- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.997
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
mükemmeliyetçi ve kindar olabilirsiniz.
kolay siliyorsunuz insanları demekki.
ben de öyleyim.
oyüzden az ve öz arkadaşım var.
Mükemmeliyetçiyim evet ama kindar mıyım acaba ? Galiba biraz var, fil hafızalıyım da zaten
mükemmeliyetçi insanların arkadaşlığı zor oluyo biraz.
kendimden biliyorum.
akışına bırakmıyorum hiç bişeyi.
yani mesela ayak üstü bi arkadaşımla çıkıp gezme, spontan takılma huyum yok.
herşeyimi ayarlayıp öyle onlara vakit ayırmaya çalışıyorum.
oyüzden çok sık görüşemiyorum, araya mesafe giriyor.
Aa aynı ben ! Plansız programsız işleri hiç sevmem sürprizleri de sevmem hazırlıksız olursam canım sıkılır.
Bu kısımda haklısınız aslında, yüzeysel arkadaşlıklarda bile bu durumda insanlar birbirini arar sorar, bir ihtiyacın var mı yardım lazım mı der. Sırf bu yüzden kötü niyetli diyemeyiz ama yol yordam bilmeyen/umursamaz/görgüsüz/incelikten yoksun gibi sıfatlar yakıştırabiliriz :)Evlendim tebrik edilmedim, iş açtım bir hayırlı olsun denmedi, işi batırdım geçmiş olsun da denmedi haliyle. Ev taşıdım hayırlı olsun yok. Kısursuz dost aramak buysa ben memnunum aslında dostsuz olmaktan çünkü bu bence öküzlük. İnsanların ekstrem sebepleri de olabilir unutabilirler ya da meşguldürler ama hiçbir defada öldüm mü kaldım mı sorulmuyorsa onda da iyi niyet aramam.
Arkadaşlar ben galiba yalnızlığı seviyorum. Komşuluğum, iş arkadaşlığım iyidir yardıma koşmayı, destek olmayı severim iyi de bir dinleyiciyim, sır saklarım ama azıcık aşım kaygısız başım misali kendi halime kalmayı seviyorum sanırım.
Akraba meselesinde de şanssızım yaş ortalaması büyük bir aileyiz ve büyükler yani dayı, halalar bir bir göçüyor dünyadan. Anne babam da Allah gecinden versin vefat edince tek kalacağım koskoca dünyada bunu biliyorum.
Evlendim tebrik edilmedim, iş açtım bir hayırlı olsun denmedi, işi batırdım geçmiş olsun da denmedi haliyle. Ev taşıdım hayırlı olsun yok. Kısursuz dost aramak buysa ben memnunum aslında dostsuz olmaktan çünkü bu bence öküzlük. İnsanların ekstrem sebepleri de olabilir unutabilirler ya da meşguldürler ama hiçbir defada öldüm mü kaldım mı sorulmuyorsa onda da iyi niyet aramam.
suan ıcınde bulundugum durumun aynısı...
az ve öz ınsanların olması daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?