almadım , servis uzun süre gider demişti ( ben günde iki kere kullanacağımı da söyledim hatta )
ayy ne bileyim bunlar aynı firmada çalışmıyor mu anlamadım ki ben biri bişey söylüyo öbürü başka bişey
benimki 2 şubatta kurulmuştu, 9 gündür kullanıyorum ama herhangibir ses veya terslik hissetmedim henüz, gerçi ben bugün başladım günde iki kullanmaya, şimdiye kadar günde bir kullanıyordum ancak
kutunun içinden de küçük bir şişe çıkmıştı, kaç kullanımlık bilmiyorum ama
tandoorii, çok üzüldüm olanlara, inşallah yağkladıktan sonra sorun çözülür, ama bant kaydıysa yağlamanın ne faydası olacaksa, bilemiyorum, ben 2 haftada bi falan spreyini sıktım her gün yürürken. elimi sürdüğümde yağ gelmiyorsa öyle sıkın demişti bize, ondan.
yalnzeskci, menü harika ve doyurucu görünüyor, 2 kere de yürümüşsün hadi baalım
1 hafta geçmiş ve hergun kullanmışsın bence yağla cnm cunku bu yağlama konusunu dıstr.onayladı onlara mail yollamıstım ..
Servis konusuna gelınce emin değilim acıkcası cunku benım bıldıgım servıs donanımlı gelir sorunu çözmeye,
Urunu alalı 18 gün olmuş 8 gundur urunü zaten calıstrmıyorum servıs beklıyorum yani 10 gun kullanmısım.. daha cok yenı urun
Servıs dedıgın yanında yağını,malzemelerını getırır ve dener bakar yağlanmıs haldede surtunme devam edıyorsa ona gore baska bısey yapmaya karar verır..
AMa arkadas geldı yanında yağ yoktu ,baktı konustuk gıttı .. sıkayet et dedı bende sıkayet maılı yolladım dıstr.e
İnşallah ama ben çözulmeyecegını dusunuyorum,
Cunku urunu kullanma surem 10 gün..
Zaten 1 hafta sonra yağlama yapın denılıyor , 3 gunluk kullanımda yağmı bıtermış ..
tandoorii, çok üzüldüm olanlara, inşallah yağkladıktan sonra sorun çözülür, ama bant kaydıysa yağlamanın ne faydası olacaksa, bilemiyorum, ben 2 haftada bi falan spreyini sıktım her gün yürürken. elimi sürdüğümde yağ gelmiyorsa öyle sıkın demişti bize, ondan.
yalnzeskci, menü harika ve doyurucu görünüyor, 2 kere de yürümüşsün hadi baalım
cnm çok üzüldüm ya moral falan kalmamıştır ama benimkide sürtünüyodu bant kayınca sürtünüyo ayağımızla kaydırdık arada oluyodu şimdi olmuyo çok şükürMerhaba arkadaşlar ;
Nihayet servis geldi, bant sürtünme yapıyormuş hafif aşınma varmış,yağlanmadan sonrada düzelmezse distribütörü arayıp sıkayet edın,
Bant Değişimi yapılmasını talep edin deyip gitti servis.. hiçbişey yapmadı..
Çok canım sıkkın acıkcası, 15 günlük üründe boyle sorun yaşamak canımı sıktı,
Gereklı yerlere maıl atıcam ama ıcımden bıle gelmıyor ugraşmak cunku ben urunu kullanmak ıstıyordum hemen boyle sorunlarla ugrasmak zaman kaybetmek değil..
selam...
yalnzeskci,
ayy kötü olmuş pizza karşında, bi de geçen ben söledim edim diye abooo
neyse iradeni tut gari napcan
günde 3kez miiizor olamz mı ve fayda sağlar mı acep... kötüsünü düşünme sen boşver, olacağına varır :)
bugün 10 da yürüyüş yaptım 60 dk. 322 kalori vermiş görünüyorum cihaza göre, 5400 km de yürümüş oldum.
oy oy oyyyçok duygusal....
zaten uzak olmak zor, hem de bu kadar azmin ortasında... olmadı böyle...
hadi iyi tarafından bak, aştın sen bunu, daha da bişey etkileyemez seninasılsa bi yerlerde sevdiğin yiyecekleri görecektin, kokusu burnuna dolacaktı, canın çok çekecekti... böyle yaşamaya alışmak alzım, en azından şimdilik sıkı diyette olduğun için öyle, sonrasında ideal kilona ulaşınca miktar ve zamana dikkat ederek herşeyi yiyebilirsin, o günleri bekle
İyi akşamlar kızlar,
Bugün haftanın 3. günü ve ben gram dahi vermemiş olsam da azimle diyetime ve yürüyüşüme devam ediyorum. Allah utandırmasın :)))
bugünkü menüm ;
Sabah : 1 bardak sirkeli su, dilim çavdarlı ekmek, 1 yumurta (kayısı), 4 tatlı kaşığı lor peyniri, maydonoz, domates, 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay,
48 dk 5 km hızda 3,77 km yürüyüş,
Öğlen : 3 ceviz, 3 tatlı kaşığı lor peyniri, 2 sade soda
Ara : 1 elma,
50 dk 5,5 km hızda 4,17 km yürüyüş,
Akşam : 1 kase pırasa , 1 limonlu turp , yarım limon, 2 sade soda,
Birazdan 1 hurma yiycem Allah bereket versin, Allah olmayana da versin...
ylnzeskici,
amin, allahım kavuştursun sevenleri...yarın da sevgililer günü. planı olan var mııııı :)))
bizim yok, kızımla gezmeye çıkasım var bi ...
menün yine çok az, nasıl oluyor da gr vermiyosun anlamadım gitti, akşam yemeğini kaçta yiyosun , geç mi kalıyosun dicem de, o da değildir...dirence bak vücuttaki , vermicem diye inat ediyor
görür o sonra neler neler yiyecek
Metobolizman acaba beslenme seklınden dolayı depolama yapıyor olabılrı mı cnm bu kadar dıkkat edıp spor yapmana ragmen sonuc vermesı gerekıyor dıye dusunuyorum ..
Bugun aç karnına 1 kılo daha vermiş gorunuyorum 17.gün ve toplam verılen kılo 4 oluyor..
Ayda yaklasık 5 kılo vermiş oluyorum bu hesaba göre ..
Ama ben 10 gündür hıcbır sekılde spor yapmıyorum yıyorum yatıyorum ..
Yedıklerıme de eskısı gb dıkkat ettiğim soylenemez .. bir haftalık yazdıgım beslenme ceteleme baktım gunluk 5 - 6 dilim kızarmış kepek ekmeği tuketmışım :)) şaka gb değil mi..
Bunlara ragmen Moralım hala bozuk cunku spor yapamıyorum kotu yanı hevesım de kaçtı ..
tebrikler çok güzel kilo vermişsin23 ocakta başladım bende diyet ve koşu bandına başladıgımda 76 küsur geliyordum bu sabah 68.6 kiloyum her akşam 5.5 hızda 5 km yürüyorum 50-55 dk kadar sürüyor.haftada 2 gün aerobik yapıyorum.
yediklerime çok dikakt ediyorum abur cubur asla yemiyorum.ekmeği söylemeye gerek yok herhalde.acıkınca benim en büyük yardımcım 2si bir arada neskafe.hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem tok tutuyor beni.
onun dışında 4. katta oturuyorum hiç asansör kullanmıyorum ne inerken ne çıkarken.size de tavsiye ederim.
23 ocakta başladım bende diyet ve koşu bandına başladıgımda 76 küsur geliyordum bu sabah 68.6 kiloyum her akşam 5.5 hızda 5 km yürüyorum 50-55 dk kadar sürüyor.haftada 2 gün aerobik yapıyorum.
yediklerime çok dikakt ediyorum abur cubur asla yemiyorum.ekmeği söylemeye gerek yok herhalde.acıkınca benim en büyük yardımcım 2si bir arada neskafe.hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem tok tutuyor beni.
onun dışında 4. katta oturuyorum hiç asansör kullanmıyorum ne inerken ne çıkarken.size de tavsiye ederim.
missdance, tebrikler...ne kadar çok kilo vermişsin üstelik kısa bi zamanda
aerobik derken jillian mı yapıyorsun yoksa başka bişi?
stres yapma da o da etkiler sanrım...Vallaa bilmiyorum canım kafa inatçı olunca vücutta inatçı oluyo galiba(
Akşam 19-19.30 civarlarında yiyorum ( yürüyüşü 18-19 arası yapıyorum, sonra duş ve yemek işte ) çok da geç değil ama
ne bileyim
Eğer biraz daha kilo vermemeye devam edersem asıl o zaman görücek o ne yediğini ne yemediğini ( ! )
Kocacığın bişeyler yapar herhalde diye düşünüyorum ben( tabi eğer benim ki gibi sevgililer gününden nefret eden bir adam değilse )
23 ocakta başladım bende diyet ve koşu bandına başladıgımda 76 küsur geliyordum bu sabah 68.6 kiloyum her akşam 5.5 hızda 5 km yürüyorum 50-55 dk kadar sürüyor.haftada 2 gün aerobik yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?