- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Benim ailem bana hep ilgili oldu... O zaman bu komplekse girmiyorum sanırım.Oedipus ve Elektra komplekslerinden bahsediyorsun sanırım,kendi cinsiyetinden olan ebeveyni kıskanma...
Benim bahsettiğim bu değil.
Çocuklukta ebeveynleri tarafından ihmal,istismar edilen veya ihtiyaçları karşılanmayan kişiler, yetişkinlikte bu sıkıntıyı yaşadıkları ebeveyne benzer özellikler sergileyen kişilerle romantik ilişki yaşama hatta evlenme eğiliminde oluyorlar.
Çünkü alıştığı,içselleştirdiği tarz o oluyor.
Bu işler, karışık işler.
Hayir ondan bahsetmiyorum,yetiskinliklerinde babasina benzer erkege asik olma onunla evlenme istegi halinde olanlar ve babasina benzeyen erkekle evlenenler onun bir ismi vardi sankiOedipus ve Elektra komplekslerinden bahsediyorsun sanırım,kendi cinsiyetinden olan ebeveyni kıskanma...
Benim bahsettiğim bu değil.
Çocuklukta ebeveynleri tarafından ihmal,istismar edilen veya ihtiyaçları karşılanmayan kişiler, yetişkinlikte bu sıkıntıyı yaşadıkları ebeveyne benzer özellikler sergileyen kişilerle romantik ilişki yaşama hatta evlenme eğiliminde oluyorlar.
Çünkü alıştığı,içselleştirdiği tarz o oluyor.
Bu işler, karışık işler.
Kötülük yapmadım.Karma yaptiginiz bir davranisin size geri donmesidir
Cok mu kotuluk yaptiniz da karmaya inaniyorsunuz?
Yoksa kelime anlamini bilmeden mi kullaniyorsunuz?
Astrology com tr var google yazin, birth chart diye cikiyor dogum tarihini girin.
True node 'un karsina hangi burc geliyorsa o kuzey ay dugumunuz.
Evler cok ayrintili ele alinir onun icin profesyonel yardim almanizi oneririm iyi bi astrologdan, bnm ilgim var ama icine cok girmek istemiyorum.
Ayrica acilar onemli.
Bunu buraya yazman cok buyuk hataydiOylesine bi baktim haritana, tabi dogum saati ve yeri oylesine verdim ana burclarin yerlesimini gormek icin.
Yay ikizler aksinda dogmussun.
Kuzey ay dugumu yay guney ay dugumu ikizler yazarsan google a herseyi okursun.
Bu aksta dusundugun gercek olur ayrica ona dikkat et.
Burde saturnun retro evet karmayla gelmissin.
O zaman yasadiginiz sey karma degil , yanlis terim kullaniyorsunuzKötülük yapmadım.
Evet bu seçeneği eleyebilirsiniz,ailenizle ilgili değil denebilir.Benim ailem bana hep ilgili oldu... O zaman bu komplekse girmiyorum sanırım.
Varsa da ben bilmiyorum ama hatırlarsan öğrenmek isterim.Hayir ondan bahsetmiyorum,yetiskinliklerinde babasina benzer erkege asik olma onunla evlenme istegi halinde olanlar ve babasina benzeyen erkekle evlenenler onun bir ismi vardi sanki
Olabilir, öğrenmiş oldum. Teşekkürler.O zaman yasadiginiz sey karma degil , yanlis terim kullaniyorsunuz
Valla dersimi aldığımı düşünüyorum ben. Olumlu düşünmeyi de çok denedim. Ama yok, olmadı. Evrenin bana bir garezi var bence.Eger karsiniza tipleri farkli olsa da size ayni davransn, ayni tarzda insanlar cikiyorsa ya da benzer olaylari kisiler degisse de tekrar tekrar yasiyorsaniz hayattan dersinizi almamissiniz demekmis. Evren tekamul ya da gelisim icin ders alana kadar ayni olaylari tekrar tekrar dersimizi alana kadar yasatirmis. Demek ki ayni olaylara ayni tepkileri veriyorsunuz. Bir seyleri degistirmeniz lazim. Mesela dusunce tarzinizi. Olumlu dusunebilirsiniz mesela. Ya da ben elimden geleni yapicam olursa olur olmazsa dunyanin sonu yok gibi dusunebilirsiniz.
Bir de ozguveniniz mi yok ki hep alay eden insanlar cikmis karsiniza. Kendinizi ezdirmeyin.
Murphy Kanunları'nın temeli şu söze dayanır: "Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir."Kötü karmaya inanıyor musunuz? Ben kötü karmaya oldukça inanıyorum. Örneğin bugün mesleki alanda bir sınava girdim, sınav soruları en zorlandığım ve “bu soru bana sorulmasın” dediğim yerlerden geldi aksi gibi. Diğer arkadaşlara daha kolay sorular soruldu mesela. Yani bana sorulsa daha kolay yapacağım sorulardı. Bunun dışında çok çabalayıpta başaramadığım ya da ilk denemede başaramadığım, inandığım bir şeyin sonuna kadar gidip de o şeyin beni hüsrana uğratması, işlerden ilk benim çıkarılmam, okul hayatımda da beni başarısız konuma getirebilecek bir dünya saçmalıkla uğraşmam, çevre ve arkadaş konusunda yaşadığım şanssızlıklar, çok uğraşılan işlerin olmaması, insanların yalancı ve çıkarcı yüzlerini sayısız kere çok görmem, psikolojik olarak insanı çöktürücü ne kadar çok faktör varsa hemen hemen çoğunu yaşamış olmam, “bu da başıma gelmez ya yok artık” dediğim ne varsa hepsini yaşamış olmam... Gibi gibi bir sürü şey yaşadım. Sanki üstüme yapışmış bir şanssızlık var ve o gitmiyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizler de inanıyor musunuz kötü karmaya? İnanıyorsanız, sizce bu durum nasıl düzelir?
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 küsür hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım.Gülerim ağlanacak halime yani.
O zaman benim hayatım komple murphy kanununa dayanıyor. Aşırı üzüldüm şu an.Murphy Kanunları'nın temeli şu söze dayanır: "Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir."
Kötü karma olarak duymadım ama murphy kanunu buna cuk oturdu
Bi okuyun kanunları benceO zaman benim hayatım komple murphy kanununa dayanıyor. Aşırı üzüldüm şu an.
Bu sanssizlarin sizi bulduguma inanmissiniz. Yani bunu hayatiniza siz cekmissiniz. Bunu kabul edip arınıp k3ndinize bir donum noktasi secmelisiniz. Ve tamam bu noktadan aonra artik cark benim icin donmeye basladi deyip yaptim kazandim gectim elde ettim ve mutluyum gibi kelimeler kullanarak yola devam etmelisiniz. Buna gercekten inanirsaniz hersey istediginiz gibi olacaktir.Kötü karmaya inanıyor musunuz? Ben kötü karmaya oldukça inanıyorum. Örneğin bugün mesleki alanda bir sınava girdim, sınav soruları en zorlandığım ve “bu soru bana sorulmasın” dediğim yerlerden geldi aksi gibi. Diğer arkadaşlara daha kolay sorular soruldu mesela. Yani bana sorulsa daha kolay yapacağım sorulardı. Bunun dışında çok çabalayıpta başaramadığım ya da ilk denemede başaramadığım, inandığım bir şeyin sonuna kadar gidip de o şeyin beni hüsrana uğratması, işlerden ilk benim çıkarılmam, okul hayatımda da beni başarısız konuma getirebilecek bir dünya saçmalıkla uğraşmam, çevre ve arkadaş konusunda yaşadığım şanssızlıklar, çok uğraşılan işlerin olmaması, insanların yalancı ve çıkarcı yüzlerini sayısız kere çok görmem, psikolojik olarak insanı çöktürücü ne kadar çok faktör varsa hemen hemen çoğunu yaşamış olmam, “bu da başıma gelmez ya yok artık” dediğim ne varsa hepsini yaşamış olmam... Gibi gibi bir sürü şey yaşadım. Sanki üstüme yapışmış bir şanssızlık var ve o gitmiyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizler de inanıyor musunuz kötü karmaya? İnanıyorsanız, sizce bu durum nasıl düzelir?
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 küsür hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım.Gülerim ağlanacak halime yani.
Olumlu da düşündüm çok. Hatta genel olarak olumlu bir insanım. Ama birşey değişmedi.Eskiler kötüyü çağırma der ya hani bence sen kötüyü çağırmışsın bana bunları sormasınlar diye düşünüp.Bi' de senin konular hep böyle şanssızlıkla filan mı ilgiliydi profil fotoğrafından hatırladım seni.Sürekli şanssızım dersen öyle değilsen de öyle oluyorsun.Deneyip onayladım bunu bizzat kendi hayatımda.İyi düşün iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?