Kötü bir anne miyim ben?

Dediğim gibi herşey çok yeni, biraz zaman geçsin oturacak görüş günleri saatleri.
Siz de daha sakin daha ehli kararlar alacaksınız zamanla, şimdi her iki tarafında en hırslı olduğu öc almaya çabaladığı süreçler.
Gün olacak işiniz çıkacak çocuğunuzu babasına bırakmak zorunda kalacaksınız vs. Ama eşiniz ne kadar berbat bi adam olsa da çocuk konusunda işbirliğine giderseniz siz rahat edersiniz, çocuğunuz mutlu olur.
Zaten hiç haketmedikleri şeyleri yaşatıyoruz o ufacık bedenlere, bi de bizim egolarımız inatlaşmalarımız yüzünden zarar görmesinler.
Bi de evet bi kere gelicem demiş, şu veya bu sebeple gelememiş yada gelmemiş..
Bunlar o kadar ufak sorunlar ki! takıldğınıza değmez.

Ben diyorum ki adam en az haftada bir çocuğunu görsün bu c.tesi olur pazar olur p.tesi olur.
Ama adaöın sizinle iletişimini kısıtlayın.çocuk babasını ayrı bir hattan kendi arasın mesela.sizin hattınız ayrı olsun.adamla olan iletişiminizi olabildiğince kısıtlayın

O size zorluk çıkarmak istiyor o zaman. Bosandiginiz için öfkeli. Ama ben kızım için alttan alırım

Aynen bunu düşünmüstim hat değiştiricem

Kaçırmak ile tehdit etti . Yeni bir işe girince duruldu biraz sonra tekrar başladı . Tehdit etmeye ... Uzaklaştırma kararı çıkınca da küfür ve hakaretlerine ara verdi . Dediğim gibi zaten vicdanen o kadar rahatsızım ki . Kızımı böyle bir hayatın içine surukledigim için . Aile ortamında büyüme fırsatı olmadığı için . Kendimi suçlayarak geçti zamanlarim . Ama o ortamda buyuse bundan daha az yara alır miydi bilmiyorum? ... Şimdi uzaklaştırmayı etkiler mi önce avukata sormak gerekecek galiba ...

O size zorluk çıkarmak istiyor o zaman. Bosandiginiz için öfkeli. Ama ben kızım için alttan alırım
Hep kızım için alttan aldım bunda benim en büyük zaafim ve bunu biliyor kullanıp duruyor

cumartesi gostersiniz diyelim kiz babasindayken bir sorun yasanirsa mahkeme demez mi yasal izin gunu pazardi.
velayeti sende olan bir cocugu neden koruyamadin sana emanetti falan gibisinden sanki boyle bir olay yasanmisti tam bilmiyorum.

cumartesi gostersiniz diyelim kiz babasindayken bir sorun yasanirsa mahkeme demez mi yasal izin gunu pazardi.
velayeti sende olan bir cocugu neden koruyamadin sana emanetti falan gibisinden sanki boyle bir olay yasanmisti tam bilmiyorum.
Ben hem ondan korkuyorum ,hem de uzaklaştırma kararı da ihlale girer die .

Bence sadece cumartesi değil, haftaiçi de birer ikişer saat görüşmeliler. Anne neyse baba da o. Yerim mahkemesini. Anneliğinizle ilgisi yok bunun, vicdanla ilgisi var sadece.

Eski konularini okudum ve cok uzuldum senin adina. Ne cirkef ve yalanci bir aileymis bunlar. Mahkeme kararina uysun o degistrisn calisma gununu. Ve lutfen sana attigi butun tehdit mesajlarini sakla , ekran resmini al, ciktisini al ve avukatinla sakla.

Konunu tamamen okumadım ve bilmiyorum. Ama bende boşandım. Başlarda görmedi 1buçuk yıl ve beni göstermemekle itham etti bişey olmadı mahkeme inanamadi ve çocuğumla tehdit etti hep. Vicdan yaptım dedim çocuğuma yazık görsün diye uğraştım . Boşanma gerçekleştikten sonra görmeye başladı yeri geldi gününde gelmedi başka tarihlerde geldi müsade ettim, yeri geldi fotograf gönderdim ama o hep keyfi olunca gezme tozmadan vakit buldukça geldi. 3 buçuk yıl oldu şimdi neyi anladım ben boşa vicdan yapmışım derdi beni rahatsız etmekmiş şuan 2 ay oldu görmüyor. Böyle karaktersiz bencil bi adamdan babalık beklemek hata. Ben taviz verdim pişmanım kendimi yıprattım. Sen sakın taviz verme zorla babalık yaptıramazsın. Vicdanda yapma sen üzülürsün. Ben çok üzüldüm o rahat gezdi tozdu. Görmek istese gününü değiştirir.

Hep o şekilde yaptım . Yine de ben de görüşsunler istiyorum ... Kızım için ... Ama onun çabasını bile vermek yok gel gör desem de gelmez ama o zamanda uzaklaştırma ihlali olacak

Hah işte ben de tam onu diyorum ... Babası ile resim atmış istanbul turu die o gün (pazar) şimdi cumartesi olsun die . Kızıma çok uzuluyorum vicdan dan da öte bişe bu

Kesinlikle mahkeme kararina uy, avukatin ne diyor bu konuda.
Avukatim ihlal edilir dio. Gününde bir kez gelse çocuk ne şekilde geri geliyor , yada getiriyor mu bilsek diyor . Çünkü tehdit aşamalarında sürekli irtibat halindeydik avukatla

Bence sadece cumartesi değil, haftaiçi de birer ikişer saat görüşmeliler. Anne neyse baba da o. Yerim mahkemesini. Anneliğinizle ilgisi yok bunun, vicdanla ilgisi var sadece.
Vicdanim huzursuz ,rahat değilim hiç. Ben isterim ki her gün görsün görüşsun sürekli iletişim halinde olsun ... Arada bir aklına gelince değil de baba gibi baba olsun . Pazar günleri müsait Ken sırf beni gostermemekle suçlamak için yapıyor . Tehdit etti defalarca .annesi de o da çocuğu bırakıp çıkıp gidecekmisim . Devlet karisamazmis , çocuğunun kimde kalacağına . Neler neler işte anlatırken bile canım yanıyor ... Yine de ;
Ben kızıma bunları yaşattığım için vicdanen çok rahatsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…