canım bana gülme ama ben örgüyle örülmüş patik giyiyorum okadar rahatki ayaklarına hiç bişey olmuyor çorabın üzerine giyiniyorum tabi özel spor ayakkabıları almıştım yürürüm diye ama patikle rahat ettim ayakkabı sıktı beni denemeni tavsiye ederim
arkadaşlar ne tür bi ayakkabıyla yürüyosunuz şu yeni çıkan tabanı bombeli ayakkabıyla yürüyeniniz varmı faydası oluyomu diye merak ettimde.ayakkabısız yürüyeninizde varmı acaba?
yeni bişey öğrendim belki siz biliyosunuzdur.şimdi vücudumuz enerjiyi ya yağı yada şekeri yakarak elde ediyo ya.biz yürüyüş sırasında 15 kez aralıklı olarak 45 ile 60 sn arasında vücudumuzun dayanabileceği en yüksek hızda koşarsak aralarda alışkın olduğumuz hızda yürümeye devam ederek vücudumuzda yağ yakımı hızlanırmış ve önümüzdeki 48 saat içindede vücut azalarakta olsa yağ yakmaya devam edermiş.çünkü o hızlı koşma sırasında kanımızdaki şeker büyük oranda yanarmış.sonrada vücut yağ yakımına geçermiş.eğer hep aynı seviyede yürürsek vücut sadece yürüme sırasında yağ yakarmış.daha sonra şekeri kullanmaya başlarmış buda metabolizmayı yavaşlatıp kas kaybına sebep olurmuş.tabiki yine zayıflarız ama diğer türlü daha hızlı yağ yakarmışız metabolizma hızlanırmış.ama bunu gün aşırı yapmak gerekiyo hergün yürüycez ama 2 güne bir bu şekilde yürüycez bilmem anlatabildimmi.
Kosu bandımı iki ay önce aldım her gün yürüyorum bu konuda pek bilgim yok sizlere danışmak istedim her gün aynı saatte mı yürümek gerekiyor?birde ben 5.8 veya 6.derecede yürüyorum 45 dak.yeterlimi bir günde?bir arkadasım var diyetisyeni sabah öğlen aksam 45 dak yürü demiş eziyet değil mı.normal mı bu kadar fazla yürümesi. Bu arada 5 ayda 18 kilo verdim tabi bunun en büyük kısmını kosu bandını aldıktan sonra verdim daha yolum uzun en az 15 kilo daha vermem gerekiyor dua edin arkadaslar
Kosu bandımı iki ay önce aldım her gün yürüyorum bu konuda pek bilgim yok sizlere danışmak istedim her gün aynı saatte mı yürümek gerekiyor?birde ben 5.8 veya 6.derecede yürüyorum 45 dak.yeterlimi bir günde?bir arkadasım var diyetisyeni sabah öğlen aksam 45 dak yürü demiş eziyet değil mı.normal mı bu kadar fazla yürümesi. Bu arada 5 ayda 18 kilo verdim tabi bunun en büyük kısmını kosu bandını aldıktan sonra verdim daha yolum uzun en az 15 kilo daha vermem gerekiyor dua edin arkadaslar
teşekk canım annen ne kadar yürüyor gunde dedıgım gıbı 3 saatlık bı band lazım bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?