Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

slm ben yine geldim yazın rehavetinden ara vermiştim 61 de bıraktım şimdi62 63 değişiyor . hemen vermem lazım bu ara sigarayıda azalttım bi iştah sormayın bu gün 6 km yürüdüm 20 dakikada göbek eritme hareketleri yaptım bu günlük tamam

Hayırlı geceler Asiyah.
Ben aranıza yeni katıldım.Zayıflamak istiyorum.Aranızda bilgisiz sayılır bu yüzen bilgi edineyim istiyorum.Bana yardım edermisiniz?

Merhaba kızlar ben de geldım aranıza dunlop marka yürüyüs andım var hep birlik te bır program yayalım ve kullanmaya baslayalım benim yuruyus bandım da ev de yatıyo kılo vermem gerek önerilere acıgım hanfı hızda kaç dk biniyor sunuz lutfen bılgı verın

hoşgeldiniz kızlarben koşu bandında 5 -5,5 -6 -6,5 hıza kadar yükseltip sonra yavaş yavaş düşürerek 5,5 km yürüyorum diyetlede tamamladığınız zaman çok güzel kilo veriyosunuz

bugün yine 5,5 km yürüdüm 20 dk spor yaptım tmmdır

Canım benim koşmaya başladığında önce yavaş tempoda yürüyerek başla ,5 dk ısındıktan sonra hızını yükselt her 5 dk da bir ise 1 dk en yüksek tempoda koş tekrar hızını normale döndür. Kardiyo İçin Yüksek Şiddetli Aralıklı Çalışma (High Intensity Interval Training For Cardio) ile çalışarak metabolizmanı şaşırtarak çok daha kısa sürede daha çok kalori harcayabilirsin. örneğin ben ortalama hız :7 de yürüyorum 5 dk da bir ise 11 e çıkarıyorum hızımı 1 dk koşup tekrar 7 e indiriyorum.. 1 ayda 3 kilo verdim ve halen vermeye devam ediyorum.

spor salonuna başladım 1 hafta oldu... 40 dakka koşu bandına biniyorum ayrıca diğer hareketler bisiklet falan da var 2 saat bir fiil çalışıyorum haftanın 3 günü.. haftasonu 2.5 saat oluyo.. 10 kilo vermeyi planlıyorum diyette yapıyorum öğle yemeğimi sütlü nesfitle geçiştiriyorum bakalım kaç cm ve kaç kilo zayıflıycam burdan yazarım size de çok kararlıyım..

selam arkadaşlar bende koşu bandıyla zayıflamaya çalışıyorum. bugün tam bir hafta oldu . günde 30 dk ile başlayıp hergün 5 dk artırdım ve dün 60 dk 'ya ulaştım.. hızım genelde 5.5 - 7 arası değişiyor.ve zayıflama eşofmanı giyiyorum. umarım gider kilolar.

canm daha yenı anne olmussun emzır bol bol kılo fılan kalmaz sende su ıc sebze ye :) sıkıntı yapma anne tam bır yılda eskı kılosuna doner ıcını rahat tut öle ebru sallılara fılan bakma sen canım kıyamammm sana

koşu bandına kaçıncı seviyede kaç dakika biniyorsunuz ben 30 dakika 5ile 6 arasında biniyorum nasıl olmalı bilmiyorum

ben 5 seviyesinde yürüsem 9 mu yapmalıyım dayanabilirmiyimki

slm bende kosu bandima 6 aylik bir ara vermistim . Gecen martta alip iki 2.5 ay kullanmistim gercekten cok faydasini gormustum.4 kilo vermistim ama sanki 7,8 kilo vermis gibi olmustum.Bu hafta tekrar basladim. Bir haftadir hergun 45 dk hizli yuruyus yapiyorum her 7-8 dk da bir dakika kosup terar yavasliyorum.Uzerimdeki hersey su gibi oluyor baya terletiyor ve yoruyor. 7 de yurudugunuzu soylemissiniz benim kosu bandimda 7 de yuumek mumkun degil hatta 5.5 de bile kosmak zorunda kaliyorsun hele 11 de kosmak ucmak gibi birsey) acaba yurt disindaki kosu bantlarinda ekran kosu hiz sayilai farklimi oluyor. siz 7 de nasil yuruyebiliyorsunuz. Ben 7 de yuksek tempo kosuyorum.Birde sabah 45 dk aksam 45 dk yapsam cok mu olur acaba? yaptikca yapasim geliyor::)normalden daha fazla enerji dolu oluyorum oluyorum gun icinde.

bende koşu bandı kullanıyorum yeni olduğumiçin bebeğim uyanana kadar yapabiliyorum ortalamagünde 20/25dk sabit saatim yok 6 seviyesinde yapmak bana yeterli geliyor şimdilik yüklenipde birden bırakmak istemiyorum koşu bandı ile kilo veren arkadaşlar günde nekadar süreyle hangi zaman dilimlerinde yaptınız benim yaptığımın bir faydası olurmu bilmiyorum süreçok az amaenazından birköşede atılmıyor buda sanırım kendimi teselli edişim

koşu bandı ile düzenlii olarak çalışılırsa tabili zayıflama olur. bende sizler gibi internette yazılan makaleleri takip ediyorum.

Sizler için takip ettiğim yerleri paylaşayım.

Koşu Bandı Rehberi

Eliptik Bisiklet Bilgilendirme Bloğuna Hoşgeldiniz...

Dikey Bisiklet ve Spor Hakkında Herşey

Koşu Bandı ve Kondisyon Bisikleti Genel Bilgileri
Koşu Bandı ve Kondisyon Bisikleti Genel Bilgileri - www.sportifsepetim.com - YouTube

Koşu Bantlarında Elektrik Tüketimi Ne Kadar Oluyor?
Koşu Bantlarında Elektrik Tüketimi Ne Kadar Oluyor? - www.sportifsepetim.com - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…