Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Merhaba kızlar,

Nihayet günde iki kere 60 ar dakikaya çıkarabildim koşu bandında yürüyüş seanslarımı. Öğleden öncekini çok yorucu olmasın diye 5 km hızla, akşamüstü de nasıl olsa sonrasında duş alıp yemek yiyip dinlenicem rahatlığıyla 5,5 km hızla yürüyorum. 5,5 dan yukarı çıkınca çok çabuk tıkanıyorum ben yaşlılık işte ehhh buna da şükür
Umarım artık bir işe yarar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sıkıldıııım

Son düzenleme:
çok sevindim canım ben akşamki yürüyüşü yapamadım bugün telafi edicem bende 87.70ye inmişim bu hafta 1.400vermişim ben haftada 2kilo gitsin istiyorum ya kurstan vazmı geçsem bilmiyorum çünkü evde tatlı olunca bile dayanmak eziyet gibi geliyo kursta hergün pastalar filan baya zor olur galiba

Canım sen çok iyi vermişsin ben 400 gr verdim kaldım. O kadarda dikkat ediyorum, evden pişenlerin yüzüne bile bakmıyorum kendi diyetime sadık kalıyorum ama maalesef

Eğer evdeki yiyeceklere dayanmakta zorlanıyorsan bence kursta daha kötü olabilirsin. Gerçi çok güzel bir uğraş, iş garantisi de var demiştin senin için iyi bir fırsat olabilir ama işte gördüklerini canın çekip yemeye kalkarsan o fena...
Allah yardımcımız olsun vallaa ne zor şey bu kilo vermek yaa , halbuki alırken hiç zorlanmıyorsun

ya işte benide pastalar düşündürüyo ama evden hazırlıklı gidicem salatam diyet bisküvim yanımda olucak devamlı çünkü bu kilolardan çok sıkıldım sana bir önerimde sıcak su ben kaynatıyorum demlikle masaya koyuyorum devamlı içiyorum sıcak suyumu çünkü soğuklarda normal su canım istemiyosen sağlıklı beslendiğine inanıyosan bence devam et vücut direniyo belki ama pes edicek bide 6dan sonraya bırakma akşam yemeğini çok acıkırsan tarçınlı süt iç 8 9gibi bir su bardağından az

Ben yıllardır geç saatlerde yemeye alışmışım herhalde o yüzden 6 bile bana erken geliyor, hiçdeğilse 7-7.30 olsun diyorum. Tabi erken yiyince de gece acıkılıyor,tarçınlı sütü bi deniyim bakalım
Suyu çok içiyorum ben yaa hatta bu aralar acaba çok içiyorum da ondan mı kilo değişmiyor diye azaltmaya çalışıyorum üstelik, günde 3 litreyi rahat buluyordum, bu hafta 2 de bırakmaya çalışıyorum, akşam da çok içmemeye çalışıyorum

merabalar

tuanacım, tebrikler, 1er kilo da gitse gisin yeter ki, bence takma,elinden geleni yapıyosun. pasta kursunu da sen bilirsin, iradeni güçlendirmiş olursun görüp de yememekle, parmaklarını falan yalasan kalori çok almış olmazsın de mi, bulaşanları yalayıverirsin...:)))))))))))

ben ilk diyabet olduğumu öğrenip de hastaneye yattığımda çok üzüldüm, çayı 4 kaşık şekerle içer, çikolata ve aburcubura bayılırdım nasıl vazgeçerim dedim, dr liste getirdi önüme, diyet listesi resmen ve bütün hayatın boyunca böyle beslenmelisin dedi, zaten öyle çok iştahlı değildim ama aburcubursuz..imkansızdı... 19 yaşımdaydım,üniversitede, çikolata alırdım yine ağzımda çğner çiğner, tadını alır,zevkini çıkartır çöpe tükürürdüm lezzeti ağızda alıyoruz zaten,mideye gidince nolcaksa, orayı hissetmiyoruz, çok işime yaramıştı ama şimdi şükürler olsun insülin pompası kullanıyorum,vücuduma iğneyle bağlı,sürekli üzerimde,benim parçam,hiç çıkartmıyorum banyo ve deniz hariç istediğimi yiyorum miktarına dikkat ederk tabi. şekerli çaydan vazgeçip direkt şekersize başladım,hırs yapmıştım, tam 1 hafta sonra "çayın tadı böyle güzelmiş" dedim, hiç bişey zor değil, diyet dediğimiz şey aslında hayat tarzımız olmalı, çoğu insan, modeller ünlüler, bu tarz besleniyor, hayat bence hafif yemeklerle daha güzel

yalnzeskici, 7 buçuk çok geç akşam yemeği için bence de, 6da yesen en geç, 6dan sonra yavaşlıyo metabolizma, akşam 11de yatıp sabah 8de en geç kalkmak en sağlıklısı, sabahın o dinç enerjisini kaçırmamak için, kaçta kalktığını bilmiyorum ama söyliyim dedim genelgeçer bişey.

Son düzenleme:
tarçınlı süt tatlı isteiğinede iyi geliyo hem açlık hissini bastırıyo denersin faydası olur inşaallah bu hafta 6da yemeyi deneyebilirsin yemeği acıkırsanda tarçınlı süt gelinliğini hayal et hayata inat bende savaşıyorum kilolarımla başarıcaz inşaallah

geçmiş olsun cnm az kilona rağmen diyabet hastasısın demek beslenmeni düzene koymuşsun ne güzelbende dikkak etmezsem olma ihtimalim var insülin direnci zaten var doktor hap verdi ama çoook sıkıldım ilaçlardan kulllanmıyorum beslenmemi düzene koymaya çalışıyorum zayıflarsam sorun ortadan kalkar diye umut ediyorum doktor olabilir dedi bende çayı şekersiz içemiyorum tatlandırıcı kullanıyorum oda zaten sadece sabah içiyorum normal çayı geçen ay kilom daha fazla gitti bu ay daha az ama yinede mutluyum görüntüde çokta fark yok ama 10ar santim incelme var bolbol resim çektiririm artıkpasta kursuda şuanlık kararsızım bakalım hayırlısı kendimi aç bırakmazsam pastalarda gözüm kalmaz heralde

tuana, 10 cm çok incelmişsin, kilo çok olunca belli olmayabilir görüntü ama gerçekten bayağı incelme var :)
insülin dienci de zor bi olay, kiloyla alakalı o , benimkinin nedeni bilinmiyor, inşallah kilolar gidince o da gider hepten...

belli oluyo ama azinsülin direnci zor bebeğime kavuşmama engel sende inşaallah şifa bulursun canım kızlar 2saatlik sporumu yaptım akşamda 1saat yapıcam ceza olarak dün akşam yapmadığım için

[SUB][/SUB] kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ama önce koşu bandı almam lazım 1 haftadır araştırıyorum int bir türlü karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz ses yapmayan otomatik eğim istiyorum bide masaj kemerinin faydası oluyormu siz hangi markayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz int alınca korkuyorum kötü çıkar diye

selamlar aynen bu mesaja katılıyorum bende bir tane koşu bandı istiyorum tabi eşimi kandırabilirsem ,, özellikleri ii fiyatı uygun özellikle sessiz bir koşu bandı istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ....

hoşgeldniz arkadaşlar

ben başka koşu bandı hiç denemediğim için sessiz mi değil mi benimki bilemiyorum... dynamic-gold bizimki , netten sipariş etmişti eşim, şimdilik çok memnunum,illa ki ses olacaktır. masaj kemeri var ama hiç kullanmadım , işe yarar herhalde. kampanyadaydı biz alırken, 690 tl falandı,temmuzda, kampanyalara bakın önce, iyi bişey alırsınız, şimdiden kolay gelsin .)

hoşbulduk:)
Dynamic V200 Koşu Bandı - Dynamic Fitness

arkadaşımda bundan almış memnunum diyor gürültüde yapmıyor diyor ama ben araştırayım diyorum acele etmek istemiyorum

Yenı gelen arkadaslar Hoşgeldınız ,

Koşu bandı almak ısteyenlere tavsıyem : baskalarının kullandıklarına bakarak karar vermek yerıne size en uygun olanı ıncelemenız..

1- Motor gücü ( kılonuza baglı bu 50-70 kg arasıysanız 2.0 hp yeterli olucaktır )
2- Bant genişliği ( genellıkle 40 cm. olur ama bu anca yurumenızı sağlar koşamazsınız zorlanırsınız en makul olanı 45 cm.den başlar )
3- Darbe emıcı zemın olması ( bıleklerınız için .. ama bu suan bırcok bantta zaten mevcut ozellıktır sız yınede dıkkat edın alırken )
4- Otomatik eğim ( ben alırken amann onemlı değil manuel olsun demıstım ama manuelde önden değil arkadan eğimli oluyurmuş bu anlamda otomatık eğimin önemi çok )
5- Gurultu olayı banttan değil ( kalıtesız bır bant değilse ) sızın ayak darbenızden meydana gelıyor , bunun ıcın tek cozum ses emıcı koşu mınderleri ( ben kullanmadım daha ama almayı dusunuyorum cunku gec vakıtlerde yurumek ıstıyorum )

Ve en onemlisi : Ürünün motor garantısı ve servıs ağı ..
Bunlara dikkate aldıgınızda 700-1000 tl. arası guzel bır cıhaz alabılırsınız ..
Hayrlı olsun sımdıden ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese,

Ben bir haftadır rutine bindirdim her gün aksatmadan iki kez 60 ar dakika yürüyorum, dün annemlerle dışarı çıkıcaktık, kot pantolonumun bol geldiğini farkettim motive oldum :)

İyi günlür kızlar ben aranıza yeni geldimİyi bir hafta diliyorum hepinize.Tabı bol eksilerle ...
Bu sabah uykudan uyanır uyanmaz 2 bardak suyumu içtim ve 3 kivi yedim
Sonra 45 dakika 4.5 km hızla yürüdüm
Ara olarak 3 tatlı kaşığı yoğurt ve 4 tatlı kaşığı müslü yedim
Öylen 30 qr yağsız tuzlu balık ve 70 qr sosis yedim
7 den sonra hiç bi şey yemek yok ve akşam yorqun olmazsam 45 dakika daha yürürüm

Kendi kendime konuşuyor gibi olucam amma yazayım
Ara öyün olarak 2ceviz+4 kayısı yedim
Akşam yemeyi olarak 1 kase yoğurt ve 250 qr hindi yedim ..
Akşam sporu 45 dakika 4.5 km hızla yürüyüş

Kendi kendime konuşuyor gibi olucam amma yazayım
Ara öyün olarak 2ceviz+4 kayısı yedim
Akşam yemeyi olarak 1 kase yoğurt ve 250 qr hindi yedim ..
Akşam sporu 45 dakika 4.5 km hızla yürüyüş

Aramıza hoşgeldin Lelik. Kendi kendine konuşuyor gibi olmazsın. Biz burada birbirimize destek olarak zayıflama çabası içinde olan bir grubuz. Sen yazmaya devam et, hem yazdıkça insan fazla kaçırdığında okunacağını düşünerek azcık ta olsa utanıyor ve yememeye gayret ediyor.
Yalnız sana sosisten uzak durmanı öneririm ( en azından zayıflamaya çalıştığın süre içerisinde ) ,
öğlen yediğin 70 gr sosis 225,4 kalori, halbuki onun yerine 70 gram hindi yediğinde 112 kalori alıyorsun.
Tabi yine de tercih senin...
Ben burada bir arkadaşın önerisi ile 6 gün önce kalorisepeti.com ' a üye oldum, orada yediğim herşeyin çetelesini tutup , hedefime ulaşmak için günlük kaç kalori almam gerekiyor, bugün kaç kalori aldım, kaç kalori yaktım, günlük kalori hedefimi aştım mı aşmadım mı takip etmeye başladım. Ve bir önceki hafta 300 gram verebilmişken, bu hafta 1,5 kg verdim.
Sana da tavsiye ederim...
Dilerim sen de hepimiz de hedeflerimize ulaşırız en kısa zamanda
Kolay gelsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…