Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kilo kaybın varmı cnm ?imdat diyetinden sonra

baya azaltmışsın kaloriyi kiloda verirsin belki, servis gelene kadar almasanda kar gerçi

Ayın 25'inden bugune kadar yanı 14 gunde toplam verdiğim kilo : 3
Spor yapmadığım gün sayısı ise : 8

14 günde 3 kilo az gb geldi bana , yanı 1 ayda 6 kılo verebılıyorum kabataslak hesaplarsak..
Servis yarın gelıcegını soyledıler umarım gelırler bende ara verdıgım spora devam ederım,
ama o ıstıkrarımı ve gucumu kaybettım gb gelıyor belkı tekrar yurumeye baslayınca farklı hıssederım.

Normalde benım aldıgım gunluk kalorı : 1500'ü geçmiyor
En dusuk lımıtım ise : 1000 kalori oluyordu .
Bu sayede ancak kilo verebılıyorum cunku hıpotroid hastasıyım ben.

Ama dun bır ıstısna erken uyuyunca sabah kahlvatısı ve meyveyle gunu bıtırmıs oldum.
Günlük 2000 kalori bana fazla cunku gunluk aktıvıtem kısıtlı
İştahla alakalı bır sıkıntım yok dıyebılırım , cunku su berbat 9hayat cayını ıcınce butun yemek zevkım kacıyor :)
Ama önerın içi tşk ederım, bır kenara not alıyorum bunu.

aslında ayda 6kilo az değil bide spor yapmadığın günleri sayarsak gayet normal ama benim gibi çabuk vermek istiyosun bende şu 10kiloyu bi hızlı versem görüntümde fark olucakmı merak ediyorum bende bugün kendimi baya zorladım spor yapayım diye ama yaptım 1saat bugün markete gitmiştim bisküvilere çikolatalara baktım ama almadım

kilo kaybın varmı cnm ?imdat diyetinden sonra

baya azaltmışsın kaloriyi kiloda verirsin belki, servis gelene kadar almasanda kar gerçi

Vallaa ben tartıyla hiç anlaşamıyorum bugünlerde. Salı gün 76,6 idim, çarşamba sabahı 76,2 akşam bira içtim, perşembe sabah kalktığımda 75,9 dum imdat diyeti yaptım, bugün sabah 76,8 ??? Ya ben kafayı yiycem ya da bu kadar istikrarsız kilo ölçümleri yüzünden tartıyı kırıcam ( zaten cam olduğundan kırabilirim gibi geliyor ( )

ay hiç sorma bende anlaşamıyom tartıyla ama onsuzda yapamıyom fena alıştım bazen benimde kırasım geliyo

şu rakamlara bakar mısın yaa tuana Allahaşkına kaç kilo olduğumu hiçbilmiyorum yani hergün bu kadar büyük farklılık olur mu
moralini bozma canım aldıysan yeni kilo 1günde verirsin o aldığın kiloyu bide haftada 1gün not alsan kilonu diğer günlerdeki kiloya takılmasak daha iyi sanki , gün içinde kilo acayip değişiyor bu arada az önce 1saat daha yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
meraba kızolar...
tartıya takmış durumdasınız anlaşılan neden gramlar öyle dengesiz acaba... vardır bi açıklaması takılmyın en iyisi, devam edin diyete ve spora...
eve dönüş yaptım ben de dün.
tartıldım 55.2 ye inmişim :)
5 gün önce 55.9 u görünce sevinmiştim, en azından annemlerde kilo almamışım :)))
yediklerime dikkat etmiyorum sadece akşam öğünü yemiyorum, öğlen geç yiyorum, akşama da meyve. belki azar azar veririm böyle ...

Hoşgeldiiin :)))
Sorma ben neye takacağımı şaşırdım bu aralar, olan tartıya oldu sanırım ,
diyet türümü değiştirsem diye düşünüyorum da annemin dilinden korkuyorum ben de , bu yaptığımla bile onu yemeden olmaz bunu yemeden olmaz diyip duruyo bi de tek tür diyet uygulamaya kalksam napar beni bilmiyorum, keşke kendi evimde olsaydım kafama göre yer içerdim diye düşünüyorum bazen (
Ama o zaman da koşu bandı almazdım muhtemelen çünkü sadece kendim için o kadar para vermeyi çok bulurdum , bi de kısa süre sonra gidince noolacak o koşu bandı diye düşünürdüm, annemin evinde hiç değilse benden sonra abim , yeğenim kullanır diye avunuyorum
Ben burda 200 gr veremiyorum diye çıldırıyorum sen anne yemekleri yedin, spor yapmadın ona rağmen 700 gr verdin ha tebrik ediyorum seni vallahi bravoo.

hoşgördüüüm
anne evinde diyet imkansız nerdeyse, bn diyet yapmadığım halde sürekl, onu ye bunu ye diyip duruyor deli ediyor beni sanki bebeğim ben, kaç yaşıma gelmişim hala yedirmeye çalışıyor :)
koşu bandını evine götürmiycek misin evlenince ?
ayy evet hızlı veriyorum de mi be kilo vermek istediğimde verebilmişimdir hep, vücudum müsaittir almaya, en fazla 55 olmuştum hyatımda, hamilelikte 70e çıktım tabi. isteyince verebiliyorum, demin pizza söyledik eşimle,yedik bi güzel, akşama meyve,çay falan içerim artık. aman nazar değdirme

Aman maaşallah diyim nazar değmesin
pizzayı da araya soktun hani nasıl özledim nasılllll (
evlenince inşallah Londra'ya gidicem götürmem imkansız. ama eğer kısmet olmaz da eşim döner İstanbul'da yaşıycak olursak belki , gerçi buradan İstanbul'a da götürmek yine zor ama bilmiyorum,
inşallah londra işi olur da çok istiyorum ben de gitmeyi çünkü

Merhaba kizlarrrrrr. bende kosu bandi siparis verdim haftaya gelir :)))). boyum 1.70 kilom 65. yasim 31 :))) hee bide iki cocugum var :)) benim basenlerim var tek sorun orda insallah birazda olsa gider. ..hedefim hergun kosmak ins... Tabi bu asil esim icin alindi 1.82 ve 100 kilo onunda gobegi var :)))))

aramıza hoşgeldiniz :)

hoşgeldin, inşallah verirsin, 2 çocuktan sonra iyisin yine.

ylnzeskci
pizza yedim ama çok değil, azcık bi kaç dilim
bi dilim pizza ve yanında nugget olan menülerden söylesene, çok kalori yoktur herhalde.
hmm evet londra olayı vardı de mi sizin, unuttum ben onu,götürmek zor haklısın...
ben de isterdim lpndrada yaşamak ah aahh

Merhabalarr:) ben de kosu bandi tembellerindenim bugun 35 dk yaklasik 3 km falan yurudum. Pms oldugum için gun boyunca gordugum her seye saldirdim((,.. Yalniz benim problemim gobekten gidiyo ama bacakta bir milim incelme göremiyorum(.. Bu boyle devam eder mi acaba:/ cunku vucudumun en çok goze batan fazlaliklari ust bacakta.(genlerden dolayi alt bacakta kalin) 83 kilodan yuruyerek 77ye indim...

diyet yapıyomusun seninki dahada azmış inşaallah daha hızlı veririz şu kiloları

diyet değilde eskisinin yarısı kadar yiyorum. ben her 5 yılda bir 10 15 kilo alırım daha sonra ne alırım ne veririm. 25 yaşına gelince 13 kilo aldım 2 ayda 64 oldum 30 yaşına gelene kadar hep 64tü. 30 yaşında 14 kilo aldım 78 oldum. yaş 31 hala 78im. 35 yaşına gelince bi anda 10 15 kilo daha alacağım sanırım. 1 ayı geçti koşu bantında çalışalı kilo veremedim tartı 300 500 gram oynuyo arada o kadar onuda kıyafetin değişikliğine bağlıyorum ölçülerimdede bi değişiklik yok. yine koşu bantına devam ediyorum belki 35 yaşına girince alacağım kilolar az olur annemde böyleydi her 5 yılda bir 10ar kilo alarak 110a dayandı

hoşgeldin cnm ne güzel eksi kiloyla gelmişsin demekki baya irade gösterdin afiyet olsun ama pizza oayı bozmasın

aslnda biraz daha kilo verilince kepekli mantarlı falan yapabiliriz heralde peynirde kaşar değil daha hafif peynirden haahaha aç kalınca beyin diyet tarifler üretiyo

ne güzel göbekten gidiyo cnm bacaktanda gider sabırlı olyeterki benimde göbekten gitmiyodu şimdi heryerden gidiyo

aslında pko olabilirmisin:44: bu kilo alma normal değil diyetisyene gitsen cnm testlerini yaptırırsın ama araştır her diyetisyen yapmıyo test filan benim kadar kilo almadan ne olur önlemini al cnm

meraba :)
pms nedir ?
bacaklardaki kalınlık daha zor sanırım, benim de cılız değildir ama kalın da değil, bacaktan vermek çok zor, göbek hadi neyse de...inşallah verirsin, zaten vermeye başlamışsın :)

tuananın dediği gibi bi uzmanla görüşsen, gerçekten normal değil, yaş ve hormonlarla ilgili gibi duruyor.
belki daha kolay bi yolunu bulursun zayıflamanın, ilaçla tedavisi varsa kilolar da hemen gider,vücut düzene girince belli mi olur :)
hem az yiyorsun hem de 1 aydır yürüyüş, ilginç yani... yürüyüş ne kadar yapıyosun ?

tuana, evet almamışım, irade olayı belki :)
pizza olayı bozmamış herhalde, bugün 55.0 ı gördüm tartıda

meraba :)

tuana, evet almamışım, irade olayı belki :)
pizza olayı bozmamış herhalde, bugün 55.0 ı gördüm tartıda
süpersindiyetin ilk günlerinde veremiyodum ama sabrettin şimdi gidiyor kilolar nekadar daha vermeyi düşünüyosun. ya akşam karnımın gurultusundan zor uydum hala tartı inatçı bende 88.80lerdeyim bu sabah ama dün akşam üzeri 88.20ydim öyle mutlu olmuştumki yinede mutluyum bakalım bu hafta kaç olucam acaba akşamları 9da süt içmeye devammı etsem bide akşam 22.da koşu bandına bindiğimde midem ağrıyo saati zor dolduruyorum belki ağrımda geçer

Son düzenleme:

evet canım,gram gram gidiyor, inşallah devam eder...
51 le hamile kalmıştım, en azından 51e inmek istiyorum, eski kıyafetlere tamamen girmek için :) şimdi de giriyorum ama göbek ve üst bacak kısmı sıkıyor, ben de üstüme yapışan şeyleri sevmiyorum. kotta seviyorum da bluzda sevmiyorum, dar kot üzerine az bol ve uzun şeyleri seviyorum :)
ben günde bi kez tartılıyorum, o da sabah. kilomu ona göre biliyorum, akşam tartıldığımda 56 küsur çıkıyor zaten, normaldir.
ya akşam nasıl yürüyüş yapıyosun bravo, haşatım çıkar benim o saatte, faydası olmaz gibi geliyor bana ama :44: metabolizma yavaşlıyor malum o vakitte, boşa yorulmuş olursun sanki, yine de uzman gözüyle nedir bilemiyorum. akşam süt kilo aldırır derler, kuzenim kilo almak için süt içerdi akşamları , herkesin bünyesi farklı tabi. miden neden ağrıyor acaba :26: inşallah geçici bi ağrıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…