Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

1 hafta geçmiş ve hergun kullanmışsın bence yağla cnm cunku bu yağlama konusunu dıstr.onayladı onlara mail yollamıstım ..
Servis konusuna gelınce emin değilim acıkcası cunku benım bıldıgım servıs donanımlı gelir sorunu çözmeye,
Urunu alalı 18 gün olmuş 8 gundur urunü zaten calıstrmıyorum servıs beklıyorum yani 10 gun kullanmısım.. daha cok yenı urun
Servıs dedıgın yanında yağını,malzemelerını getırır ve dener bakar yağlanmıs haldede surtunme devam edıyorsa ona gore baska bısey yapmaya karar verır..
AMa arkadas geldı yanında yağ yoktu ,baktı konustuk gıttı .. sıkayet et dedı bende sıkayet maılı yolladım dıstr.e

İnşallah ama ben çözulmeyecegını dusunuyorum,
Cunku urunu kullanma surem 10 gün..
Zaten 1 hafta sonra yağlama yapın denılıyor , 3 gunluk kullanımda yağmı bıtermış ..

Servis konusunda çok haklısın canım, saçma bir durum olmuş.
Ben de yarın yağlıyayım o zaman madem maille de sormuşsun aynı şeyi söylemişler, daha ciddi bir cevap olamaz herhalde...

evet canım bir saat öncesine kadar bana da öyle görünüyordu. Ne zamanki skype açtım ve nişanlımla konuşmaya başladım, karnımdan inanılmaz sesler yükselmeye başladı. Çocuk garibim işten gelmiş, pizza almış onu yiyor bir yandan da benle konuşuyor, ama nasıl canım pizza çekti anlatamam, 3 yılı aşkın süredir her gün karşımda yemek yer biz konuşurken, daha şimdiye kadar yediği hiçbirşeyi canım çekip te ona söylememiştim. Boğazına dizdim herhalde, kötü oldu ama naapayım
Günde iki kere yürüyüşe de aslında dünden itibaren başlamayı planlamıştım ama, okulların açılıp abimin ve yeğenimin günün büyük kısmını bizde geçirmeleri, benim okula yeğenimi almaya gitmem vs derken müsait olamadığımdan başlayamamıştım. Bugün öğleden önce ve akşamüzeri olmak üzere iki kez azimle başına geçtim, bundan sonra da bir müddet böyle devam etmek istiyorum. Vücudum biraz daha alıştıktan sonra da yapabilirsem günde üçe çıkarmayı istiyorum. Malum kilo verme hedeflerim havalarda uçuyor bu aralar ( günde 321 gr, haftada 2,25 kg , 1 ayda 9 kg ) Başaramazsam çok üzülücem ama öyle düşünmemeye çalışıyorum

cnm çok üzüldüm ya moral falan kalmamıştır ama benimkide sürtünüyodu bant kayınca sürtünüyo ayağımızla kaydırdık arada oluyodu şimdi olmuyo çok şükür

selam...

yalnzeskci,
ayy kötü olmuş pizza karşında, bi de geçen ben söledim edim diye abooo
neyse iradeni tut gari napcan
günde 3kez miii zor olamz mı ve fayda sağlar mı acep... kötüsünü düşünme sen boşver, olacağına varır :)

bugün 10 da yürüyüş yaptım 60 dk. 322 kalori vermiş görünüyorum cihaza göre, 5400 km de yürümüş oldum.

yaa yaaa (((
Hadi seninkini sineye çekmiştim, görmedim nasıl olsa, ama gözümün önünde bir büyük pizzayı 5 dk içinde yedi ya işte o an benim bittiğim andı
İşin kötüsü o Londra'ya gitmeden önce biz her hafta sonu pizza yerdik beraber, o yüzden gittiğinden beri onu karşımda pizza yerken gördüğümde hüzünleniyorum zaten, ama canım çekmiyordu öyle. Bu sefer ikiye katlanmış oldu hem hüzün, hem iştah...
Neyse aynen öyle irademi tutucam yani yapacak bişey yok...
Günde üç kezi bilmiyorum belki metabolizmam hızlanır diye bir umut, ama şimdilik iki yeter
Senin 60 dk da süper olmuş, durmak yok yürüyüşe devam

oy oy oyyy çok duygusal....
zaten uzak olmak zor, hem de bu kadar azmin ortasında... olmadı böyle...
hadi iyi tarafından bak, aştın sen bunu, daha da bişey etkileyemez seni nasılsa bi yerlerde sevdiğin yiyecekleri görecektin, kokusu burnuna dolacaktı, canın çok çekecekti... böyle yaşamaya alışmak alzım, en azından şimdilik sıkı diyette olduğun için öyle, sonrasında ideal kilona ulaşınca miktar ve zamana dikkat ederek herşeyi yiyebilirsin, o günleri bekle

Bak bu yorum güzel oldu işte :)))
Evet şimdi sabretmeli ki, sonra biraraya geldiğimizde istediğimizi yiyelim karşılıklı oturup... ( İnşallahhhh Allahım o günleri göster tez zamanda sevenleri kavuştur yarabbim )

İyi akşamlar kızlar,

Bugün haftanın 3. günü ve ben gram dahi vermemiş olsam da azimle diyetime ve yürüyüşüme devam ediyorum. Allah utandırmasın :)))

bugünkü menüm ;

Sabah : 1 bardak sirkeli su, dilim çavdarlı ekmek, 1 yumurta (kayısı), 4 tatlı kaşığı lor peyniri, maydonoz, domates, 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay,
48 dk 5 km hızda 3,77 km yürüyüş,
Öğlen : 3 ceviz, 3 tatlı kaşığı lor peyniri, 2 sade soda
Ara : 1 elma,
50 dk 5,5 km hızda 4,17 km yürüyüş,
Akşam : 1 kase pırasa , 1 limonlu turp , yarım limon, 2 sade soda,
Birazdan 1 hurma yiycem Allah bereket versin, Allah olmayana da versin...

Metobolizman acaba beslenme seklınden dolayı depolama yapıyor olabılrı mı cnm bu kadar dıkkat edıp spor yapmana ragmen sonuc vermesı gerekıyor dıye dusunuyorum ..

Bugun aç karnına 1 kılo daha vermiş gorunuyorum 17.gün ve toplam verılen kılo 4 oluyor..
Ayda yaklasık 5 kılo vermiş oluyorum bu hesaba göre ..
Ama ben 10 gündür hıcbır sekılde spor yapmıyorum yıyorum yatıyorum ..
Yedıklerıme de eskısı gb dıkkat ettiğim soylenemez .. bir haftalık yazdıgım beslenme ceteleme baktım gunluk 5 - 6 dilim kızarmış kepek ekmeği tuketmışım :)) şaka gb değil mi..

Bunlara ragmen Moralım hala bozuk cunku spor yapamıyorum kotu yanı hevesım de kaçtı ..

ylnzeskici,
amin, allahım kavuştursun sevenleri...yarın da sevgililer günü. planı olan var mııııı :)))
bizim yok, kızımla gezmeye çıkasım var bi ...

menün yine çok az, nasıl oluyor da gr vermiyosun anlamadım gitti, akşam yemeğini kaçta yiyosun , geç mi kalıyosun dicem de, o da değildir...dirence bak vücuttaki , vermicem diye inat ediyor
görür o sonra neler neler yiyecek

Vallaa bilmiyorum canım kafa inatçı olunca vücutta inatçı oluyo galiba (
Akşam 19-19.30 civarlarında yiyorum ( yürüyüşü 18-19 arası yapıyorum, sonra duş ve yemek işte ) çok da geç değil ama
ne bileyim
Eğer biraz daha kilo vermemeye devam edersem asıl o zaman görücek o ne yediğini ne yemediğini ( ! )

Kocacığın bişeyler yapar herhalde diye düşünüyorum ben ( tabi eğer benim ki gibi sevgililer gününden nefret eden bir adam değilse )

Metobolizman acaba beslenme seklınden dolayı depolama yapıyor olabılrı mı cnm bu kadar dıkkat edıp spor yapmana ragmen sonuc vermesı gerekıyor dıye dusunuyorum ..

Normalde bugünkü menü gibi zayıf değil aslına menülerim ( öğlen köfte ,yoğurt, salata gibi şeyler yiyorum da bugün sinir oldum yemiycem bişey dedim kendi kendime, sonra ceviz ve lor la idare ettim ) ama vücudum direniyor sanırım 48&58 in dediği gibi inat ediyor, elbet kırılacak inadı da bakalım bendeki azim tükenmeden önce kırılsa iyi olacak...

Canım bence hiç bozma moralini, ben bir ay deli gibi diyet yaptım da 4,2 kg verebildim. Sen 17 günde 4 kilo gayet güzel vermişsin. Lütfen bırakma kendini ve başka egzersizler falan yaparak devam et. Yediklerine de dikkat etmeye devam et bak ne güzel kalori hesabı yapıyordun, yine yap hesabını sen bence...

23 ocakta başladım bende diyet ve koşu bandına başladıgımda 76 küsur geliyordum bu sabah 68.6 kiloyum her akşam 5.5 hızda 5 km yürüyorum 50-55 dk kadar sürüyor.haftada 2 gün aerobik yapıyorum.

yediklerime çok dikakt ediyorum abur cubur asla yemiyorum.ekmeği söylemeye gerek yok herhalde.acıkınca benim en büyük yardımcım 2si bir arada neskafe.hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem tok tutuyor beni.

onun dışında 4. katta oturuyorum hiç asansör kullanmıyorum ne inerken ne çıkarken.size de tavsiye ederim.

ylnz eskici yediklerin orantılı ama şu soda olayı fazla cnm onun yerine su içersen daha iyi olur sade sodayı bile 1taneden fazla içilmez diye biliyorum eşimle bende çok içerdik azalttık ben kola isteğimi sodayla bastırıyodum ama arada 1tane meyveli soda içiyorum tebrikler çok güzel kilo vermişsin

missdance, tebrikler...ne kadar çok kilo vermişsin üstelik kısa bi zamanda
aerobik derken jillian mı yapıyorsun yoksa başka bişi?

missdance, tebrikler...ne kadar çok kilo vermişsin üstelik kısa bi zamanda
aerobik derken jillian mı yapıyorsun yoksa başka bişi?

ben beden eğitimi öğretmeniyim haftada 2 gün günde 2 kez bayanlara step aerobik yaptırıyorum onlarla birlikte bende yapyorum doğlan olara.20-25 dk kardio sonra yer hareketleri mekik falan yani

stres yapma da o da etkiler sanrım...
akşam yemeğini erkene al bakalım biraz, 17-18.00 arası ye, sporu da 17ye kadar yapmış ol.
bi de yürüyüşleri uzat biraz, 60 dk sürdür ve 5.0la başlayıp 5.5 ve 5.8 le devam et. 5km yi geçsin yürüyüşlerin. nasılsa terliyosun ve duşa giriyosun, değsin bari
yine de senin kararın, vazgeçmek yok, hiç bişey yapmamaktan iyidir bütün yapılanlar

soda içme denmiş ama sade soda çok yararlı bi içecek diye biliyorum ben, günde en az 1 şişe içilmeliymiş. bi kaç bardak su yerine geçiyor, ben hamileliğimde çok içtim, çok faydalı, ama meyveli değil, onlar kalorili bayağı.

bravooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…