Gunler gecıp ıstenılen kılolar verılemeyınce stres mı oluyoruz ne..
Acaba haftada 2 kılo kılo dıyetımı yoksa haftada 5 kılo dıyetımı yapsak hep beraber :)
Hem söz verdıgımız ıcın hemde hırs olur belkı gıder kılocukar .
Ben ayda 5 kılo verıyorum ustune cıkamadım suan kı cabamla artık bunu anladım . 3 ayda 15 kılo verıcem bu hesaba gore ama benım de 3 ayım yokkkkkkkkkk
labne az kaldı zaten neyse bitince ben yine lor alayımCanım ben diyetime uygun olsun diye lor peyniri yiyorum genellikle ( gerçi bu sabah kendime regl hediyesi verdim 110 gr ezine peyniri yedim - 308 kaloriyi tek kalemde peynirden almış oldum) , lor peynirini annem biraz tuz ve bol çörekotu ile karıştırıp bir kaba basıyor, kabın bir kenarını boş bırakıyor 2 cm kadar, oraya kağıt havlu katlayıp sıkıştırıyor, üzerine de kağıt havlu örterek kapağını kapatıyor. Havlu kağıtlar ıslandıkça yeniliyor, böylece yaklaşık 2 hafta tadı bozulmadan yiyebiliyoruz, tabi biraz katılaşıyor suyu alınınca ama çok değil, yine çatalla veya ekmeğe sürüp yiyebiliyorsun. Az bir miktar alıp bir de böyle dene istersen, hem çörek otu da faydalı ve lezzet veriyor...
üçgen peynir ve labne çok yağlı, onun yerine yarım yağlı beyaz peynir yesen daha iyi sanki
tartı konusunda bende aynıyımHem de ne stress , kendimi hergün sabah tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum... Daha yataktan çıkıp banyoya giderken acaba birkaç gram vermiş miyimdir diye düşünmeye başlıyorum
ben haftada 2 kilo diyeti yapıyorum canım ama öyle dendiği gibi veremiyorum( Dr. Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi ), isteyen olursa listeyi paylaşabilirim...
1 haftada 2 kiloyu sadece bir kere verebildim o kadar, en fazla 1,5 falan oluyor ne kadar çabalarsam çabalayayım
Sen de dene bakalım inşallah başarılı olursun...
bu diyet listeleri ile verilen kilolar bünyeden bünyeye göre değişiyor bence
yağlarımız eriyecek cnm hiç merak etme geçen tvde diyetisyen şunu yerseniz şukadar margarin yemiş oluyonuz diyince ordan aklımda kaldı demekkikız idealin altımı yok ya ben almıyım okadarda zayıf olursam bu seferde eşim çok zayıfsın der 55kilo ya inmek isterim aslında bakalım ilk önce şu yirmiyi bi vereyimde benim bünyeyi birden korkutmayayım
ayda 8kilo fena olmazdı varmı liste falan yapılabilcek bişeyse olabilir
maşşallah diyorum kaç hızında yürüyosun ben 120dakkada 300anca yakıyorum 5hızında :44:
99 dk.360 kalori bana göre az ama kaç km hız ıle yurumenız ıle alakalı bu sonucta eğer 3-5 km hız ıle yuruyorsanız gayet iyi.
ben 300 kaloriyi 48-58 dk.arası yapıyorum .
Kalorınız cok az 1000 ıle baslarsanız benım gb sonra kılo vermenız durur aman dıyım.
Vucut kıtle endexsınıze gore kalorı sayımı yapın.
bende 900kalori alıyorum bendede pko var bende 100kiloydum yılbaşında 98.50,cuma günü 85.30çıktım tartıda inşaallah sende görürsün biran önce bu rakamları sonrada dahada aşşağısınıyok benim de 5 hızı ama eğim yaptırıyorum arada ondan olabilir :)ya eğimden yada her koşu bandının kalori göstergesi farklı:44:
5 hızda kalori azmı bilemedim ki azıcık bişeyde doluyor zaten 1000 kalori korkudan su içerken bile kalori sayasım var haşimatoluyum ben o yüzden metabolizma hızım çok düşük çok uzun zamandır 1500 civarında kilo veremedim o yüzden 1000 ile sabitledim çok hızlı verebileceğimi düşünmüyorum 98 kiloyum maalesefen fazla haftada 2 kilo veririm diye düşünüyorum çünkü tek gıda diyetlerini saymazsak durum böyle :)
bende 900kalori alıyorum bendede pko var bende 100kiloydum yılbaşında 98.50,cuma günü 85.30çıktım tartıda inşaallah sende görürsün biran önce bu rakamları sonrada dahada aşşağısını
labne az kaldı zaten neyse bitince ben yine lor alayımdediğinide denerim sağol cnm
tartı konusunda bende aynıyımbu ara suyu baya az içtim suyada ağırlık vermem lazım
ben bu listeden daha az besleniyorum sanki ama benim sabah yediğim 2adet yumurtayla kalori hesabı denk geliyo sen bu listeye başlıcakmısın ben kendi listeme devam edeyim en iyisi biraz sporumuda artırabilirsem süper olucakkızlar hangi peyniri tercih ediyosunuz ben üçgen peynir yiyodum sonra lor aldım oda bitince labne aldım lor iyide tadı çabuk değişiyo lorun
bana da az geldi, hızı arttırmakta fayda var. ben de 45 dk da falan zaten bu kaloriyi yakıyorum 5.5 veya 5.8 hızda, 60 dkda 400e yaklaşıyor verdiğim kalori, eğer doğruysa...
yok benim de 5 hızı ama eğim yaptırıyorum arada ondan olabilir :)
5 hızda kalori azmı bilemedim ki azıcık bişeyde doluyor zaten 1000 kalori korkudan su içerken bile kalori sayasım var haşimatoluyum ben o yüzden metabolizma hızım çok düşük çok uzun zamandır 1500 civarında kilo veremedim o yüzden 1000 ile sabitledim çok hızlı verebileceğimi düşünmüyorum 98 kiloyum maalesefen fazla haftada 2 kilo veririm diye düşünüyorum çünkü tek gıda diyetlerini saymazsak durum böyle :)
zaten pkoyla kilo ayrılmaz ikiliinşallahhhh ne güzel kilo vermişsin pko da var o eksik olur muama mücadele edeceğim çünkü böle yaşamak mücadeleden daha sıkıntı yapıyor bana neler yaptın canım inşallah hep beraber veririz diyeyim
sende çok güzel kilo verdin cnm maşşallah hepimize evet suyu atlamamak lazım haklısınSen de sağol canım. Sen bu arada çok güzel kilo verdin yılbaşından buyana 13,2 süperr
Ama bu kadar çok kilo verirken suyunu ihmal etmemeye bak bence , hem gidenleri suyla uğurlamak daha kolaylaşıyor, hem de midende dolgunluk oluşuyor açlık hissin daha az oluyor...
BMR vucudun gunluk hıc spor yapmadan kendı yaktıgı kalorı değeri canım herkesın vucuduna gore degısıyor benım ki 1536 buna gunluk yaptıgım sporuda ekleyıp gunluk aldıgım kalorıden fazla yakmaya calısıyorum.
Tebrık ederım 10 kıloyu ne kadar zaman da ve hangı beslenme seklıyle verdınız ve gunluk kosu bandında kaldıgınız sure nedır ( yıne cok sordum bılıyorum )
Moral olduysa ne mutlu bana , kaç km/hız ile kaç dk.yuruyorsunuz ?
Arkadaşlar gunluk aktıvıtelerınızı , kılonuzu boyunuzu yasınızı , koşma hızınızı gunluk beslenmenızı bızımle paylasın kı kıyaslama yapabılelım
Ben de troıd hastasıyım ama bu kılo verme olayı ( tedavınızı aksatmazsanız ) spor + duzgun beslenılırse takır takır gıdıyor ıstersenız her sekılde kılo verılıyor yani .
Su ıcmekten cekınme hatta sureklı elınde şişe olsun aklına geldıkce iç, hem mıgden dolar hemde vucudunun suya olan ıhtıyacını karsılarsın .
1000 kalorı ıle zaten haftada 2 kılo normal verılıyor kı sağlıklı olanıda bu galıba ama kesınlıkle bunun altına dusme kılo verıcem derken sağlıktan olmayalım hıcbırımız.
zaten pkoyla kilo ayrılmaz ikilibilmezmiyim nasıl sıkıntı olduğunu kilo herşeye engel maalesef anlatayım cnm neler yaptığımı sabah eynir ,2haşlanmış yumurta, domates ve 1dilim kepekli tost ekmeği , öğlen: salata, yoğurt ,1dilim kepekli tost ekmeği, ara:tarçınlı süt 1meyve ve diyet bisküvi akşam :salata yoğurt ,1dilim k.t.ekmeği hatta ilk ay günde 5dilim yiyodum ekmeği
gündüz 1saat akşam 1saat koşu bandında yürüdüm birde sıcak su içtim alıma geldikçe sen yenimi başladın yoksa birsüredirmi diyettesin kilo verebildinmi hiçinşallah sanada geçmişler olsun çok sıkıntılı bir durum spordan ümitliyim 1000 kalorinin altına bende düşmeyi düşünmüyorum şuan için yürüyüşlerimi düzenledik mi tamamdır ama sen maşallah çok güzel yürüyorsun umarım bende senin kadar istikrarlı olabilirim .
spor olarak neler yaptın canım düzenli yaptığın bir spor oldumu acaba
bugünün ödülü olarak düşün yarın yeniden başla bence bende markete gidince çikolatala bakıyorum sonra almadan çıkıyodum ama bende bugün pirinç patlaklı piko yedim2 gundur spor yapmıyorum,
Kalorı de saymıyorum ..
Bir bıkkınlık geldi ki sormayın bana bugun alısverıse gıttım onume ne gelıryosa aldım sonra gerı bıraktım
delırdın mı napıyorsun dıye duramadım gıttım bardakta mısır aldım onu yedım arkasından kıbrıt kutusundan bıraz buyuk kadayıf yedım.
Hala da yemek ıstıyorum boyle serbest kalmıs delıler gbyım dıyebılırım :)
gündüz 1saat akşam 1saat koşu bandında yürüdüm birde sıcak su içtim alıma geldikçe sen yenimi başladın yoksa birsüredirmi diyettesin kilo verebildinmi hiç
2 gundur spor yapmıyorum,
Kalorı de saymıyorum ..
Bir bıkkınlık geldi ki sormayın bana bugun alısverıse gıttım onume ne gelıryosa aldım sonra gerı bıraktım
delırdın mı napıyorsun dıye duramadım gıttım bardakta mısır aldım onu yedım arkasından kıbrıt kutusundan bıraz buyuk kadayıf yedım.
Hala da yemek ıstıyorum boyle serbest kalmıs delıler gbyım dıyebılırım :)
spora daha önce uzun vadede yer verdim diyetetde verdim ama boğazımı tutmayıp sporu bırakınca hoppik tekrar aldım ama bu sefer diyorum ideale inene kadar devam inşallah çünkü çok yoruldum bir hafta aç gezip tık olmayan zamanları hatırlayınca üzülüyorum inşallah bu sefer öyle olmaz
gündüz 1saat akşam 1saat koşu bandında yürüdüm birde sıcak su içtim alıma geldikçe sen yenimi başladın yoksa birsüredirmi diyettesin kilo verebildinmi hiç
bugünün ödülü olarak düşün yarın yeniden başla bence bende markete gidince çikolatala bakıyorum sonra almadan çıkıyodum ama bende bugün pirinç patlaklı piko yedim
Canım sen hani şu diyet listelerinden birine başlıycaktın vaz mı geçtin
bugünün ödülü olarak düşün yarın yeniden başla bence bende markete gidince çikolatala bakıyorum sonra almadan çıkıyodum ama bende bugün pirinç patlaklı piko yedim
Ya karma karısık oldum ben, ılk kosu bandı geldıgınde muthıs ıradelı ve delı gb spor yapmıstım cok duzenlı beslenıyordum kendıme yulaf ekmeklerı ozel yapıyordum her gun taze salatımı yapıyordum vs.. ama sımdı ne bılıyım nazar mı değdi acep
Benım ödüllerim de bıtmek bılmıyor sayfaya soyle bır baktım herkes beslenmesıne sadık bır kacamaklarını yazan ben :)
olmaz inşallah canım. Sen hangi diyeti yapıyorsun şimdi uyduğun bir liste var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?