ikinizde aynisiniz , sidik yarisina girmeye gerek yok ki
kime nasipse onun olur
hayirlisini dile
sana haber getirenlerede ondan bana bahsetmeyin de
ahhaaha ama kadinlar arasinda yumurta mi desekSperm yarışı olmuş biraz
tam tersi söylediğiniz gibi davranan kuzenimdir hayır genel olarak mütevazı biriyimdir karsımdakini incitmeyim diye iki kere düsünurum bekarkende canımı yakıyordu ama önemsemıyordum cunku tehlıkeli seyler yapmıyordu en basit aldıgı parfümle hava atardı bense kendıme aldığım seylerden onada alırdım ben ayrım yapmadım ama o yaptı eşimle tanıstktan sonra iş çıgrından cıktıBu kadar samimiyken neden birdenbire düşman oldunuz ki? Sırf kıskanmadan öte şeyler olduğunu düşünüyorum, bu kadar saplantılı kıskançlığı olan birisi kendini en başta belli ederdi, sadece 3 senedir yaşanmazdı bu durum yani. Eksik anlattığınız bir şeyler olabilir mi? İlişki olaylarında kıza karşı fazla böbürlenmiş, sevgililer üzerinden espri yapmış veya "Ben sevgilime çok güveniyorum beni asla aldatmaz" gibi laflar söylemiş olabilir misiniz zamanında?
kardeş gibiydik... yaptıgı büyük yanlıslar var nen affetsem eşim affetmez o yuzden onunla biraraya gelmem mumkun degıl 3 yıldr aile toplantılarında bile. denk gelmedimArayin konusun. Madem kardes gibiydiniz bir adim atim ona belki daha once defalarca attiniz ama son bir adim.annesini arayin konusun cok uzuluyorum boyle boyle dusunmesine diyin. Ondan size laf tasiyanlara oturul sizde laf vermeyin. Onlari dinlemeyin Cok iyi bilirim kuzenle olan samimiyeti bende teyzemin kiziyla cok iyiydim 1 hafta arayla evlendik. Onun manevi olarak durumu pek ic acicide degil belki kiskandigindan (ki bunu dusunmuyorum) belki uzuldugunden o hic aramaz hep ben ararim sorarim. Sizdw oyle yapin sonucta dusmaniniza degil kuzen kardes yarisi demek zaten.
Insallah duzelir araniz. Acikcasi cok uzuldum
ahhaaha ama kadinlar arasinda yumurta mi desek
tam tersi söylediğiniz gibi davranan kuzenimdir hayır genel olarak mütevazı biriyimdir karsımdakini incitmeyim diye iki kere düsünurum bekarkende canımı yakıyordu ama önemsemıyordum cunku tehlıkeli seyler yapmıyordu en basit aldıgı parfümle hava atardı bense kendıme aldığım seylerden onada alırdım ben ayrım yapmadım ama o yaptı eşimle tanıstktan sonra iş çıgrından cıktı
dogru söylüyorsunuz hırsıma yenıldım işteNeden onun soylediklerini ya da yaptiklarini bu kadar onemsiyorsunuz ki hala? Bebek yarisi yaparsa yapsin size ne? Siz neden kendinizi bu yarisa dahil edip yanlis dualar ediyorsunuz? Ne farkınız kaldi ki ondan?
eşimle biz tanıstıgımızda baska bir sevgılısı vardı... ciddilerdi askere gidip gelecekti sonra ayrılmıslar baskasıyla evlendiEşinizle tanıştıktan sonra kıskançlığı başladı yani anladım. O zamanlar onun sevgilisi var mıydı yoksa sizin eşinizle tanıştıktan sonra mı sevgili edinip evlendi?
yok be biyoloji dersi tekrari gibi bisey bu yararli bi sey yani konustugumuzYumurtaya Sperm gerek olmazsa olmaz :))
Gidecez ban yiyecez :))
evet bende kendime kızdım o şekilde dua ettiğim için... allah kalbimi biliyor cok canımı yaktı hırsla soyledim işte.... ben baska sehirdeyim aile büyükleriyle aram iyi ama ben idareci oldugum için herkes aman sus olay cıkmasın diye benden beklıyorÇok enteresan gercekten görüşmüyorsunuz ama hala arkandan seninle alakalı konusabiliyor ben olsaydım araya aile büyüklerini sokardım o kıza haddini bildirsinler sen konuşsan hiç olmayacak çünkü laftan anlamaz ruh hastası biriymiş kuzeniniz
Çocuk yapmadan önce ona mı soracakmışsın hayret birsey ya ne biçim insanlar var..sende sıkma canını Allaha havale et duayı dilden düşürme çocuk konusunda benden once ona nasip etme diye dua etme onun seviyesine inmiş olursun.
Cok uzuldum. O zaman yapicak tek sey var gormeyip duymicaksiniz. Size laf tasiyanlarda gorusmiceksiniz ki caniniz sikilmicak. Onunla ilgili konu acilinca hemen lafi degisin veya ortamdan ayrilinkardeş gibiydik... yaptıgı büyük yanlıslar var nen affetsem eşim affetmez o yuzden onunla biraraya gelmem mumkun degıl 3 yıldr aile toplantılarında bile. denk gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?