canım hem diyet hem yürüyüş yapıyorum.diyet diyince çok sıkı değil ama önce çok çikolata abur cubur yiyodum onları kestim.beyaz ekmek yemiyorum.1 paket kepek ekmeğini 5-6 günde bitiriyorum.sabah nesfit yada 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir yeşil biber.öğlen akşam ne yemek varsa ekmeksiz yada 1 dilim kepek ekmeğiyle yiyorum.tabi doyası pizza kebap yediğim günlerde oldu.haftada 1 kez mesela.ama diğer öğünde dengeledim o öğünü hafif geçtim yani.canım nisanda başladım şimdiye kadar 8 kilo verdim.ama hergün yürüyemedim çünkü küçük bebeğim var bazen aksattım.başkada birşey yapmadım canım.görünüşümde çok fark var tabi.resmen inceldim.çok hafifledim.
Benimde küçük bebeğim var:))geçen ay eşim koşu bandı almış bana.1aydır kullanıyorum.2 haftadırda günde yarım saat jillian michaels'in videosunu yapıyorum.bazen 10-15 dk.kondisyon bisikleti kullanıyorum.Ab-rocet mekik aletinin 25 dakika kadar videosu var onuda yapıyorum bazen.geçen hafta tartıldım.tartıda 4-5 kg vermiş gibi görünüyorum ama görüntü olarak bişey farketmiyorum ben sanki83.200'düm 78.400 çıktım tartıda:S(benimde aksattığım zamanlar oluyor)
umarım öyledir.Sen neler yapıyorsun değişim devam ediyormu?:) ben 5 gündür saldım kendimi[/QUOTE
ben bir kilo daha vermişim 9 kilo oldu toplamda.2 günlüğüne arkadaşın düğününe gittik şehir dışına otelde kaldık açıkbüfeye dalıp bozdum biraz ama eve döndüğüm anda eski düzene devam ettim.yarın yürüyüşümüde yapmaya başlıycam inşallah dahada veririm.sakın ipin ucunu bırakma devam.günde 3 kez yeşil çay iç çok faydası oluyo.ben ginkolusuna taktım bu aralar.çok güzel.eskiden en büyük zevkim bilgisayar başında çikolata yemekti.şimdi yeşil çay içmek oldu ama 3 fincandan fazla içemiyorum malesef fazlası zararmış çünkü.işlerimi bitiriyorum alıyorum elime bi kupa yeşil çayımı yudumlaya yudumlaya tv izliyorum bilsisayara takılıyorum dene bence çok keyifli.
umarım öyledir.Sen neler yapıyorsun değişim devam ediyormu?:) ben 5 gündür saldım kendimi
öfff çok iradesizim ben neye başlasam yarım kalıyor.jillian a başladım 5 günde bıraktım koşu bandım var 1 ay kadar düzenli yaptım yine bıraktım.dukan ve karatay da yarım kaldı ne olacak benim bu halim:2:
yap canım çok faydası var ben devam ediyorum tm 1 hafta oldu hiç bırakmadım hergün mutlaka en az 45 dk koşu bandı sonra yer hareketleri en sonra 25-30 dk bisiklet çeviriyorum.inşallah zayıflayacağım 3 kilo kadar verdim ama çorba diyeti yapıyorum hem sağlıklı besleniyorum çünkü sebze çorbaları tavuk çorbaları yapıyorum hem de zayıflıyorum bir haftada verdim bu kiloyu üstelik inşallah bırakmayacağım 10 kilo9 kadar vermem gerekiyor bakalım inşallah olacak. 75 kilo ile başladım 72.3 lerdeyim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?