kestim daha yeni tartının ibresi kıpırdadı yerinde 84 üm şu anda.
neden kimseler yok tabi havalar güzel hepiniz dışarlardasınız değilmi ben dağın başında yaşadığım için yaptıgım en sosyal etkinlik akşam üstü evin önünde burası orman oluyor çay içmek yürüyüş yapmak bu gün çarşıda yürüdüm alışveriş merakezinde ayaklarım şişti diyebilecek ne bir çarşım nede bir alışveriş merkezim varhadi ama yürüyünde yazın kızlar yürümesenizde yazın :)
çok teşekkür ederim arkadaşım şeytanın bacağı kırıldı artık herhalde devamı gelir inşallah.
bısey sorucam kızlar bu yuruyus bantlarında en fazla ne kadar yurunebılıyor gun ıçınde bılenınız varmı
2 saat 3 saat yuruyebılırım sanırım tv ızlerken hıçde zorlanmam alıskınım çunku ama yuruyus bantları buna uygunmudur hıc bılmıyorum
çok teşekk sevındım buna :)
zaman olarak net bişey söyleyemeyeeceğim canım ama 1 ay falan bilemedin 40 gün falan
evet göbeğin yan tarafları bu vidyolarla eriyor tavsiye ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?