Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Hem de ne stress , kendimi hergün sabah tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum... Daha yataktan çıkıp banyoya giderken acaba birkaç gram vermiş miyimdir diye düşünmeye başlıyorum

ben haftada 2 kilo diyeti yapıyorum canım ama öyle dendiği gibi veremiyorum ( Dr. Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi ), isteyen olursa listeyi paylaşabilirim...
1 haftada 2 kiloyu sadece bir kere verebildim o kadar, en fazla 1,5 falan oluyor ne kadar çabalarsam çabalayayım
Sen de dene bakalım inşallah başarılı olursun...
bu diyet listeleri ile verilen kilolar bünyeden bünyeye göre değişiyor bence

labne az kaldı zaten neyse bitince ben yine lor alayım dediğinide denerim sağol cnm

tartı konusunda bende aynıyım bu ara suyu baya az içtim suyada ağırlık vermem lazım

Son düzenleme:

yok benim de 5 hızı ama eğim yaptırıyorum arada ondan olabilir :)

5 hızda kalori azmı bilemedim ki azıcık bişeyde doluyor zaten 1000 kalori korkudan su içerken bile kalori sayasım var haşimatoluyum ben o yüzden metabolizma hızım çok düşük çok uzun zamandır 1500 civarında kilo veremedim o yüzden 1000 ile sabitledim çok hızlı verebileceğimi düşünmüyorum 98 kiloyum maalesef en fazla haftada 2 kilo veririm diye düşünüyorum çünkü tek gıda diyetlerini saymazsak durum böyle :)

bende 900kalori alıyorum bendede pko var bende 100kiloydum yılbaşında 98.50,cuma günü 85.30çıktım tartıda inşaallah sende görürsün biran önce bu rakamları sonrada dahada aşşağısını

bende 900kalori alıyorum bendede pko var bende 100kiloydum yılbaşında 98.50,cuma günü 85.30çıktım tartıda inşaallah sende görürsün biran önce bu rakamları sonrada dahada aşşağısını

inşallahhhh ne güzel kilo vermişsin pko da var o eksik olur mu ama mücadele edeceğim çünkü böle yaşamak mücadeleden daha sıkıntı yapıyor bana neler yaptın canım inşallah hep beraber veririz diyeyim

labne az kaldı zaten neyse bitince ben yine lor alayım dediğinide denerim sağol cnm

tartı konusunda bende aynıyım bu ara suyu baya az içtim suyada ağırlık vermem lazım

Sen de sağol canım. Sen bu arada çok güzel kilo verdin yılbaşından buyana 13,2 süperr
Ama bu kadar çok kilo verirken suyunu ihmal etmemeye bak bence , hem gidenleri suyla uğurlamak daha kolaylaşıyor, hem de midende dolgunluk oluşuyor açlık hissin daha az oluyor...

Bu ornek bır lıste zaten beslenme hakkında alternatıf sunuyor menu hazırlıyamayanlara kı ben de bu lısteden daha az beslenıyorum aslında beslenıyordum demem daha doğru son zamanlarda ben baya kacırdım.
Peynir olarak yağ oranı 2,0 dan dusuk olan tek peynır turu Lor ozellıkle dukan yapanlar proteın almak ıcın loru tercıh edıyorlardı ordan bılıyorum .

bana da az geldi, hızı arttırmakta fayda var. ben de 45 dk da falan zaten bu kaloriyi yakıyorum 5.5 veya 5.8 hızda, 60 dkda 400e yaklaşıyor verdiğim kalori, eğer doğruysa...

5.5 hılza 45 dk. nasıl 300 yakıyorsun kı ben hemen hemen aynı dk. ile 7.0 - 9.0 cıkarak ancak 300 yakabılıyorum

Ben de troıd hastasıyım ama bu kılo verme olayı ( tedavınızı aksatmazsanız ) spor + duzgun beslenılırse takır takır gıdıyor ıstersenız her sekılde kılo verılıyor yani .

Su ıcmekten cekınme hatta sureklı elınde şişe olsun aklına geldıkce iç, hem mıgden dolar hemde vucudunun suya olan ıhtıyacını karsılarsın .
1000 kalorı ıle zaten haftada 2 kılo normal verılıyor kı sağlıklı olanıda bu galıba ama kesınlıkle bunun altına dusme kılo verıcem derken sağlıktan olmayalım hıcbırımız.

zaten pkoyla kilo ayrılmaz ikilibilmezmiyim nasıl sıkıntı olduğunu kilo herşeye engel maalesef anlatayım cnm neler yaptığımı sabah eynir ,2haşlanmış yumurta, domates ve 1dilim kepekli tost ekmeği , öğlen: salata, yoğurt ,1dilim kepekli tost ekmeği, ara:tarçınlı süt 1meyve ve diyet bisküvi akşam :salata yoğurt ,1dilim k.t.ekmeği hatta ilk ay günde 5dilim yiyodum ekmeği

sende çok güzel kilo verdin cnm maşşallah hepimize evet suyu atlamamak lazım haklısın

Kızlar ben de üç dört gündür 5.5 hızda yürüyorum , süre - kalori göstergelerini takip ettim, 12 sn de 1 kalori atıyor, yani 1 dk da 5 kalori. Ben 60 dk 5.5 hızda yürüdüğümde 300 kalori yakabiliyorum...

ben 5.5 ile 5km yürüyorum buda 55 dk falan sürüyor.hedefim hep 5 km.

inşallah sanada geçmişler olsun çok sıkıntılı bir durum spordan ümitliyim 1000 kalorinin altına bende düşmeyi düşünmüyorum şuan için yürüyüşlerimi düzenledik mi tamamdır ama sen maşallah çok güzel yürüyorsun umarım bende senin kadar istikrarlı olabilirim .

spor olarak neler yaptın canım düzenli yaptığın bir spor oldumu acaba

2 gundur spor yapmıyorum,
Kalorı de saymıyorum ..
Bir bıkkınlık geldi ki sormayın bana bugun alısverıse gıttım onume ne gelıryosa aldım sonra gerı bıraktım
delırdın mı napıyorsun dıye duramadım gıttım bardakta mısır aldım onu yedım arkasından kıbrıt kutusundan bıraz buyuk kadayıf yedım.

Hala da yemek ıstıyorum boyle serbest kalmıs delıler gbyım dıyebılırım :)

gündüz 1saat akşam 1saat koşu bandında yürüdüm birde sıcak su içtim alıma geldikçe sen yenimi başladın yoksa birsüredirmi diyettesin kilo verebildinmi hiç

bugünün ödülü olarak düşün yarın yeniden başla bence bende markete gidince çikolatala bakıyorum sonra almadan çıkıyodum ama bende bugün pirinç patlaklı piko yedim

gündüz 1saat akşam 1saat koşu bandında yürüdüm birde sıcak su içtim alıma geldikçe sen yenimi başladın yoksa birsüredirmi diyettesin kilo verebildinmi hiç

spora daha önce uzun vadede yer verdim diyetetde verdim ama boğazımı tutmayıp sporu bırakınca hoppik tekrar aldım ama bu sefer diyorum ideale inene kadar devam inşallah çünkü çok yoruldum bir hafta aç gezip tık olmayan zamanları hatırlayınca üzülüyorum inşallah bu sefer öyle olmaz

Canım sen hani şu diyet listelerinden birine başlıycaktın vaz mı geçtin

olmaz inşallah canım. Sen hangi diyeti yapıyorsun şimdi uyduğun bir liste var mı

aaa ama olmuyo kızlar öyle tatlılar çikolatalar filan
insanın canı çekiyo yahuu zaten reglim

Canım sen hani şu diyet listelerinden birine başlıycaktın vaz mı geçtin

Ya karma karısık oldum ben, ılk kosu bandı geldıgınde muthıs ıradelı ve delı gb spor yapmıstım cok duzenlı beslenıyordum kendıme yulaf ekmeklerı ozel yapıyordum her gun taze salatımı yapıyordum vs.. ama sımdı ne bılıyım nazar mı değdi acep

bugünün ödülü olarak düşün yarın yeniden başla bence bende markete gidince çikolatala bakıyorum sonra almadan çıkıyodum ama bende bugün pirinç patlaklı piko yedim

Benım ödüllerim de bıtmek bılmıyor sayfaya soyle bır baktım herkes beslenmesıne sadık bır kacamaklarını yazan ben :)

Sen bir duraklama dönemine girdin bence. En kısa zamanda bir listeye başlarsan sonra düzene girersin diye düşünüyorum.
Ben vallaa kaçamağımı yazıyorum, geçen pazartesi misafirlikte çok yedim, ama onun dışında yiyecek anlamında kesinlikle kaçamak yapmıyorum çok pis inat ettim. Bir tek arada iki kadeh şarap içiyorum ( 200 kalori ) , onu da koşu bandında daha uzun süre yürüyüp yakmaya çalışıyorum.
Sabah çaylarımı bile tamamen şekersiz içiyorum artık ( ilk başlarda dayanamıyor tatlandırıcıyla içiyordum )

bugün yediklerim mesela ; sabah: 50 gr lor peyniri, 1 dilim kızarmış uno denge light ekmek, 40 gr maydanoz, 1/4 domates,1 kupa şekersiz çay,
ara: 3 kupa yeşil çay, 2 hurma
öğlen : 1/2 tabak kuru fasulye, 1 tabak salata
Akşam: 1 tabak lahana çorba, 1 tabak salata
ara: 3 kupa yeşil çay, 1 elma
toplam kalorisi 493,251
75 dk 5,5 km hızda koşu bandında yürüyüş ( regl olduğum için birkaç gündür günde bir kez yürüyorum )

Son düzenleme:
olmaz inşallah canım. Sen hangi diyeti yapıyorsun şimdi uyduğun bir liste var mı

canım özel isimli bir diye uygulamam yok sadec bütün besin gruplarından almaya ve 1000 kalori üzerine çıkmamaya çalışıyorum benim tek kurtarıcm spor biliyrum daha öncesi çok ciddi kilo kayıpları yaşadım tabi korumadım o ayrı kansıızlık durumumda olduğundan tek gıda yaptım ve çok büyük cezalrını çektiğim için bir sürü vitmin iğnesi ollmak durumunda kaldığımdan doktorumun tavsiyesi spor ama benim koca vücutta öle bir metabolizma varki 7 gün resmen aç gezdiğim halde 1 gram oynamadı bir ara elma diyeti işe yaradı ama oda geri alınca tekrar deneyim dedim ondanda vazgeçtim oyalanmak zamanı değil şimdilerde kalori sayımıyla yola devam bakalım ne olur sonumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…