Dediğim gibi herşey çok yeni, biraz zaman geçsin oturacak görüş günleri saatleri.Gorusturmek istemiyorum değil. Görüş gününde akşama kadar en azından görüş saatlerinde boşken ısrarı boş . Ve siz diyorsunuz ki ; bana kötülük yapmasına rağmen bana gelmek istemeyen oğlumu ikna etmek için neler yapıyor . İşte orda ayrılıyor benim olayıma benzerlik . Ben hiç bir şekilde kızım için istediği birşeyi geriye cevirmedim kesinlikle ... Resimlerini istedi yolladım video çek dedi attım .söyledim ya hatta dava açtıktan sonra gorucem pazar alicam dedi tamam dememe rağmen hatta kızımı hazirlamama rağmen gelmedi. O gün ben cikaracaktim o geliyor die çıkmadım da ... Belki eksik yazmış olabilirim ,evet destek almak için yazdım çünkü kendimi kötü hissediyorum ne yaparsa yapsın kızıma babasızlik yaşatmak istemiyorum . Ama bana karşı kizimi kullanınca ve ben tamam deyince gelmediğinde de çok canım acıyor
Ben diyorum ki adam en az haftada bir çocuğunu görsün bu c.tesi olur pazar olur p.tesi olur.Ben adama zorluk çıkarsam her canı istediğinde ulaşılabilir olmam . Kızımla ne zaman görüşmek istese telefonu ona vermem . Yada görüntülü arar açarım kaçmaması bu durumdan. Görüş günü olmamasına rağmen istediğinde gel al dedim akşama kadar çocuğu hazırlayıp bekledim gelmedi . Kızım babasız büyümesin die direndim bunun yokluğunun ,eksikliğinin onda yaratacağı herşeyi kendime dert ettim ediyorum da . Bunun için çözümler arıyorum .
Kaldı ki adama haksızlık konusuna gelince , olmasa bile deseniz de . O adam çocuğu bırak nere gidiyorsan git dedi anne ile birlikte bana . Aynı durumda o olsa yani velayet onda olsa telefon ile bile gorusemezdim . Yine de diyorum her zaman gününde gelsin görsün .kızımın yanında sürekli baba alacak seni gezdirecrk parka götürecek diye anlatıp durdum . Ama insan sadece kendi yaşayınca hepsini de anlatamayinca bazen yanlış anlasilabiliyor
O size zorluk çıkarmak istiyor o zaman. Bosandiginiz için öfkeli. Ama ben kızım için alttan alırımBende öyle düşünüyorum kesinlikle . Ama imkanı varken kullanmaması herşey önüme gelsin yapıp üstelik pazar günü akşam çalışmasına rağmen görüş saati içinde bos olmasına rağmen ille de cumartesi diyor
Yorumlarin super...eski konularına baktım. vicdan yapacak bi durum yok. o kadar babalık meraklısı ise çocuğunun anasının belini yamultmasaymış. boşver. mahkeme ne diyorsa o.
Yorumlarin super...
Aynen bunu düşünmüstim hat değiştiricemBen diyorum ki adam en az haftada bir çocuğunu görsün bu c.tesi olur pazar olur p.tesi olur.
Ama adaöın sizinle iletişimini kısıtlayın.çocuk babasını ayrı bir hattan kendi arasın mesela.sizin hattınız ayrı olsun.adamla olan iletişiminizi olabildiğince kısıtlayın
Kaçırmak ile tehdit etti . Yeni bir işe girince duruldu biraz sonra tekrar başladı . Tehdit etmeye ... Uzaklaştırma kararı çıkınca da küfür ve hakaretlerine ara verdi . Dediğim gibi zaten vicdanen o kadar rahatsızım ki . Kızımı böyle bir hayatın içine surukledigim için . Aile ortamında büyüme fırsatı olmadığı için . Kendimi suçlayarak geçti zamanlarim . Ama o ortamda buyuse bundan daha az yara alır miydi bilmiyorum? ... Şimdi uzaklaştırmayı etkiler mi önce avukata sormak gerekecek galiba ...Dediğim gibi herşey çok yeni, biraz zaman geçsin oturacak görüş günleri saatleri.
Siz de daha sakin daha ehli kararlar alacaksınız zamanla, şimdi her iki tarafında en hırslı olduğu öc almaya çabaladığı süreçler.
Gün olacak işiniz çıkacak çocuğunuzu babasına bırakmak zorunda kalacaksınız vs. Ama eşiniz ne kadar berbat bi adam olsa da çocuk konusunda işbirliğine giderseniz siz rahat edersiniz, çocuğunuz mutlu olur.
Zaten hiç haketmedikleri şeyleri yaşatıyoruz o ufacık bedenlere, bi de bizim egolarımız inatlaşmalarımız yüzünden zarar görmesinler.
Bi de evet bi kere gelicem demiş, şu veya bu sebeple gelememiş yada gelmemiş..
Bunlar o kadar ufak sorunlar ki! takıldğınıza değmez.
Hep kızım için alttan aldım bunda benim en büyük zaafim ve bunu biliyor kullanıp duruyorO size zorluk çıkarmak istiyor o zaman. Bosandiginiz için öfkeli. Ama ben kızım için alttan alırım
Ben hem ondan korkuyorum ,hem de uzaklaştırma kararı da ihlale girer die .cumartesi gostersiniz diyelim kiz babasindayken bir sorun yasanirsa mahkeme demez mi yasal izin gunu pazardi.
velayeti sende olan bir cocugu neden koruyamadin sana emanetti falan gibisinden sanki boyle bir olay yasanmisti tam bilmiyorum.
Kesinlikle mahkeme kararina uy, avukatin ne diyor bu konuda.Ben hem ondan korkuyorum ,hem de uzaklaştırma kararı da ihlale girer die .
Önemli olan mahkeme ona göre ayarlasın kendiniKızımı kaçırıyor der die kokruyorum . Velayet bendeyken suçlu duruma düşmek istemiyorum
Konunu tamamen okumadım ve bilmiyorum. Ama bende boşandım. Başlarda görmedi 1buçuk yıl ve beni göstermemekle itham etti bişey olmadı mahkeme inanamadi ve çocuğumla tehdit etti hep. Vicdan yaptım dedim çocuğuma yazık görsün diye uğraştım . Boşanma gerçekleştikten sonra görmeye başladı yeri geldi gününde gelmedi başka tarihlerde geldi müsade ettim, yeri geldi fotograf gönderdim ama o hep keyfi olunca gezme tozmadan vakit buldukça geldi. 3 buçuk yıl oldu şimdi neyi anladım ben boşa vicdan yapmışım derdi beni rahatsız etmekmiş şuan 2 ay oldu görmüyor. Böyle karaktersiz bencil bi adamdan babalık beklemek hata. Ben taviz verdim pişmanım kendimi yıprattım. Sen sakın taviz verme zorla babalık yaptıramazsın. Vicdanda yapma sen üzülürsün. Ben çok üzüldüm o rahat gezdi tozdu. Görmek istese gününü değiştirir.Daha önce istediği günde gelip görebileceğini söylediğim de oldu ara karar verildiğinde . O zaman arkadaşları ile takilmaya gitmiş , ertesi gün babası ile İstanbul turuna çıkmış ,sosyal medyadan arkadaşımda ekli o söyledi ... Ben kızım babasından mahrum kalmasın diye ona senelerce katlanmisim cumartesi pazarı beni bağlar mı . Sorun gormemesini sağlamak değil ,sorun onun derdinin gormek değil ,bu konu üzerinden bana vicdan yaptırıp vazgeçirmek çabasına düşmesi . Hatta kızımı almakla da tehdit etti defalarca
sen kurallara uy benceBen hem ondan korkuyorum ,hem de uzaklaştırma kararı da ihlale girer die .
Hah işte ben de tam onu diyorum ... Babası ile resim atmış istanbul turu die o gün (pazar) şimdi cumartesi olsun die . Kızıma çok uzuluyorum vicdan dan da öte bişe buKonunu tamamen okumadım ve bilmiyorum. Ama bende boşandım. Başlarda görmedi 1buçuk yıl ve beni göstermemekle itham etti bişey olmadı mahkeme inanamadi ve çocuğumla tehdit etti hep. Vicdan yaptım dedim çocuğuma yazık görsün diye uğraştım . Boşanma gerçekleştikten sonra görmeye başladı yeri geldi gününde gelmedi başka tarihlerde geldi müsade ettim, yeri geldi fotograf gönderdim ama o hep keyfi olunca gezme tozmadan vakit buldukça geldi. 3 buçuk yıl oldu şimdi neyi anladım ben boşa vicdan yapmışım derdi beni rahatsız etmekmiş şuan 2 ay oldu görmüyor. Böyle karaktersiz bencil bi adamdan babalık beklemek hata. Ben taviz verdim pişmanım kendimi yıprattım. Sen sakın taviz verme zorla babalık yaptıramazsın. Vicdanda yapma sen üzülürsün. Ben çok üzüldüm o rahat gezdi tozdu. Görmek istese gününü değiştirir.
Avukatim ihlal edilir dio. Gününde bir kez gelse çocuk ne şekilde geri geliyor , yada getiriyor mu bilsek diyor . Çünkü tehdit aşamalarında sürekli irtibat halindeydik avukatlaKesinlikle mahkeme kararina uy, avukatin ne diyor bu konuda.
Vicdanim huzursuz ,rahat değilim hiç. Ben isterim ki her gün görsün görüşsun sürekli iletişim halinde olsun ... Arada bir aklına gelince değil de baba gibi baba olsun . Pazar günleri müsait Ken sırf beni gostermemekle suçlamak için yapıyor . Tehdit etti defalarca .annesi de o da çocuğu bırakıp çıkıp gidecekmisim . Devlet karisamazmis , çocuğunun kimde kalacağına . Neler neler işte anlatırken bile canım yanıyor ... Yine de ;Bence sadece cumartesi değil, haftaiçi de birer ikişer saat görüşmeliler. Anne neyse baba da o. Yerim mahkemesini. Anneliğinizle ilgisi yok bunun, vicdanla ilgisi var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?