Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Hadi hayırlısı diyelim o zaman :))
Olmadı kocacığına tattırırsın
eşimde aldı kilo busefer pastalarıda yerse bilemiyorum yani

benimde hep aklıma gelirdi pasta olayı böyle bi fırsat çıktıda ama benim kilo vermeme engel olmaz inşaallah şimdilik 18kilo daha vermem lazım çünkü :18:

birbirimize gaz verelim cnm ama güzel kilo vermişsin sporu sonradan yapmana rağmen

sabah kalkınca 3 tane zeytin yaprağı ve de 1 tatlı kaşığı biberiye koyup demleyip içtim..
ve de biraz sonra bir dilim çavdar ekmeği 2 zeytin yarım kibrit kutusu peynir yedim 600 ml su içtim bir açık çay içtim şimdi de acıktım ne yesem acaba?

Günaydın,

1 çay bardağı süt :)
ya da sıvı içince bişey yemiş gibi hissetmiyorum diyorsan 1 kase yoğurt :) , acayip tıkıyoe insanı, ben kasenin son üç dört kaşığını zorla tıkıyorum ağzıma...

bu arada zeytin yağrağı ve biberiye çayı ne işe yarıyor yazar mısın rica etsem ?

Bebeğine çok geçmiş olsun canım.
Ama iştahım arttı diyip ona buna saldırmak yok haaa :))
Bebeğine süt için ne lazımsa onları yemek serbest , onun dışındakiler cısss
Hadi başla bir an önce...

diyetisyenim vermişti yağ yakıyormuş sözde ..yoğurt yiyeyim o zaman

bende aldım koşu bandı vede bugün başlıycam Allah izin verirse..
hergün yedıklerimi yaptıklarımı yazacağım buraya Allah hepimize irade versin..

hoşgeldin, hadi bakalım kolay gelsin. kaç kilosun v e hedefin kaç bilgi verebilir misin

ylnzeskc,
iyi ki de tanıştık dediğin gibi :)))
ah anneler... kendi yediğinden yediremezse başka yapar işte, o da senle beraber debeleniyor
seninkinin yanında benimki bi hiç ama ben de 2 yıl yalnız yaşadım doğu görevime atandığımda, ama korkmazdım,nolduysa evlendikten sonra oldu:18:
neyse ki uykuya dalmakta gecikmedim de gözümün önünden geçen karartıları şerre yormadım

bu sabah tartı bana kilomu 54.6 olarak gösterdi

Merhaba arkadaşlar ;

Nihayet servis geldi, bant sürtünme yapıyormuş hafif aşınma varmış,yağlanmadan sonrada düzelmezse distribütörü arayıp sıkayet edın,
Bant Değişimi yapılmasını talep edin deyip gitti servis.. hiçbişey yapmadı..

Çok canım sıkkın acıkcası, 15 günlük üründe boyle sorun yaşamak canımı sıktı,
Gereklı yerlere maıl atıcam ama ıcımden bıle gelmıyor ugraşmak cunku ben urunu kullanmak ıstıyordum hemen boyle sorunlarla ugrasmak zaman kaybetmek değil..

koşu bandının markası ve sorunu neydi merak ettim :26:

bendede aşırı ısınma ve koku oluyor.

koşu bandının markası ve sorunu neydi merak ettim :26:

bendede aşırı ısınma ve koku oluyor.

Altis Forest
Daha 18 gün önce aldım ürünü ben çok memnundum ama ne oldu anlamadım ,
ısınma veya koku yok sadece ufak bir ses geliyor çalısırken sürtünme sesi..
Servis yağlamama yapıp denememi soyledi ama neden olsun ki ya daha ne kadar kullandım ki ürünü..
Cok cnm sıkkın yetkılı yere de maıl attım gerı donmezlerse de sıkayet edıcem hepsını

Canım gelmedi mi servis halaa (

Bu mesajını şimdi gördüm nasıl yani aşınma daha kaç gün oldu ki , üretim hatası falan mı acaba
hay allah yaa bak benim de canım sıkıldı, günde ikiye çıkardım bant kullanımını ya benimki de böyle olursa
sen bari başka egzersizler yapmaya devam et zaman kaybetmemek için canım yaa...

Selam kızlar,

bugünkü menüm ;
Sabah : 1 bardak sirkeli su , 1 dilim çavdarlı ekmek, maydonoz,domates, 2 zeytin, 3 yk lor , 1 kupa tatlandırıcılı çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay,
42 dk 5 km hızla 3,22 km yürüyüş,
Öğlen : 4 köfte, 1 kase yoğurt,, 2 sade soda,
Ara : 1 elma,
47 dk 5,5 km hızla 4,05 km yürüyüş,
Akşam : 1 küçük tabak limonlu pırasa, 1 kase yoğurt, 2 sade soda
Birazdan da 2 hurma yemeyi düşünüyorum o kadar...

cnm benimkide aynı marak benimkindende sürtünme sesi var
ben normal sanıyorudum süürtünme sesini
kızlar sizinkilderden hiç ses çıkmıyormu yürürken

bugün 7,5 km metre yürüdüm saat 3 gibide bi tabak makarnayıda mideye indirdim:) ceza olarakta bu saat oldu hiçbişey yemedim

cnm benimkide aynı marak benimkindende sürtünme sesi var
ben normal sanıyorudum süürtünme sesini
kızlar sizinkilderden hiç ses çıkmıyormu yürürken

Ne kadar zamanda yağlama yapıyorsun sen ?
Bana servısın soyledıgı saçma sapan seylerdi acıkcası : işte sureklı sağ ayakla darbe yapınca bant sola kayıyormuş,
Yağ yeterli gelmemiş olabilirmiş falan filan.. birde yağlayıp denıycem hala surtunme yapıyorsa şikayet edıcem
cunku urun daha cok yenı

Sprey yağı aldın mı sen ?
Hergun kullanıyorsanız haftada 1 yağlamanız gerekır dedı merkez aynı şeyi servıste soyledı..

Sprey yağı aldın mı sen ?
Hergun kullanıyorsanız haftada 1 yağlamanız gerekır dedı merkez aynı şeyi servıste soyledı..

almadım , servis uzun süre gider demişti ( ben günde iki kere kullanacağımı da söyledim hatta )
ayy ne bileyim bunlar aynı firmada çalışmıyor mu anlamadım ki ben biri bişey söylüyo öbürü başka bişey
benimki 2 şubatta kurulmuştu, 9 gündür kullanıyorum ama herhangibir ses veya terslik hissetmedim henüz, gerçi ben bugün başladım günde iki kullanmaya, şimdiye kadar günde bir kullanıyordum ancak
kutunun içinden de küçük bir şişe çıkmıştı, kaç kullanımlık bilmiyorum ama

tandoorii, çok üzüldüm olanlara, inşallah yağkladıktan sonra sorun çözülür, ama bant kaydıysa yağlamanın ne faydası olacaksa, bilemiyorum, ben 2 haftada bi falan spreyini sıktım her gün yürürken. elimi sürdüğümde yağ gelmiyorsa öyle sıkın demişti bize, ondan.

yalnzeskci, menü harika ve doyurucu görünüyor, 2 kere de yürümüşsün hadi baalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…