kötü kalpli kuzenim ve bebek yarışı

Kibleyenleri söyleyeyimde üstüne çökün değil mi:))
Konu sahibesi nezaket göstermiş, istediği sorununa ortak olmanız bence.
Bir kere soyle ne olcak aramizda lafimi olur mudurum :)
Soruna yazdim ben cevap aramizda kalsin digerleri yazmadiysa banla gitsinler :)

Böyle şeyler duyduktan sonra neden yüzleşmezsiniz anlamıyorum ki. Al karşına arkamdan konuştuklarının hepsini duyuyorum yap bebeğini otur benden önce bi daha konuştuğunu görmiyim yoksa sen benden kork diye niye diyemiyor da kendi kendinizi yiyorsunuz.

Biçok kişi yazmış ama ben de pekiştireyim:) lütfen arada laf taşıyanların ya ağzını kapayın ya da iletişimi kesin öncelikle..sosyal medya hesaplarınızda da özelinizi paylaşmayın,nazara inandığım için söylüyorum. Bir de bu tür şeyler yaşayan tek kişi siz değilsiniz. Ben ablamların ve amcamın karısının ben nişanlandıktan ve evlendikten sonra bana yaptıklarını yazsam kuzen de kimmiş,dış kapının dış mandalı dersiniz. Maalesef olabiliyor böyle şeyler,uzak tutun kendinizi hem duygusal hem de kulaksal:d

Aha vallahi benim eltimde aynen boyle
Neyse benden once gebe kaldi da kurtuldum cenesinden

ne kadar saçma yaa ısterse kaç yıl cocugun olmasın bilinçli tercıh etmek en mantıklısı değil mi bu konuda biri dogurunca dıgerınden ustun mu oluyormuş böyle saçma seymı var bu devırde ustelık hey allahım ya gülünç.

Bence ilk önce onun çocuğu olsun da kurtulun .
Yoksa bedduaları bitmeyecek . Çocuğuma karşı böyle kötü fikirli birinin olması beni çok rahatsız ederdi .
Sizin önce benim çocuğum olsun demeniz çok garip geldi

Her yerde bunlardan var sanırım.

Kuzenimle ilk çocuklarımızı birer hafta arayla doğurduk.

İkincinde ise çocuk istediğim halde olmuyordu ama ben çocuk düşünmüyorum diyordum hep. Çünkü devamlı ne zaman yapıcaksın ikinciyi diye başıma ekşiyorlardı. Kime neyse!!!

Kuzenimse ben seneye yapıcam diyordu. Neyse hamile kalmışım. Bu da duymuş. Beni aradı birşey duydum doğru mu dedi ewet dedim. Hani yapmayacaktın ne oldu dedi. Nasip dedim. Ona ne oluyorsa bide hesap soruyor. Tlf da yok sen hamile kaldın önümüzde ki ay bende kalıcam dedi. E hani seneye düşünüyordun dedim. Yok sana yetişmeliyim dedi. Birşey demedim. Hakikaten de hamile kalmış sonraki ay. Hemen beni aradı hamileyim diye.

Böyle küçük insanlar çok. Bebeğin bile yarışını yapıyorlar. Kim ne yapar benim umrumda değil ama bu kuzenim ilginç geldi bana.

Sakın gaza geli hamile kalma, hırs uğruna gezip tozacağı yıllarda kakalı bezlerle uğraşsın elleme.

Asıl onun senden önce bebeği olsunda uğraşmasın işte seninle. İstediği gibi olsun düşsün yakandan. Sende boşver gitsin , zaten görüşmüyormuşsun ne kafana takıyorsun ki, görmezlikten gel. Ayrıca bu lafları sana kim taşıdıysa o da pek tekin değil haberin ola, laf taşımak da kötü bişey. Aynı şeyi senin içinde ona söylüyordur.
Valla kuzeninin ÖSYM şifresini girip tercihlerini değiştiren kuzen haberini de okuduk geçenlerde. Dünya ne kötü olmuş

bir de en yakın arkadaşının başarısını kıskanıp; YGS sınav merkezi tercihini Kastamonu'dan alıp Hakkari olarak değiştiren biri vardı..
konu sahibi uymayın kuzeninize, laf taşıyanlar kuzeninizden daha tehlikeli gerçekten

bu ne saçma sapan olaylardır önce onunki olsa ne olacak sizinki olsa ne olacak. Dua etme tarzınız çok ilginç. Kadın yaralı belli çocuğu olmaması onu psikolojik yonden yıpratıyor sosyal ağlardan silin muhattap olmayın bence.

boşuna takıyorsun onu demek ki seni kıskanıyor hiç muhattap olma kulaklarını tıka mutlu mesut hayatına odaklan

kuzenin kötüymüş de sen de ona uymayaydın keşke.
çocukca şeyler bunlar.
acilen arındır kendini bu duygulardan.
yer bititir insanı bu kadar fesatlık.
can acıyacak bişey yok.
en yakının da olsa en uzağın da olsa insanoğlunun yapamayacağı çirkinlik yoktur içinde olduktan sonra.

YA Bİ KERE ÇOCUĞU OLMUYORMUS KISIRMIŞ VS. DEDIKODULARINI BIRAKSIN ARTIK ŞU TOPLUM !!!

Bİ İNSANİN BEBEĞİNİN OLAMAMASI NORMAL BİRŞEY GRİP OLMAK KADAR NORMAL VE ÇOK YAYGIN BİR DURUM ARTIK. LÜTFEN ARTIK İNSANLAR BUNU NORMAL BİR DURUM OLARAK GÖRSÜN.

ÖNEMLİ OLAN ÖNCE YA DA SONRA ÇOCUK YAPMAK DEĞİL Kİ. HAYIRLI SAGLİKLİ BIR EVLAT SAHİBİ OLUP ONU GÜZEL SEKİLDE YETISTIREBILMEK.

siz kuzeninizi duymazdan gelin ne kadar basit bi insan ne hali varsa görsün

bende birden kendimi allahım ne. olur ona benden önce bebek nasip etme diye dua ederken buldum kendıme kızdım onca seyi unutmaya calıstım ama son duyduklarım beni iyice hırslandırdı.

Ben sizin yerinizde olsam Allah'ım ne olur ona benden önce bebek ver derim. Bu bela ile uğraşılır mı ya. Yakanızdan düşsün bir an önce bebeği olsun da. Siz daha önce evlendiniz diye eşinize sahte hesaplardan yazacak kafada bir kadın çocuğunuz ondan önce oldu diye ne gibi manyaklıklar yapar aklınız alıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…