- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayak cennet çıkmadır elinize sağlık . Kimileri yetiştirmiyor direk sokağa salıyor gelde uğraş artık çok arsızlar . Trafikte camlarım kapalı su satıyor istemediğimi el işareti belirtiyorum cama yapışıyor içeri bakıyor el kol hareketi yapıor sonra . Evime giricem mahalleden geçiyorum araçla 1. Vites çocuklar var die park edicem eliyle yanından geçerken arabaya pat die vuruyor.doğudayım çocuklarda gereksiz bir öfke var yani çok kötü çokİyi akşamlar herkese.
Arkadaşlar bu akşam asansörde evime çıkarken bizim binanın çocukları beni çileden çıkardı. Ben hayatımda böyle terbiyesiz çocukları bir arada görmedim, ki daha önce ailelerini uyarmıştım bu konuda. Bu arada yaşlari 5-10 arası ufak çocuklar. Fena halde küfrediyorlar.
Neyse ben evime çıkarken asansörün kapısını açık tuttular ne söylediysem kapattıramadım ben de kızdım sizi ailenize söylicem diye. İçlerinden ufak olan bir tanesi üst kata çıkıp başıma tükürmeye başladı ve saydırdı o... diye birçok kez tekrarladı. Hayatımda kabullenemeyeceğim şeylerin başında küfür gelir ve ben o an bi gafletle tokat attım çocuğa. (Korkutma amaçlı okkalı bir şey değil) ama sonrasında çoook pişman oldum ve saatlerdir ağlıyorum üzülüyorum başkasının çocuğuna bunu yaptım diye. Ailesinin kim olduğunu bilmiyordum yoksa kapılarına gidicektim.
Anneannesi geldi kapıma "sen insan değilsin,bu çocuk tabiki küfreder, sus demekten anlamaz" birsürü bağırdı bana ve ben de o derece ciddi bir küfrü bu yaştaki bir çocuk nasıl söyler terbiyeli yetiştirin diye söylendim. Size sorum çıkıp özür dilemeli miyim çünkü gerçekten vicdan azabı çekiyorum şu an...
İyi akşamlar herkese.
Arkadaşlar bu akşam asansörde evime çıkarken bizim binanın çocukları beni çileden çıkardı. Ben hayatımda böyle terbiyesiz çocukları bir arada görmedim, ki daha önce ailelerini uyarmıştım bu konuda. Bu arada yaşlari 5-10 arası ufak çocuklar. Fena halde küfrediyorlar.
Neyse ben evime çıkarken asansörün kapısını açık tuttular ne söylediysem kapattıramadım ben de kızdım sizi ailenize söylicem diye. İçlerinden ufak olan bir tanesi üst kata çıkıp başıma tükürmeye başladı ve saydırdı o... diye birçok kez tekrarladı. Hayatımda kabullenemeyeceğim şeylerin başında küfür gelir ve ben o an bi gafletle tokat attım çocuğa. (Korkutma amaçlı okkalı bir şey değil) ama sonrasında çoook pişman oldum ve saatlerdir ağlıyorum üzülüyorum başkasının çocuğuna bunu yaptım diye. Ailesinin kim olduğunu bilmiyordum yoksa kapılarına gidicektim.
Anneannesi geldi kapıma "sen insan değilsin,bu çocuk tabiki küfreder, sus demekten anlamaz" birsürü bağırdı bana ve ben de o derece ciddi bir küfrü bu yaştaki bir çocuk nasıl söyler terbiyeli yetiştirin diye söylendim. Size sorum çıkıp özür dilemeli miyim çünkü gerçekten vicdan azabı çekiyorum şu an...
o anneannenin sözü üstüne bir özür dilemezdim çünkü hak etmiyor. Çocuğuna küfür etmemeyi öğreteceği yerde resmen küfür etmeyi normal görüyor. Ondan sonra niye psikopat çocuklar yetişiyor diye şaşırıyoruz.İyi akşamlar herkese.
Evet ben buna da şaşırdım "çocuk bu vize de ediyor" dedi kadın bana. Ya bir çocuk annesine anneannesine nasıl böyle küfürler edebilir aklım almiyor. Siz hazmedebilirsiniz ama ben o... denilmesini hazmedemem dedim.Bide cocugu savunmus ne ozur dilemesi hayir..
Boyle cocuklar yetistiriyorlar sonra saf temiz cocuklarda gelecekte yem oluyolar..
Iyi bari annesine babasina da ediyodur yâaa ahlaksiz yetistir ,buyuyuncede cocuk, siddet gor oz evladindan iste amannn onune gecilmiyor boyle cahillerin ne desen almiyor kafalari
Çocuktur tabi ki yapar kafası var ya burada da, çocuktur ağlar,bağırır, dinlemez, şımarır,oturmaz vs ..Anneannesi geldi kapıma "sen insan değilsin,bu çocuk tabiki küfreder, sus demekten anlamaz"
Oldu burdaki kadınların çocukları ağız dolusu küfür etsin millete zarar versin sonra çocuğa ufak bi dokunmana ellerini kırsınlar yok öyle bi dünya. Önce herkes çocuğna terbiye versin. Gerçekten suclu olsanız zaten o eller çoktan kırılır yapmadıklarını birakmazlardi emin olun. Çocuk çocuk diye diye canavarlarla doldu heryer. Küçük çocuklardan korkar olduk bune ya.Cocuk küçük diye üzüldüm başta,burdaki anneler de ellerini kirardim diyince![]()
önce terbiye vermeyi öğrensinler.Çocuklar ufak ya büyük olsa bu kadar üzmezdim kendimi. En fazla 6 yaşindadır bana küfreden.