Kötü bir anne miyim ben?

Karar verirken çocuğun menfaatine mi değil mi? Temel kıstas . Sağlıklı bir birey olması önemli gelecekte
Aslında durum şu şekilde .... Daha öncesinde davayı açmamıştım henüz, o zaman kızımı gorucem dedi tamam dedim hafta sonu al yada ne zaman müsait olursan dedi şu gün alicam bugün alicam almadı ... Duyuyorum arkadaşları ile gezip tozuyor... Şimdi de derdi kızım değil bunu ayarlayabilir . Ama sorun benden bişey beklemesi .. uzaklaştırmayı ihlal etmesinde payim olsun istiyor .

Acaba cumartesi yi kabul etsen gelip görecek mi ? Mahkemeden günü değiştirsin çok özlediyse...
Ben de öyle dedim . Ben kizimizi gostermiyorum demedim ki . Ne zaman gününde geldin de itiraz ettim dedim ... Calismiyordu ilk görüş gününde mesela o zaman da gelmedi gelicem demesine rağmen

Baba var baba var
Her baba bir degil iste
Eski konunu okudum konu sahibi cok ama cok sinirlendim
Hic muhatap almayin bu herifi , crvap yazmayin
Gitsin mahkemeye ugrassin degistirsin gunu
O adam babaligi hak etmiyor
Yine de vicdan yaptım aklımdan acaba uzaklaştırmayi ihlal etsem ne olur die . Hatta akşam eve gelince kızıma uygun bir dille sordum kızım seni baba alsın gezdirsin mı diye ..yok ben gitmem dedi ...
Bu şekilde olmaması icin çok uğraştım ... İlk önceleri ,nafaka kararını görünce hani sadece kızım olsun başka birşey istemiyorum diyordun nafaka ne şimdi demişti ... ( Nafaka da 300 ,bana değil kızım için ) bunun bile yaygarasini kopardı velayetin bende olmasına uzulmemis nafaka kararı çıkmış die ona üzülmüş

Daha önce istediği günde gelip görebileceğini söylediğim de oldu ara karar verildiğinde . O zaman arkadaşları ile takilmaya gitmiş , ertesi gün babası ile İstanbul turuna çıkmış ,sosyal medyadan arkadaşımda ekli o söyledi ... Ben kızım babasından mahrum kalmasın diye ona senelerce katlanmisim cumartesi pazarı beni bağlar mı . Sorun gormemesini sağlamak değil ,sorun onun derdinin gormek değil ,bu konu üzerinden bana vicdan yaptırıp vazgeçirmek çabasına düşmesi . Hatta kızımı almakla da tehdit etti defalarca

Allah yardımcın olsun demek istedim çok zor çocuktan vuruyo, pislik Allah başka dert versinde seninle uğraşamasın inş onuda tehdit eden biri çıkar

Önceki konularınızı bilmiyorum. Sadece bu konuya yorum yapıyorum. Adam haklı. Adamın niyeti evladı mıdır, sizi rahatsız etmek midir, bunu kimse bilemez. Siz de dahil, hiç birimiz niyet okumuyoruz neticede. Adam açıklamasında haklı. Cumartesi günleri çalışan bir insanın evladını sadece cumartesi günü görme izni olması saçmalık. Mümkünse mahkemede görüş günü değiştirilir, boş gününe verilir, sorun kalmaz herhalde.

Bende o şekilde dedim zaten . Gormesine itiraz etmedim ,etmem de ... Ben babamı çok seviyorum kızım da baba sevgisini ilgisini görsün istiyorum . Bunun eksikliğini yaşatmaya hakkım yok . Uzaklaştırma kararı var bunu ilk ben ihlal edemem .

Sızle arasında ne geçtiyse geçmis ama o onun evladi pazar göremiyomuş c.tesi izin gününde görsün çocugunu yazık kızınıza ileride size kin tutabilir ve hırçınlaşablir

Sızle arasında ne geçtiyse geçmis ama o onun evladi pazar göremiyomuş c.tesi izin gününde görsün çocugunu yazık kızınıza ileride size kin tutabilir ve hırçınlaşablir
Uzaklaştırma var onu ihlal edersem düşecek bunu da biliyor . Ayrıca pazar günü çalışıyor evet ama akşam saatlerine yakın çok görmek istese sabah erken kalkıp on da alsa altıya kadar vakti var . Onun derdi görememek değil ya . Çünkü iftar saatine yarım saat vardi 5 dk sonra basliuorum kızımla konusucam demişti actim teli ama kızım konuşmak istemedi ağladı huysuzlandi bende kapadım

Aklın yolu bir.çocuğunu görmeli adam.ufak detaylara takılmışsınız.c.tesi görse ne olur.siz adama zorluk çıkarıyorsunuz.iyi de bu çocuğa da haksızlık

Uzaklaştırma icin yapıyor olabilir o zaman mahkeme kararina uyun bencede
Bide kızınızda pek babaya düskün degil demek kı o zaman skinti olucagnı zannetmiyorum allah kolaylık versin

Sadece okuduğum kısım için sorduğunuz soruya cevap veriyorum; siz kötü bir annesiniz.
Konu evlatsa eğer, geriye kalan herşey teferruat.
Eşiniz dünyanın en kötü kocası, evladı, işçisi bilmem nesi olabilir ama bir kız çocuğu için baba eksikliği kapatılır şey değil.
Çocuğunuzun yaşı çok ufak sayılmaz, görmek istemiyorum diyebilir hatta babama gitmcem diye kıyametler koparıp ağlayabilir ama sizin ne yapıp edip çocuğunuzu babasıyla görüştürmeniz lazım.Çünkü çocuğunuz bile farkında olmayabilir ama babasıyla kurduğu iletişim onu manevi olarak besler, boşluklarını doldurur.

Benim 2 çocuğum var, eşimle sizin evliliğinize benzer bi evlilik yaşadık hatta benim evliliğim çok daha kötüydü ama çocuklar konusunda tereddüt dahi etmedim, haftasonları yatılı olarak gönderiyorum üstelik.Birlikte kahvaltı, yatak keyfi yapsınlar diye.Ve küçük oğlum son zamanlarda bana gelirken çok ağlıyor babamda kalıcam diye, o bana dünyaları dar eden adam çocuğumu ikna etmek için neler yapıyor bilemezsiniz.Çok ağlıyor ne yapsak diyorum, yapıcak bişey yok annesini reddedemeyeceğini öğrenecek deyip, çocuğum ağlasa da dakikaralarca uğraşıp onu ikna ediyor.

Bugün sizin elinizde bi koz ve insiyatif var, eğer bunu güzel kullanırsanız ileride çocuğunuzda ilgili bi konuda dara dştüğünüzde babasından rahatlıkla destek alabilirsiniz.Şuan boşanma süreciniz çok yeni, bi 6 ay kadar geçsin göreceksiniz herşey durulacak sakinleşeceksiniz.O zaman hak verirsiniz yazdıklarıma.Ama sizin yorumlarınızı okuyunca şuan boşa yazdığımın farkındayım :) çünkü siz görüştürmek istemiyorsunuz ve bu yönde destek almak için konu açmışsınız gibi görünüyor burdan.

Allah yardımcınız olsun, merak etmeyin geçecek bu günler.Herkesin kendi hayatını yaşadığı sakin zamanlarınıza az bi zaman var, sabır.

Eski konularınızı bilmiyorum.
Cumartesi müsaitse cumartesi görsün.
Adama yazık değilse bile çocuğa yazık.

Ben de yaşadım bunları ama babalarını da görmeye ihtiyaçları var. Gerekirse ben onun yanına götürüyorum kızım için. Çünkü babasına da ihtiyacı var

Ben de yaşadım bunları ama babalarını da görmeye ihtiyaçları var. Gerekirse ben onun yanına götürüyorum kızım için. Çünkü babasına da ihtiyacı var
Bende öyle düşünüyorum kesinlikle . Ama imkanı varken kullanmaması herşey önüme gelsin yapıp üstelik pazar günü akşam çalışmasına rağmen görüş saati içinde bos olmasına rağmen ille de cumartesi diyor

Gorusturmek istemiyorum değil. Görüş gününde akşama kadar en azından görüş saatlerinde boşken ısrarı boş . Ve siz diyorsunuz ki ; bana kötülük yapmasına rağmen bana gelmek istemeyen oğlumu ikna etmek için neler yapıyor . İşte orda ayrılıyor benim olayıma benzerlik . Ben hiç bir şekilde kızım için istediği birşeyi geriye cevirmedim kesinlikle ... Resimlerini istedi yolladım video çek dedi attım .söyledim ya hatta dava açtıktan sonra gorucem pazar alicam dedi tamam dememe rağmen hatta kızımı hazirlamama rağmen gelmedi. O gün ben cikaracaktim o geliyor die çıkmadım da ... Belki eksik yazmış olabilirim ,evet destek almak için yazdım çünkü kendimi kötü hissediyorum ne yaparsa yapsın kızıma babasızlik yaşatmak istemiyorum . Ama bana karşı kizimi kullanınca ve ben tamam deyince gelmediğinde de çok canım acıyor

Eski konularınızı bilmiyorum.
Cumartesi müsaitse cumartesi görsün.
Adama yazık değilse bile çocuğa yazık.
Pazar da aynı saatlerde müsait işte ben bunu demeye çalışıyorum . Sorun gün değil ki sorun o zaman istiyor olmasi . Ben engel koymuyorum gelicem dio gelmio

Aklın yolu bir.çocuğunu görmeli adam.ufak detaylara takılmışsınız.c.tesi görse ne olur.siz adama zorluk çıkarıyorsunuz.iyi de bu çocuğa da haksızlık
Ben adama zorluk çıkarsam her canı istediğinde ulaşılabilir olmam . Kızımla ne zaman görüşmek istese telefonu ona vermem . Yada görüntülü arar açarım kaçmaması bu durumdan. Görüş günü olmamasına rağmen istediğinde gel al dedim akşama kadar çocuğu hazırlayıp bekledim gelmedi . Kızım babasız büyümesin die direndim bunun yokluğunun ,eksikliğinin onda yaratacağı herşeyi kendime dert ettim ediyorum da . Bunun için çözümler arıyorum .
Kaldı ki adama haksızlık konusuna gelince , olmasa bile deseniz de . O adam çocuğu bırak nere gidiyorsan git dedi anne ile birlikte bana . Aynı durumda o olsa yani velayet onda olsa telefon ile bile gorusemezdim . Yine de diyorum her zaman gününde gelsin görsün .kızımın yanında sürekli baba alacak seni gezdirecrk parka götürecek diye anlatıp durdum . Ama insan sadece kendi yaşayınca hepsini de anlatamayinca bazen yanlış anlasilabiliyor

Sorumsuz eş sorumsuz baba işte..
Bazı yorumlar da çok acımasızca. Hayır kötü bir anne değilsiniz..
Bence kızınız babası geleceğim deyip gelmediği için artık kırgın ve tavırlı.
Siz değil o yapıyor kızına kötülüğü..

Çok görmek isteyen bir şekilde zaman yaratır gelir. Ki cumartesi günü boşmuş. Orada burada sürtmez..

Resmen topu size atarak görüştürmüyor dedirterek kendini temize çıkarmaya çalışıyor.
Bu adamdan bir b.k olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…