Eki Görüntüle 637154
bu sefer olcak mı acaba... olmuş :) üstüne tıklayınca büyüyor... geçen yılki halim :)
sen hergün bu resme bakıp gaza geliyosun değilmi:) maşaallah canım çok güzelsin yanındaki nişanlın heralde çok yakışıyonuzhedefine 14kilo başarırsın inşaallah benim yolum uzun :18:
hoşgeldin canım... inşallahverirsin...
oyy çok güzel
gerçekten çok güzel olacaksın maşallah, inşallah verirsin ...
tuanacım sağol canım,evet benimkiler gr olarak gidiyo çünkü diyet yapmıyorum öyle,spor da ağır değil biliyosunuz. yine de böyle gitsin varsın napayım...
resim bende açılıyor ama denerim bi daha, eklenti olarak yazdı bu sefer, önceden direkt resim çıkardı anlamadım...
maşallah cnm kilon eksilmeye devam ediyo:)negüzel buarada resim açılmadı
negüzel vermeye devam ediyosun bi maşallahta sana :)koşu bandının yağı gelince daha hızlı gidecek kiloların
aramıza hoşgeldin forumda tartı günümüz yok ama ben kendim herhafta tartılıp kaydediyorum kilomu hatta ölçülerimide kaydediyorum
evet ne şanslılar ben hayatım boyunca hep kiloyla mücadele ettim eşimde bana çiğköfte aldırdı tabiki yine yemiycem alırken ikram ettiler onu bile yemedim başarıcaz bu işi
senin vermen gereken fazla kilon kalmadı kendini zorlamadan zaten veriyosun :)tuanacım sağol canım,evet benimkiler gr olarak gidiyo çünkü diyet yapmıyorum öyle,spor da ağır değil biliyosunuz. yine de böyle gitsin varsın napayım...
resim bende açılıyor ama denerim bi daha, eklenti olarak yazdı bu sefer, önceden direkt resim çıkardı anlamadım...
hırs yaptıysan mutlaka o elbiseye girersin kaç kilo vermen gerekiyo bende kilo verdikçe kıyafet deniyorum :)sıkılırsan birbirimizi gaza getirelimEşim sevgililer günü için en sevdiğim elbiseyi aldı bende onu 2 beden küçüğüğle değiştim. bende daha sıkı asıldım spora ve diyete. eşimede sık sık bana elbiseyi giymem için baskı yapmasını söyledim. oda bana iki ay sonra seni o elbisenin içinde göreceğim yoksa boşanırız (şaka tabi) diyor. umarım bu motivasyondan sıkılmam.
süpersin cnm eşinlede çok uyumlu gözüküyorsunuz benim zayıf resimlerim baya eski kilo verirsem öncesi sonrası diye koyarım buraya :)Eki Görüntüle 637154
bu sefer olcak mı acaba... olmuş :) üstüne tıklayınca büyüyor... geçen yılki halim :)
çok değişik bi evlenme teklifi olmuş ALLAH tamamına erdirsin cnm çoook mutlu olursun inşaallah kilo bi anlamda mutsuzluk demek benim önümde hep engelim oldu şu bebeğide yaparsam kilomu verip bidaha kiloyla uğraşmak istemiyorumÇok teşekkür ederim canım aman Allah bizi nazarlardan saklasın
evet yanımdaki nişanlım ( bana evlenme teklif ettiğinin ertesi akşamı bu resim - hoş teklif sayılır mı bilmiyorum, iki yıldır çıkıyorduk ve O 1,5 yıldır Londra'daydı, annesinin benim hakkımdaki fikirlerini soruyordum, tam " annen ne diyor, bu kızın benim taa Londralardaki oğlumla halaa ne işi var demiyor mu" demiştim ki
"ylnzeskici ben seninle evlenmeyi düşünüyorum" dedi !!! nası yaniiii ?????? benim ağzımdan da sadece " ne güzel " diye bir laf çıktı)
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz , birbirimizle böyle musmutlu fotoğraflar paylaşırız amin amin amiiiiiiinnn
yok canım çekmedi tadına bakarsam daha çok çeker kaloriside yüksekmiş baya, kimse bitaneyle yetinmez:) bizde sıksık alırız normaldeCanım benim , biriki tane yeseydin çok canın çektiyse. 1 tane çiğköfte 50-60 kalori civarında. Şu meşhur komagene nin etsiz çiğköftesinin 100 gramı 210 kalori
Zaten 1 elma yesen 60 kalori yapıyor...(
senin vermen gereken fazla kilon kalmadı kendini zorlamadan zaten veriyosun :)
hırs yaptıysan mutlaka o elbiseye girersin kaç kilo vermen gerekiyo bende kilo verdikçe kıyafet deniyorum :)sıkılırsan birbirimizi gaza getirelim
süpersin cnm eşinlede çok uyumlu gözüküyorsunuz benim zayıf resimlerim baya eski kilo verirsem öncesi sonrası diye koyarım buraya :)
çok değişik bi evlenme teklifi olmuş ALLAH tamamına erdirsin cnm çoook mutlu olursun inşaallah kilo bi anlamda mutsuzluk demek benim önümde hep engelim oldu şu bebeğide yaparsam kilomu verip bidaha kiloyla uğraşmak istemiyorum
yok canım çekmedi tadına bakarsam daha çok çeker kaloriside yüksekmiş baya, kimse bitaneyle yetinmez:) bizde sıksık alırız normalde
inşaallah cnm rabbim sanada banada nasip etsinİnşallah bu kadar özveriye biran önce verirsin canım. Hem bebek öncesi kilo vermiş olmak sana sonrası için de avantaj olur. Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip etsin. ( Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah )
inşaallah cnm rabbim sanada banada nasip etsin
pek bi heyecanlı gördüm seniAmiin :))) ama ben ikiz istiyorum Allahım nolur bana ikiz nasip et ( ee bu yaştan sonra evlenmeye kalkınca mecburen çabuk tarafından olacak)
Şaka şaka , ben çocukluğumdan beri hep ikiz bebeklerim olsun derdim, onlara isim bulur yakıştırırdım birbiriyle kafiyeli , halaa da istiyorum hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde, vicdanlı insaniyetli çocuklar nasip etsin Allah
bi itirafta benden gelsin bende pazar günü çayın yanında gofret yedim ama bilinçli çünkü 14kiloya yakın verdim buda ödülümdü bidaha hedefe ulaşınca artık sen 1000 civarı almıyomuydun cnm kaloriyi benimki 1000e yakın yada 1000dir heraldeBu akşam cok fecı bır kaçamak yaptım kaçamakta sayılmaz ayıla bayıla yedım sonucta ama özlemişim yahu sağlıksız beslenmeyi..
Kendime 4 küçük boy patates kızarttım + 2 dilim buftek aldım yanına ve afiyetle yedim veee bugun toplam aldıgım kalori : 2076 olduuuuuu
Günlük almam kalori miktarı : 2091 di. bu hesaba göre 15 kalorılık bır hakkım var ( yuhh hala boğaz derdınde kız dıyebılırsınız haklısınız da )
Pişmanmıyım peki kesınlıkle değilim :)
1 kerecikten bişi çıkmaz Tandoorii dıyerek kendımı ödüllendirdim ama galıba bıraz fazla odullendırmısım
Neyse artık koşu bandına kuvvet dıyecegım ve size yetısecegım
Bu arada gunluk aldıgınız kalorılerı ve ıhtıyacınız olan ile gunluk yaktıgınız kalorılerı yazarmısnz
Ona göre kendıme bır cızelge tutucam
Yarış yaparız :)))
pek bi heyecanlı gördüm seniayyy inşaallah ALLAH gönlümüze göre versin bizim mahallede ikizler var 2şer tane
bi itirafta benden gelsin bende pazar günü çayın yanında gofret yedim ama bilinçli çünkü 14kiloya yakın verdim buda ödülümdü bidaha hedefe ulaşınca artık sen 1000 civarı almıyomuydun cnm kaloriyi benimki 1000e yakın yada 1000dir heraldebende bu akşam 86.80geldim
pek bi heyecanlı gördüm seniayyy inşaallah ALLAH gönlümüze göre versin bizim mahallede ikizler var 2şer tane
bi itirafta benden gelsin bende pazar günü çayın yanında gofret yedim ama bilinçli çünkü 14kiloya yakın verdim buda ödülümdü bidaha hedefe ulaşınca artık sen 1000 civarı almıyomuydun cnm kaloriyi benimki 1000e yakın yada 1000dir heraldebende bu akşam 86.80geldim
biliyorum canım ben gün içinde tartılsamda biliyorum fazla olduğunu sabahki kilomu sayıyorum veee sabah 86.30 ama benim tartı günüm yarındı günleri şaşırdım yarın daha az çıkarsam çoook mutlu olucamakşam tartılma canım arkadaşım. Sabah kalktın, elini yüzünü yıkamaya gitmişken hazır vücudunda birikmişleri de boşaltıyosun ya ( hepsini ) , ondan sonra gel tartıl. en sağlıklı kilon o. Öyle akşama kadar su içtim, kahvaltı yaptım, çay içtim, ara öğün yedim, yeşil çay içtim, öğlen yedim, arada yedim, akşam yedim derken zaten kafadan 1-1,5 kilo kadar gün içinde yediklerin ağırlık yapıyo , kendine eziyet etme ne güzel 14 kilo vermişin süper vallaaa Allah o günleri bana da tez zamanda göstersin inşallah
kilonda artma oldumu canım sabah,ben 100kiloydum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdim ocak 1de 98.50dim şuan 86.30üm700-1000 arası oluyordu 3,4 gundur
ona guvenerek yedim de yedim
14 kıloyu ne zaman vermıstın ben orayı kacırmısım
biliyorum canım ben gün içinde tartılsamda biliyorum fazla olduğunu sabahki kilomu sayıyorum veee sabah 86.30 ama benim tartı günüm yarındı günleri şaşırdım yarın daha az çıkarsam çoook mutlu olucam
kilonda artma oldumu canım sabah,ben 100kiloydum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdim ocak 1de 98.50dim şuan 86.30üm
teşekkür ederim cnm daha vermem gereken çokkk kilo var inşaallah duraksamadan gitsin kilolarımız bi şu 70i görsem sonrada 60 ı sonrada bakımHıhh ben de kime akıl veriyosam şöyle tartıl böyle tartıl diye
hatun 14 kilo vermiş yaa neredeyse 1,5 ayda
maaşallah canım senin azmini ve başarını taktir ve tebrik ediyorum, umarım hiç yılmadan böyle devam edersin :)))
Sen bayaa zayıfmışsın şimdi kaç kilosun ki , bence fotoğraftaki halinden üç beş kilo daha fazla olabilirsin güzell olur...
E bi de bebişinin resmini koy da azcık sevlim yahuu :))
biliyorum canım ben gün içinde tartılsamda biliyorum fazla olduğunu sabahki kilomu sayıyorum veee sabah 86.30 ama benim tartı günüm yarındı günleri şaşırdım yarın daha az çıkarsam çoook mutlu olucam
kilonda artma oldumu canım sabah,ben 100kiloydum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdim ocak 1de 98.50dim şuan 86.30üm
evet canım ben 34-36 ve s-xs beden giyiyordum zaten, doğumda 18 kilo alıp 68e çıktım, 50-51dim hamilelikten önce,yani o fotoda
şu an 54üm sabah aç karnına, 1 haftadır 54.4 falan çıkıyorum, ama ben 3-4 kilo fazlamla kıyafetlerime olmuyorum, xs alırsam böyle olur, bol olanlar iyi oluyo tunikler falan da,bazıları o zaman üstüme oturur gibiydi,sıkmazdı,şimdi dapdar oluyo, hiç de sevmem öyle bedeninden küçük kıyafete girmeye çalışan kokoşları
bebişimin resmini koyayım dur :) tuanaya ve sana allahım sağlıklı sevimli bebişler nasip etsin inşallahtuanacım sağol canım yakıştırıdğın için, uyumluyuz bence de
hadi siz gene gaza gelin bebişi görüp
Eki Görüntüle 638801
Eki Görüntüle 638802
bunlar 1 ay önceki hali kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?