eminmisin ya 40 günde 11 kilo nasıl olur.anlat bakim nasıl başardın şok oldum.
ben bakmıcam diyorum şart koyuyorum yine dayanamayıp bakıyorum bu defada zaman geçmiyor iyice sıkıyor beni
yanlışmı anladım bir ayda 11 kilomu
kızlar şu soruma sizden acil cvp bekliyorum 2 gündür depresyona girdim(( doğum yapalı 5 ay oldu doğumdan sonra 66 da tıkanıp kalmıştım şuan 60 kiloyum ama bende bişey farkettim bölgesel zayıflıyorum galiba fiziğim çok güzel orantılıydı şimdi ise yanlarım yani yan simitler varya orası duruyor basenlerden vermişim yani koşu bandındanmı kaynaklandı sizce sürekli yürümekdenmi çok düzensiz fiziğim oldu off çok morelim bozuk lütfen aydınlatın beni
hayırdır neredesiniz. ben de yıllarca dağ başlarında kaldım. kapı dışarı çıkamadım. çok iyi anlıyorum. 20 sene sonra şükür istanbuldayım. darısı senin başına canım
süper bir başlangıç olmuş. aç karına yeşilçay iç, yudum yudum 8 bardak su iç ve akşamları da 7 den sonra hiçbir şey yeme nasıl hızlanacak kilo vermen göreceksin. ayrıca diyet yapmana bile gerek kalmayacak.
canım yürüyüşten kaynaklı olduğunu sanmıyorum bende uzun süredir yürüyorum hiç bu şekilde bir orantısız zayıflama olmadı hatta her yerim orantılı gitti yada sıkılaşıyor diye ben özellikle yürüyüşü tercih ediyorum yinede kendi bünyem için konuşuyorum ama daha doğum yapalı 5 ay olmuş bu genişleyen karın ve göbek kısmı için çok kısa bir süre yani vücudunun toparlanması için biraz kendine zaman tanı moralinide bozma ben doğumdan 4 ay sonra beni görenler doğum yapmadınmı sen daha demişlerdi aradan 2 yıl geçti şu anda dümdüz bir karına sahibimbenim arkadaşım benden zayıfve uzundur tabiri caiz ise çöp gibi ama spor falan yapamadığı için onun şu anda gömek sorunu var ama benim düz bir karnım var onuda spora borçluyum moralini bozma:)
canım sen çok tatlısın ya okadar güzel motive ediyorsunki burada herkesi haklısın 10 günü aşkında ara verdim yürümeye ondanda olabilir ama dediğin gibi 5 aylık bebeğim yaza sünnet var kardeşimin ozamana kadar zayıflayayım demiştim ama olmadı ama yola devam tabikide senide tebrik ediyorum ve kocaman bir maşallah sanagöbeğin düz olmasını nasıl başardın canım
ben uzun süre yürüyüşle istediğim kiloya yaklaştım bu kilolarımı verince yürümeyecem anlamına gelmiyor ama havalrdanmı yoksa okuldaki sorunlardanmıdır bir yılgınlık var bu günlerde yürümüyorum ama diyete devam tabiki sizleride takip ediyorum.ayyyyyyyyy 20 senemi benim daha 6 yıl oldu bu sene tayin istemeyi düşünüyorduk daha beklememizmi gerek
arkadaşlar ne tür bi ayakkabıyla yürüyosunuz şu yeni çıkan tabanı bombeli ayakkabıyla yürüyeniniz varmı faydası oluyomu diye merak ettimde.ayakkabısız yürüyeninizde varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?