Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Kızlar bu konuya bende yazmaya karar verdim.Bugün 30 dakika yürüyüş yaptım 5km hızla .Vermem gereken kilo 18.5 yani 55 kiloyu görmem için.Amma mart sonuna 66 olmak istiyorum.Şu anki kilom 73.5 kq.

Kızlar bu konuya bende yazmaya karar verdim.Bugün 30 dakika yürüyüş yaptım 5km hızla .Vermem gereken kilo 18.5 yani 55 kiloyu görmem için.Amma mart sonuna 66 olmak istiyorum.Şu anki kilom 73.5 kq.

hoşgeldin
inşallah ulaşırsın istediğin kiloya

kızlar bişey sormak istiyorum ya ben 5.5 te veya 6 da bir saat yürüyorum öyle çok yorulmuyorum hiçbiyerim ağırmıyor sadece diz ile bilek arası yani baldırlarım ağırıyor çok fena nedenini anlayamıyorum :26: bu iyi bişey mi kötü bişey mi :18:

Kötü bişey ; demek ki kosu bandınız darbe emici ozellıklı değil ve butun agırlık bıleklerınıze bınıyor..
Kendınızı cok zorlamayın Allah korusun bel fıtıgından bilek zedelenmesıne kadar zararı var tartan zemın değilse bant..
Bir de kalıtelı bir koşu ayakkabısı ıle bantta yuruyun

21 günde 8 kılo kadar vermişsiniz..
cok cok iyi..Tebrık ederım , darısı benım başıma ..
ben yedıklerıme dıkkat edemıyorum ozellıkle ekmek konusu sıkıntılı kepek bıle olsa sonucta ekmek deılmı..
Su nescafe hanı marketlerden aldıgımız tek fıncanlık 2si bir aradalarmı ?

tandoorii de söylemiş, ayakkabı giymeniz gerek, ben eviçi terliğiyle yürüyorum ama hiç bi ağrı yok bacak veya bileğimde... geçmiş olsun

Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Ama burayı boş bırakmazsanız seviniriz ( yani sık sık paylaşımda bulunun :)) )
bildiğim kadarıyla vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor ve belli bir nabızda en az 20 dakika yürüyüş yapmanız gerekiyor ki yağ yakımı devam etsin. O yüzden bence en az 40 dk yürüyün ve nabzınızı da kontrol altında tutun ( yaş-boy ve kiloya göre yağ yakım nabzı kişiden kişiye değişiyor, yağ yakımının devam etmesi için ise size uygun nabız aralığında kalmanız gerekiyor , nette bu hesaplamaya ulaşabilirsiniz )
Kolay gelsin...

Merhaba...

Evet rapor veriyorum :) , bugünkü menüm ;

Sabah : 1 bardak sirkeli su, 1 dilim çavdarlı ekmek, 4 tatlı kaşığı lor peyniri, limonlu maydonoz, domates,3 yeşil zeytin,
2 kupa tatlandırıcılı çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay,
52 dk 5 km hızda 4,09 km yürüyüş,
Öğlen : 3 yemek kaşığı hindi göğüs, salata, 1 yemek kaşığı pirinç pilavı ( 1 aydır ilk defa yiyorum, çok severim mmmm ), 2 sade soda
Ara : 1 elma
Ara : 1 kupa sade neskafe,
52 dk ,5,5 km hızda 4,47 km yürüyüş,
Akşam : 1 tabak çorba, 1 tabak yoğurtlu brokoli, 1 kase limonlu turp, 2 sade soda

Soda konusunda birşey söylemek istiyorum ; ben bir ara diyetisyene gitmiştim, bana bir haftalık diyet listesi vermişti ve öğlen yemekte 2, akşam yemekte 2 sade soda iç , 1 hafta sonra görüşelim demişti ( ben fiyatından dolayı sık sık gidemeyeceğime kanaat getirip listeyi de birkaç gün uygulayıp bırakmıştım )
Ona nazaran içiyorum yani, ama aç karnına içmenin zararlı olduğunu biliyorum dikkat te ediyorum...
bu arada herşeye rağmen 3 günde anca 400 gr vermişim

cnm demekki diyetisyenlerin söylediğide birbirini tutmuyo benimkide sade sodayı günde en fazla 2tane iç demişti kilo konusunda bende aynıyım yarın tartılma günüm 1kilo anca gitmiştir heraldeyürüyüşünde iyi gözüküyor fazla artırıncada kilo verilmiyo birsüre daha artırma yada arada artır bak kilo verebiliyonmu ben 3saate çıkarınca farketmiyo kilom günde 1kilo farketse çıkartırdım 3saate

yav ben anlamıyom bu işi ??? Hem aldığın kaloriyi kısıyorsun , hem yaktığın kaloriyi arttırıyorsun, yine de şapşal vücut kilo kaybetmicem diye ayak diriyo !!! Nasıl bir bünyem varsa benim maazallah kıtlık falan olsa en son ölen ben olcam herhalde

Yanlış beslendıgını dusunuyorum nacızane..
Vucudunun alıskın oldugu bır beslenme turunde ılerlıyorsun vucutta yakma yerıne az yemenden kaynaklı depolama işlemını uyguluyor
Protein alımın neredeyse yok gb..
Halbuki ozellıkle dıyet yapanlara proteın alımı ustune basa basa tembıhlenır..
Sabah peynır+yumurta
her Akşam ve öğle yemeklerinde yoğurt ( yağsız ) mutlaka yemelisin..
Birde metobolızmanı sasırtman gerekıyor , mesela atak evresı dukan yapabılırsın 4 gün ..
Ya da 3 gunluk detoks diyeti

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk bir ay Dr. Ayça Kaya'nın 1 haftada 3,5 kilo verdiren diyet listesini uyguladım.
sabah : 1 dilim peynir veya yumurta, 1-2 dilim çavdar ekmeği, bolca maydonoz,roka,dereotu,tere vs, 3-4 zeytin
ara : 1 çay bardağı süt
öğlen : ızgara et ( sabah yumurta yenmediyse öğlen yenebilir ), 1-2 dilim çavdar ekmeği,bol salata,1 bardak ayran,
ikindi : 1 bardak yoğurt, 2 kaşık yulaf kepeği, 1 meyve,
akşam : 1 kase çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek, 1 kase yoğurt, 1 meyve

içim dışım yoğurt oldu ( yoğurdu annem evde yapıyor, sütün bütün kaymağını iyice alıyor, yani yağsız ya da çok az yağlı hem de doğal )
ama çok işe yaramadı !! Listeye göre 14 kilo vermem gerekirken sonuç 4,2 kilo...

ya ayakkabıdan dedim gittim en iyisinden aldım ama demekki banttanmış :44: off ya ne güzel yürüyordum şimdi korktum kaş yapıyım derken göz çıkarmıyayım :26: koşu bandımda öyle eski değil ki değiştireyim neyse çok teşekkür ederim Tandooriicim

Yoğurdu bızde evde kendımız yapıp kaymagını alıyoruz lıght doğal yoğurt oluyor :)
Bence vucudunun detoksa ıhtıyacı var bu benım gorusum ama tabıkı vucudunu senden ıyı kımse bılemez,
olmadı dahıleyeye gıdıp kan olcumlerıne falan baktır belkı bır sorun vardır hormanlarda vs..
Yaptıgın sporu ve dıyetı ben yapsam erımıstım sımdıye ustelık hptr.hastasıyken..
yanı cok az beslenıp cok spor yapıyorsun ama kılo kaybetmıyorsun ılgınc .

Marka ve modelını yazarmısın ? darbe emıcı zemıne sahıp değilse evet o bantta yurumen sakıncalı..
Dr.ozellıkle bel fıtıgı ıcın uyarıyorlar ılerı zamanlarda cıkabılır dıye

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya uğraştırmasa bizi güzel güzel gitse şu kilolar ben 300sporla yakıyorum ee bide vücut kendiside yakıyo 300gram gitse keşke günlük ayda 9kilo yapar

merabalar...

63 dk yürüyüş yaptım ama 10 dk sını düşüyorum, kızım hiç uslu durmadı bugün sürekli indim durdum banttan...

Iyi günler kızlar .Bu hafta hiç dikkat edemedim.Her gün akşama kadar iyi gitdim akşamları tatlı krizine girdim .Diyete 75 kilo ile başladım 73.5 gördüm hattaa 71.5 bile gördüm amma 1 hafta rahatsızlıgım 75.4 gösterdi bana tartıda şimdi 73.5 kiloyum .Gelen hafta sonuna 71 kilo hedefledim.Haftada 5 gün koşu bandında 45 dakika tempolu yürüyüş yaparım İnşallah.

Herkese merhaba,

diyet, spor yapmak ve kilo vermek dışında bişeyler konuşmak, paylaşmak, dertleşmek ve sohbet etmek isteyenlerle biraraya gelebilmek için bir topik açtım...
Sizleri de bekliyorum

Minik topiğimin adı : Hangi Topiğe Girsem Muhabbet Almış Yürümüş, Sohbete Fransızım Diyenler Burayaaa :)))

hayırlı olsun minik topiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…