kötü birsey mi

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
arkadaşlar nişandan ayrılmak (gerçi benim ki resmi nikah yaptıkdan sonra ayrıldık ) kötü bişey mi ya insanlar sorunca ayrıldık deyince böyle imali imali hmm diyor sanki bana üzülüyorlar gibi bakiyorlar asil boyle davranilmasi beni uzuyor bide en ayrıntısına kadar soruyorlar yani belki anlatmak istemiyorum uzuluyorum.
kötü bişey mi bu herkesin başına gelebilir sonuçta :KK43:
yani böyle davranilinca sanki bidaha evlenemezmişim gibi geliyor bu bir sorun mu

Son düzenleme:
Nişan zaten birbirini tanimak için var, boşanmak da gayet normalken nişan atmak neden anormal olsun?

tabiki kötü bir şey değil..
çokta doğal bir şey..
detay soranlara "bu konuda konuşmak istemiyorum umarım herkes mutlu olur" deyip kapatabilirsin.
yinede ısrarla sormaya çalışırlarsa duyma.

arkadaşlar nişandan ayrılmak (gerçi benim ki resmi nikah yaptıkdan sonra ayrıldık ) kötü bişey mi ya insanlar sorunca ayrıldık deyince böyle imali imali hmm diyor sanki bana üzülüyorlar gibi bakiyorlar asil boyle davranilmasi beni uzuyor bide en ayrıntısına kadar soruyorlar yani belki anlatmak istemiyorum uzuluyorum.
Niye kötü olsun ki
İnsanlar boşanıyor bile
Takma umursama
Anlaşamadık ayrıldık,konuşmayalım farklı şeylerden bahsedelim de sorduklarında

Insanlar önce kendilerine baksınlar. Olabilir normal şeyler bunlar. Siz kötü bir şey yapmamışsınız ki. Iciniz rahat olsun.

Yani üzülüyor da olabilirler ama nişanlı herkes evlenecek diye bir sart yok.

yani böyle davranilinca sanki bidaha evlenemezmişim gibi geliyor bu bir sorun mu
hocde kotu bisey degil. salla gitsin milletede laf yetistirme. oldu bitti iste de gecsi gitsin millete laf anlatmak kadar zor bise yok

Ben 2 kez nişan attım, milletin bana nasıl baktığı ne dediği zerre kadar umrumda değil. Sen öyle oldukça karşındaki daha dikkatli yorum yapıyor. Özgüvenin yıkılmasın tatlım, nişan tanımak icin var. Nedenini soranlara da anlaşamadık de olsun bitsin

Nikah senin, nişan senin ister atar ister satarsın kime ne?
O uzulenler once kendi hayatindakilere uzulsunler uzunlsunler ki senin derdine dusmesinler

mılletın agzı torba degıl kı buzesın
takmayın bosverın hayırlısı olsun

Back
X