Kötü kalplilik mi bu sizce

Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Yoo başkasının çocuğunun anası babası olmadan benim evimde ne işi var zaten

Ya tabiki hayır hemen yargışamyın

"Bahçede oynuyor, kızıma seslendim, arkadaş getirmiş" yazınca başında değilsiniz olarak algılanıyor ki buna karşın soruyorum durum böyle mi diye ne yargılamasından bahsediyorsunuz?

Tabii ki hayır'sa, olayı düzgün ifade edebilin önce.

Kötü olan çocuklar yazıcam yazamadım sizin evet demenizden faydalanıyor lar resmen🙄 Senin poşetine bunu gördüm ver yiyeyim gibi bir şeyi ilk kez duyuyorum artık yüzsüzlüğü rezilliğe vurmuşlar 😲 iyi yapmışsınız sizi kullanma boyutuna gelmiş bu iş artık
Konu sahıbının kızı 7 yasında olsa 8yas buyugu 15 eder, bıldıgın ön ergen ve cocuk nasıl arkadaslık yapabılır ben onu cozemedım

15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemen
Yargılamak mı? Yaptığınız şey aşırı mantıksız, olanı söylemek yargılamak olmuyor. 15 yaş da küçük bir yaş bir çocuğun sorumluluğunu almak için ki kızınız 2 yaşındayken yeğeniniz 13'tür. Ergenlerle paylaşacak ne bulabilir o çocuk Allah aşkına? Bakın ben de aşağı yukarı 4-5 yaşlarında bir ergen tarafından tacize uğradım. Annem de bizi oynuyoruz diye bırakırdı. Yaptığınız yanlış yani kusura bakmayın. Ben sizin ve kızınızın iyiliği için söylüyorum. Siz istiyosanız yargılamak olarak algılamaya devam edin. Sonuçta kime sorarsanız sorun yaptığınızı mantıklı bulmaz üzgünüm.

Bence konu sahibi büyük çocuklara emanet edip çocuğunu dışarı yolluyorsun. Ben bir kez uzaktan izledim yanına gitmedim ama bin pişmanım. Kızımdan iki yaş kadar küçük erkek çocuğu pipisini göstermiş kızıma. İlk ve sondu benim için. Kiii bende dışarıdaydım ama yanına parka gitmek yerine çimenlere uzanmış uzaktan izliyordum.

4 yaşındaki çocuğu 2 yaşından beri salmışsınız kendinden 8,9 yaş büyük çocukların başına, çocuklar kızınızla ilgileniyor, oynuyorlar o zaman sorun yok. Eve gelip sizde yemek istediklerinde gelmesinler. Hanımefendi o yaştaki çocuk yalnız dışarı yollanır mı? Başında durun çocuğunuzun, neler duyuyoruz haberlerde.

4 yaşındaki çocuğu 2 yaşından beri salmışsınız kendinden 8,9 yaş büyük çocukların başına, çocuklar kızınızla ilgileniyor, oynuyorlar o zaman sorun yok. Eve gelip sizde yemek istediklerinde gelmesinler. Hanımefendi o yaştaki çocuk yalnız dışarı yollanır mı? Başında durun çocuğunuzun, neler duyuyoruz haberlerde.

Cocuk tek basina mi disarda ?🙄

Kızım 4 yaşında arkadaşı 12

Biri bebeklikten yeni cikmis digeri ergenlige girecek ne arkadaşi, oynayacak konusacak ne buluyorlar? 4 yaşinda cocugu site bahçesi bile olsa disari kendi başina salmaniz garip degil mi sizin de?
O yaşta cocuklarla arkadaslik ettirmezdim ben olsam tabi ki her anlamda kullanmaya calisirlar.

Bu devirde olmadık yok. Yani eve gelen kız iftira bile atmayı bilecek yaşta. Biyerde düşer evıne gıder x lerde dustum soyle boyle oldu der basınıza kalır. Yorumlara bıe uye de yazmıs tacız ve ıstısmar dıye, ben de katılıyorum, tvlerde istismarla ılgılı sık sık haber gösteriyorlar, neyın ne oldugunu az cok bılecek yasta. Tum sıte asınadır bırlıkte oynadıklarına, hayır oyle degıl demenız ıse bıle yaramaz. 12yasındakı cocuk masum, melek falan yazacak olan varsa da ben ıhtımallerı yazıyorum cocugu suclamıyorum.

15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemen
Yargilamiyoruz sadece uyarıyoruz birşey olduğunda veya 12 yaşındaki çocuk kızınıza birşey yaptığında zamanı geri alabilecek misiniz

Benim yeğende böyle. Acaba kızınızla fazla vakit ayırımıyor musunuz? Bana sevgi eksiliği geldi yedirerek yada eve çağırarak sevgilerini ve onunla işgilenmesini mi istiyor. Tabi şahsi fikrim.

4 yaşında çocuk 12 yaş çocukla neden oynuyor onu anlamadım oyun tarzları uymaz ki onlar büyük ne işi var onlarla ayrıca sitede olsa tek başına bırakmak için çok küçük bence sizin gözetiminizde yaşıtları ya da yakın yaşlarla iletişimi olmalı çağırırken de yemek yiyeceğiz demeyin inin aşağı alın işimiz var deyin hem bu çocukların annesi yok mu bu çocuklar sizdeyken merak etmiyorlar mı

Benim anladığım siz bu büyük çocuklara gezdirme, oynatma adı altında kızınızı baktırıyorsunuz
4 yaşındaki çocuğun tek başına dışarda olduğuna inanmak istemiyorum çünkü
Hele ki 2 yıldır da dışarıdan arkadaş getirdiğine

E bu çocuklara kızınızı baktıracak kadar güveniyorsanız, eve alıp yedirin de bi zahmet
Bari bi karşılığı olsun çocuklar açısından

2 yaşındaki çocuk( 0-2 yaş bebeklik dönemidir) nasıl oluyor da arkadaşım eve gelecek diye diretiyor onu gerçekten anlamadım. Hadi diretti kendinden o kadar büyük çocukları nasıl arkadaşı olarak görüyor. ( Kim öğretti bunu ona?) Hadi gördü, kızınız neden onlarla vakit geçirmek istiyor, sizde bulamadığı ne ?O yaşta bir cocugun ilgisini cekecek sınırsız etkinlik var. Hadi bunu da geçelim siz 2 yaşındaki yavrunuza 2 yıldır nasıl bu durumun ters olduğunu öğretemediniz. "Kötü anne" söylemlerinde bulunan 4 yaşındaki bir çocuk. Açıkçası fazla garip bir konu. Sizin anneliğiniz, sizin yaşamınız en iyi siz bilirsiniz. Buradan bakınca kızınızla aranızda ciddi bir iletişim kopukluğu ve disiplin eksikliği gözlemleniyor.

Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Kesinlik çok dogru bir davrasin da bulunmussunuz. Kötu kalplilik degil tam tersi ileriye dönuk güzel bir davranis olmuş.

Kiziniza hayır demeyi ogretin onlar zorluyor olabilir bizde gelelim diye .

Baskasinin cocugunu evimde istemezdim sonuçta ne olacagi belli olmaz ailesinin haberi yoktur merak ederler sonra siz kotu olursunuz.

Cocuklar bu akşam müsait degiliz diyip her seferinde geri cevirin kizinizada soyleyin seni cagirdigim zaman tek gel onlar gelmek isterse hayır desin annem az yemek yaptı gibi birsey soyleyebilir.

Kizin 9 yas büyük olmasıda sorun bu kadar yas farki olan cocuklar ortak ne yon bulurki

Back
X