Koşuyolu Medipol e giden yada orda doğum yapmış olan arkadaşlar

PureHate

Uğur böcüğüm (ÖzLem)
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.119
2
116
Diğer

Merhaba bayanlar ben Hospitalium Çamlıca Hastanesi ne gidiyorum da Medipol e geçmek

istiyorum acaba aranızda var mı Medipol e giden, orda doğum yapan memnun kalan​

medipol hastanesinde dogum yaptım,kadın dogum doktorlarının hepsi çok iyi memnun kaldım,ben dr.leyla altuntaşa muayene oluyodum bi arkadaşımda dr pınar hanıma ikimizde memnun kaldık
sadece hemşireler suratsızdı onlardan memnun kalmadım malesef çıkarkende zaten bildirdim memnuniyetsizligimi belki bi faydası olmuştur:) sana tavsiyem dogumdan sonra yatacagın odayı kendin seç hastaneye bırakma çünkü medipolun odaları birbirinden çok farklı geniş ,ufak,güzel,sıkıcı hepsi var:) şimdiden hayırlı dogumlar dilerim...

Teşekkür ederim canım ben de Leyla hanım dan aldım randevumu çok yoğun olduğundan 28 Ekim e

verdiler günü ancak. Benim şuan gittiğim doktor pek ilgili değil gibi hem özel muayenehanesine

gidiyorum ama bana bu ay bunları yap falan demiyor ben netten öğrenip bakıp sormasam söyleyeceği

yok bazı şeyleri inşallah memnun kalırım

hayırlı olsun bebeişinz maşallah baya büyümüştür sanrım bende medipolde doğum yapmayı düşünüyorum yeni doğan bölümünün güzel oldugunu duydum dr.um dışardan sadece hastanede yapıcak doğumu bu şartlarda önceden gidip gezme hakkımız oluyomu? hastaneyi odaları kendiniz seçin demişsiniz de teşekkür ederim.

ben de medipolde doğum yaptım. dokrorum dışrdan gelmişti. normal doğum yaptığım için oda seçme şansım olmadı. zaten hastanede oda olayı fiyaskoydu. doğum 9 ocak 09 ta oldu bütün odalar ya dolu ya da rezerve olduğu için oda kalmamıştı ve doğumdan sonra en zor geçen 3-4 saat müşahade odasında kalmak ve o küçücük odayı başka biriyle paylaşmak zorunda kaldım.

nihayet normal doğum yapan birini görmek mutluluk verici normal doğum yaptıracak doktor arıyorum acaba doktorunuzun adını alabilir miyim? ben egemen koyunucuya gidiyordum bıraktım 1 mayısta hakan apaydına doppler çektirip ardından sevap pataya gideceğim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

ben leyla hanıma gidiyorum.kendisi herşey yolunda olduğu sürece normal doğum yanlısı.bilginize..

merhaba 4aylık hamıleyım camlıca hospıtalıum a gıdıyordum ama dr dan memnun kalmadım bana da ılgısız geldı.bebeğımın kaç cm kac gr oldugunu bıle soylemedı nasıl beslenmem konusunda da en ufak bır bılgı bıle vermedı ben de bu konuda memnun kalmadım bırde dr ıcın hep sezeryan yaptırdıgını duydum.koşuyolu medıpole gıdıcem ıns bu ay seval pata arkadasım dogum yapmıs bu dr da cok memnundu bende deneyecegım

merhaba arkadaşlar..bnde medipole sema ovalıya gittim..normal doğum yaptım..doğumumda doktorumda hemşirelerde çok ilgiliydi..hatta hemşirelerden biri hafızdı..sancılandığımda karnıma elini koyup dua okudu hep..sağolsunlar..odamda çok rahattı klima banyo temizliği vs. gayet iyiydi..şimdide 2.ye hamileyim 8.5 aylık..inş. 2. doğumumuda medipolde yapıcam..tavsiye ederim..

bende 8 haftalık hamileyim koşuyolu medipole sinem hanıma gdyrm.çok ilgili ve iyi bir dr gb geldi.sorun olmazsa normal doğum olur inşllh dedi.daha önce sinem hanıma gdn ve doğumunu yapan birisi varmı aramızda biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Ben de başta Seval Pata ya gitmiş ve memnun kalmıştım ama çatı muayenesinde bana neler yaptığını hatırlamak bile istemiyorum, ben de vajinusmus rahatsızlığı var kısmi, o nedenle muayene ederken canım aşırı yandığından elini tutmak zorunda kaldım, birkaç kez denedi ve hep aynısı oldu, bu duruma o kadar sinirlendi ki anlatamam, sen düpedüz vaji. sin. şimdiye kadar terapi görmeliydin, normal doğum istiyorsan burada kesinlikle yaptıramayız seni tutmaya 15 hemşire lazım, git zeynep kamile merak etme orada ölsen seni sezaryana almazlar. vs vs vs ve bunları bağıra çağıra söyledi. Ayrıca eşime dönüp siz de yaşamışsınızdır sorun değil mi dedi eşim de çok kötü oldu, ve o sırada benim canım yanıyor altımdan kanlar akıyordu. Bebişim biraz kendine gelsin hastaneye gidip onu şikayet edeceğim inşaAllah.

bende cevahir hanıma gidiyorum bi sorun cıkmazsa dogumumu medipolde yapıcam

bence odayı modayı bosver normal dogurmussunya ona sukret
10 drdan bırı normal dogurtabılıyor gerısı tembel ısı yapıyor kes cıkar dik...
zorunlu haller harıccc tabıı

:2:
dogum ısı sabır istıyo kardeşim yaptıramıyosan sabrın yoksa doğum yaptırma alla allabende dogum gıbı zor bıseyı yaşayan kadınlara anlayışsız davranan öküz ebe ve dr ları anlamıyorum gercekten
sankı bıse yokmus gıbı davranıyorlar oysakı sakınlestırıp rahatlatmaları lazım yok oda yoksa sussuznlar daha ıyı

bende seval hanıma gıdıyorum.bı kaç dr degıstırdım ama tekrar seval hanıma ve medıpole gectım buyuk ıhtımal dogumu da orda yapıcam.dr dan cok memnun kaldım çünkü ve de çok ilgili bi dr.doğum çatlaklarıyla bile ilgili uzun uzun konustu hatta :))

nasıl müşade odasında kaldıınız kafam cok karısdı o kadar para ödeyip böyle bişe yaşamak istemıyorum bende odalara bakmaya cıkmısdım odaları gösteren kıza rezerve yaptırabililrmiyiz dedim
suit odalara yapıyolarmıs digerlerıne yapmıyolarmıs cumartesiye boş oda bulunur dedi kafam zaten orda karısmısdı :97::97: şimdi hepden karısdı

inanmıyorum deli heralde...( bende medipol'de doğurmak ıstıyorum ama doktorlar arasında kararsızım ıyısı olsun ıstıyorum tabıı:)

ben cevahir hanımda dogum yaptım 15 günlük bebişim var
cok memnun kaldım özellikle dooktorumdan cok memnunum cok ilgilendi
dogumum cumatesı olmasına ragmen pazar günü kontrole geldı yanıma
odaları biraz kücük ama olsun hemsireleri temızlıkcıleri herkes süperdi

gokyuzuu
ben cevahir hanımda dogum yaptım 15 günlük bebişim var
cok memnun kaldım özellikle dooktorumdan cok memnunum cok ilgilendi
dogumum cumatesı olmasına ragmen pazar günü kontrole geldı yanıma
odaları biraz kücük ama olsun hemsireleri temızlıkcıleri herkes süperdi

Arkadaşım bende 2 hafta önce cevahir hanıma gitmeye başladım.4 aylık hamileyim ve şimdiden endişelerim başladı diyebilirim.Cevahir hanımdan çok memnun kalmışsın.Bana da ilk görüşmede iyi geldi ama artık doktor değiştirmek istemiyorum ve doğumumu cevahir hanımda yapmayı düşünüyorum.Öncelikle doğumunu normal mi? sezeryan mı? gerçekleştirdi.Ayrıca gerçekten doğum konusunda tam teşekkülü bir doktor mu? ve acil durumlarda cebinden ulaşabildin mi? Belki saçma sorular gelebilir ama kafam çok karışık olduğu için ve yeni başladığım için bu doktora bunları soruyorum.İnşallah en kısa zamanda cevap yazarsın...Bebeğine ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum...Hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…