Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ayyyyyyy sankin patikle yürüme ayyy eklemlerin dizlerin maf olur dizlerine yazik
spor ayakabisi yürümek icin olanlar olardan alllll

arkadaşlar ne tür bi ayakkabıyla yürüyosunuz şu yeni çıkan tabanı bombeli ayakkabıyla yürüyeniniz varmı faydası oluyomu diye merak ettimde.ayakkabısız yürüyeninizde varmı acaba?

ben reebok markasının easytone serisinden çok rahat bir ayakkabı kullanıyorum. o kadar rahatki anlatamam. herkese tavsiye ederim. sanki pamuklara basıyormuşsun gibi oluyor. benim ayağımda nasırlardan kaynaklı ağrılar vardı ona bile faydası oldu.

canım ben şu anda yürümüyorum aam bu gün niyetim var sanki de:) neyse ben önceden bahsettim kimse ilgilenmedi ben bırakmadan önce 1ay falan bu şekilde yürüdüm önceden 1bucuk saat falan yürüyordum ama senin bahsettiğin şekilde 30 dkda yürüyüşümü tamamlıyordum ama acayip yoruluyordum ben bundan sonra yürürsem bu şekilde yürüyeceğim artık hem bunun gerçekliğine inandığım için hemde yürüme zamanaı kısa olunca insan üşenmiyor yürü duş al falan 40 dk işi bitiyor insanın böyle olunca üşenmiyor işin açıkcası ben ara vermiştim ama özledim yürümeyi tam niyetim var evdeki termosfon bozuldu sıcak su problemim var ama bu gün dışarda yürümeyi düşünüyorum

kızlar iddaayı ben kazandım bugün itibariyle 59 kiloyum eski halime dönmem için 6 kilom kaldı 50 li rakamları görmek süperrrrr

Kızlar benimde yürüme bandım var ben 2007de aldım baya kullandım hergün düzenli 1 saat hızlı tempoda yürüdüm ama son bir senedir sol dizimde ağrı var eklem ağrısı dizimi sağa sola çeviriken merdiven inip çıkarken bazende uyurken acıyor ortopediste gittim yürüyüş bantından olmuş
yürüyüş bantlarında yürürken her ayağınızı attığınızda o ayağın taşıdığı yükün ağırlığındaki basıpta yük banttan aynı şiddette bedene tekrar dönüyormuş ve bir süre sonra dizlerde eklemelerde tahribata sebep olabiliyormuş ben şuanda bunu yaşıyorum sizleri uyarmayıda kendime bir sorumluluk gördüm gerisi sizlere kalmış umarım hepiniz sağlıklı incelirsiniz
hee bide aklıma gelmişken diyeyim eğer herşeye rağmen yürümekta kararlıysanız tabanı kalın spor ayakkabıları tercih edin bantı rampa tırmanır gibi değilde düz tutarak kullanın

Son düzenleme:
Kosu bandımı iki ay önce aldım her gün yürüyorum bu konuda pek bilgim yok sizlere danışmak istedim her gün aynı saatte mı yürümek gerekiyor?birde ben 5.8 veya 6.derecede yürüyorum 45 dak.yeterlimi bir günde?bir arkadasım var diyetisyeni sabah öğlen aksam 45 dak yürü demiş eziyet değil mı.normal mı bu kadar fazla yürümesi. Bu arada 5 ayda 18 kilo verdim tabi bunun en büyük kısmını kosu bandını aldıktan sonra verdim daha yolum uzun en az 15 kilo daha vermem gerekiyor dua edin arkadaslar

bende alışverişe çıkma bahanesiyle oğluma mama almaya gidiyorum yolumuda uzatıyorum 1 saat sürüyor yürümem dışarda yürümek daha zevkli geldi bana koşu bandından soğudum yada zamanım olmuyor bebişimden dolayı diyeyim acilen toparlanmalıyım

canım günde 3 kere 45 dkmı diyetisyen dememiştir öyle bişe olacak işmi çok fazla demiş bedeni çok yürümeye alışıksa kilo vermesi için arttırmış olabilir ama hiç yürümeyen bir kişiyse günde bir kere 45 dk yeterli çünkü yavaş yavaş arttırmak gerekiyor aksi halde kilo vermek için saatlerce yürümesi gerekebilir
sizede tebrik olsun 5 ayda 18 kiloyu sadece yürüyerekmi verdiniz
yürüyüş dışında başka neler yaptınız

Son düzenleme:

canım bırkaç sorum olacak ıznınle bende yuruyus bandı almayı dusunuyorum ama karar veremedım sen nereden ve hangı fıyata aldın bırde gunde en fazla ne kadar kullanabılıyor yuruyus bantları bılgın varmı ?ben yuruyuse alışkın oldugum ıcın 1.5 saat yurumemm gerek gun ıcınde ve esımde kullanacak 3 saat yurunebılecek bı alet olması gerekıyo tabı dısarıda açık havada yurumek çok daha guzel oluyor ama şimdi bebegim var onu bırakamıyorum :)

benim annem aldı 90 kilodan 83 e. düştü 3 4 ay içinde çok güzel kalori yakılıyor su içinde kalıyorsun.tavsiye ederim özellikle bebeği olanlara bende almayı düşünüyorum marka önerim yok ama tavsiyem 1000 liranın altındakileri almaman canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…