Kötü bir anne miyim ben?

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
35
Yine ben ...
Bilenler vardır daha yeni konu acmistim dava acilali iki ay olmuştu .. Sıkıştım sanki ... Amcamı aramış babası demiş "baristiralim bunları " amcam da ;
"Onlar karar verdiyse doğru karar vermişlerdir . Ben birşey diyemem en başında yaptığı hatalarda yapılması gerekeni şimdi yapmışlar "demiş .
Babası da " cahillik etmiş " falan demiş
Öyle konu devam etmiş . Bugün de kendisi bana mesaj atmış "kızımı bana neden gostermiyorsun .izin günlerim cumartesi die pazar calisiyorum die ben neden kızımı göremiyorum "yazmış ... Görüş günü pazar ,pazar çalıştığı için ,cumartesi görmek istiyor ... Ve bana çocuğumu gostermiyorsun diyor . Ben de daha önceden yazmıştım .bugün cevap vermedim ama .senin görüş günü ve saati belli o gün gel gör bişe demiyorum ki ben die ... Şimdi vicdanima oynuyor ... Nasıl senin canın ciğerinse benim de öyle ... Vicdanın nasıl el veriyor senin .kızımı görmek istiyorum die .
Ben kötü bir anne miyim şimdi ? Ne yapabilirim ,kızımı sana birakmicam die tehditler eden adam bana vicdan yaptırıyor şimdi ... Kafayı yicem galiba ?
NOT: arkadaşlar eksik yazdım galiba . Güncelleme gereği duydum ... Uzaklaştırma kararı var ve bunu ben ihlal edersem karar düşecek ! Artı ben kızımı düşündüğüm için bir çok şeye de boyun eğdim ... Kendi vicdanımi rahatlatmak ,yada kendimi haklı göstermeye çalışmak için demiyorum bunu .....
O kadar çok düşündüm ,o kadar çok üzüldüm ki ... Kızımı bir aile ortamında buyutememekten ,onun bu eksik tarafını tam anlamı ile asla dolduramayacak olmaktan , onu böyle bı yaşama mecbur bırakmaktan,,, gibi gibi ... Yazsam uzun die siz okumazsiniz ,yada o kadar uzun ben yazamam ... Sırf kızıma bunları yaşatmamak için defalarca hatasını affetmis ve bu hatasını affetmedigim için de simdi suçlu olan biriyim onların gözünde !

Son düzenleme:
Ben
Ben şu kısmi anlayamadim. Barışmak istiyor musunuz. Bence çocuğu hangi gün uygunsa babasıyla görüşturun onun da hakkı çünkü. Çocuğunuz kac yasında bilmiyorum ama ona da iyi gelecektir

Kızınızın babasıyla görüşmesinin babası için değil çocuk için gerekli olduğunu unutmayın.
Bunun farkındayım herşey için o zamanı yaratabilen biri kızım için de görüş gününü ayarlayabilir ... Amacı sadece beni rahatsız etmek . Ben telefonla görüşmek istediğinde veya resim istediğinde falan yolluyorum ama şimdi başka bı gün içerisinde istiyor . Gününde vermeye bile tereddüt ediyorum

bence görüşmeli kızıyla. bırak ctesi görüşsün. belki iyi bir koca değildi bilemiyorum boşanma nedeninizi ama evladını görmeli. ilerleyen zamanlarda kızında hesap sorabilir
Ben bu konuda ondan daha hassasim . Sorun görüşmemesini istemem değil. Bunu bana karşı rahatsız etmek yazmak yada bir şekilde iletişim halinde olmak için kullanıyor . Ben telefonda görüşmek istediğinde resim estetiğinde yolluyorum kendim muhattap olmuyorum resmi yollayıp kapiyorum ... Düşündüğü kızım olsa hiç dusunmem

Ben

Ben şu kısmi anlayamadim. Barışmak istiyor musunuz. Bence çocuğu hangi gün uygunsa babasıyla görüşturun onun da hakkı çünkü. Çocuğunuz kac yasında bilmiyorum ama ona da iyi gelecektir
Barışmak istemiyorum ... Çünkü o aşamada zaten değiliz aramızda saygıya daire rbirsey kalmadı . Ne zaman affetsem daha da fazlasini yaptı ... Duzelmek yerine daha berbat hale getirdi ve kendi yaptıklarını doğru görmeye başladı ... çocuğum 4 yaşında , zaten sürekli çalıştığım icin anne ve babamla kaldı daha çok babasını severdi ama hiç de sormadı hatta geçen gün telefonda görüşsun die açtım konuşmadı

O zaman tarih değişikliği için mahkemeye gitmesi gerektiğini söyle. Taviz tavizi doğurur
Evet bende cevap olarak o şekilde yazdım .. geri dönüş yapmadi şükür. Zaten bu zamana kadar hep yönlere etmem bu hale getirdi

sonuçta çocuk ve anne baba sevgisine esit derecede muhtaç.

Mahkeme pazar derken haftada bir izin gününü uygun görmüş. Adam haklı, pazar tatil yaptığı bir işi yoksa bir sene boyunca çocuğunu göremeyecek mi?
Adamın ne kadar iğrenç bir koca olduğu başka konu. Siz seçip almişsiniz, o adama baba sifatini layık görüp siz baba yapmissiniz . Sonunda da kesinlikle doğru bir karar alıp boşanmışsiniz.
Bu siz ve eski kocanız arasındaki mesele . Kızınızı bağlamaz.

Baba var baba var
Her baba bir degil iste
Eski konunu okudum konu sahibi cok ama cok sinirlendim
Hic muhatap almayin bu herifi , crvap yazmayin
Gitsin mahkemeye ugrassin degistirsin gunu
O adam babaligi hak etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…