- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.969
- 548
- Konu Sahibi resurrection93
-
Ben o astroloji işlerinden hiç anlamıyorum maalesef, ama dediğiniz şeylere inanıyorum. 17 Ağustos 1993 net doğum tarihim ve sadece aslan olduğumu biliyorum astrolojik olarak.Kuzey guney ay dugumunuz nedir?
Haritaniza baktiginizda true nodeun karsina hangi burc geliyor.
Ayrica haritanizda kac retro var?
Saturn retro degilse karma borclu degil karma yaratmaya gelmissinizdir.
Benim haritamda 6 retro var, bu demek oluyor ki oldukca eski bi ruhum hatta astrologum haritami ilk gordugunde cok agir bi karman var ama bi okadar guclusun demisti.
Hersey kafada biter hersey
Öyle de, bende hep tersine işliyor.Karma sizin anlattığınız gibi kötü şans değildir. Ne ekersen onu biçersin felsefesidir.
O karma değil Murphy kanunudur, basiretsizliktir, şanssızlıktır.Öyle de, bende hep tersine işliyor.
Bilincli kurtajdan bahsettim ben.bebegin kendi kendine dusmesi ya da anne karninda ölmesini kast etmiyorumKurtajin vs karmayla alakasi yok.
Jupiter ay ve venus arasinda sert aci varsa kayiplar cok olur.
Peki o zaman, beni daha ayrıntılı aydınlattığınız için teşekkür ederim. Demekki ben yanlış biliyormuşum. Hazır bilen birini bulmuşken de daha çok bilgi almak isterim, sizin için de sakıncası yoksa. Sorumda da bahsettiğim gibi sanki bütüüüünn şanssız olayları mıknatıs gibi kendime çekiyorum. İş hayatında başarılı olduğuma inandığım halde ya iş yeri istediğim gibi olmuyor ya işten çıkarılıyorum, aşk hayatımda hiç değmeyecek birine baya yıllarımı verdim (6 yıl) ayrıldım ama hala o kişiye benzer olan insanları hayatıma çekmeye devam ediyorum, küçükken ortaokul dershane hayatım ve lise 1 okul yıllarımda sınıfın maskarası ve alay edilecek insan konumundaydım. Gelen vurdu, giden vurdu açıkçası. Bunları kendimi acındırmak için söylemiyorum olan bu, yaşadıklarım bu. Bunlar şimdi murphy kanunu mu oluyor? Eğer öyleyse nasıl döner bu kötü şans?O karma değil Murphy kanunudur, basiretsizliktir, şanssızlıktır.
Oylesine bi baktim haritana, tabi dogum saati ve yeri oylesine verdim ana burclarin yerlesimini girmek icin.
Yay ikizler aksinda dogmussun.
Kuzey ay dugumu yay huney ay dugumu ikizler yazarsan google a herseyi okursun.
Bu aksta dusundugun gercek olur ayrica ona dikkat et.
Burde saturnun retro evet karmayla gelmissin.
Özelden sizinle daha ayrıntılı konuşabilir miyim sakıncası yoksa?Oylesine bi baktim haritana, tabi dogum saati ve yeri oylesine verdim ana burclarin yerlesimini gormek icin.
Yay ikizler aksinda dogmussun.
Kuzey ay dugumu yay guney ay dugumu ikizler yazarsan google a herseyi okursun.
Bu aksta dusundugun gercek olur ayrica ona dikkat et.
Burde saturnun retro evet karmayla gelmissin.
Özelden sizinle daha ayrıntılı konuşabilir miyim sakıncası yoksa?
İnsanın üst üste şanssızlık yaşadığı durumları sürekli yaşaması, sürekli bu da olmaz denilen şeylerin başa gelmesi tarzında açıklanabilir... Yani sanki bir şanssızlık yapışmış gibi hisseder insan. Bende öyle en azından.
Banada yardimci olur musunuz o akisi nasil anlayacagiz burclarin düştüğü evlerden mi mesela basak 6.evde vs ? Bende simdi bakmak istiyorum benimde garip bir hayatim oldu çünkü ama gecmi gecmiste kaldi :)
Hayatınıza dahil ettiğiniz ve aslında hiç değmeyecek o erkekler, aslında babanıza benziyor olabilir mi?Peki o zaman, beni daha ayrıntılı aydınlattığınız için teşekkür ederim. Demekki ben yanlış biliyormuşum. Hazır bilen birini bulmuşken de daha çok bilgi almak isterim, sizin için de sakıncası yoksa. Sorumda da bahsettiğim gibi sanki bütüüüünn şanssız olayları mıknatıs gibi kendime çekiyorum. İş hayatında başarılı olduğuma inandığım halde ya iş yeri istediğim gibi olmuyor ya işten çıkarılıyorum, aşk hayatımda hiç değmeyecek birine baya yıllarımı verdim (6 yıl) ayrıldım ama hala o kişiye benzer olan insanları hayatıma çekmeye devam ediyorum, küçükken ortaokul dershane hayatım ve lise 1 okul yıllarımda sınıfın maskarası ve alay edilecek insan konumundaydım. Gelen vurdu, giden vurdu açıkçası. Bunları kendimi acındırmak için söylemiyorum olan bu, yaşadıklarım bu. Bunlar şimdi murphy kanunu mu oluyor? Eğer öyleyse nasıl döner bu kötü şans?
Babam aslında kötü ve eksik sayılabilecek bir eş ama çok iyi bir baba. Bilemedim o yüzden benzerliklerini...Hayatınıza dahil ettiğiniz ve aslında hiç değmeyecek o erkekler, aslında babanıza benziyor olabilir mi?
Oyle bir sendrom vardi. Hatta ismi neydi yaaaHayatınıza dahil ettiğiniz ve aslında hiç değmeyecek o erkekler, aslında babanıza benziyor olabilir mi?
Valla benim iyi düşündüğüm şeylerde de her şey kötü oldu. Hatta bugün sınava girmeden iyi şans frekansı falan bir şeyler bir şeyler dinleyerek bilinçaltı kodlaması yaptım kendime aynı zamanda hayal kurarak. Ama sonuç gene değişmedi gene ben ve kötü şansım sahalardaydık.Kötü karmaya değilde.
Ne düşünürsen onun olucağına inanıyorum .
İyi düşün iyi olsun ..
Oedipus ve Elektra komplekslerinden bahsediyorsun sanırım,kendi cinsiyetinden olan ebeveyni kıskanma...Oyle bir sendrom vardi. Hatta ismi neydi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?