Kötü karmaya inanır mısınız?

Benim ailem bana hep ilgili oldu... O zaman bu komplekse girmiyorum sanırım.

Hayir ondan bahsetmiyorum,yetiskinliklerinde babasina benzer erkege asik olma onunla evlenme istegi halinde olanlar ve babasina benzeyen erkekle evlenenler onun bir ismi vardi sanki

Karma yaptiginiz bir davranisin size geri donmesidir
Cok mu kotuluk yaptiniz da karmaya inaniyorsunuz?
Yoksa kelime anlamini bilmeden mi kullaniyorsunuz?

True Node 00°40' Capricorn çıktı . Ne oluuor bu

Bunu buraya yazman cok buyuk hataydi
Simdi bende dahil olmak uzere herkes isteyecek senden bu bilgileri
Bana da bakar misin

Eger karsiniza tipleri farkli olsa da size ayni davransn, ayni tarzda insanlar cikiyorsa ya da benzer olaylari kisiler degisse de tekrar tekrar yasiyorsaniz hayattan dersinizi almamissiniz demekmis. Evren tekamul ya da gelisim icin ders alana kadar ayni olaylari tekrar tekrar dersimizi alana kadar yasatirmis. Demek ki ayni olaylara ayni tepkileri veriyorsunuz. Bir seyleri degistirmeniz lazim. Mesela dusunce tarzinizi. Olumlu dusunebilirsiniz mesela. Ya da ben elimden geleni yapicam olursa olur olmazsa dunyanin sonu yok gibi dusunebilirsiniz.
Bir de ozguveniniz mi yok ki hep alay eden insanlar cikmis karsiniza. Kendinizi ezdirmeyin.

Valla dersimi aldığımı düşünüyorum ben. Olumlu düşünmeyi de çok denedim. Ama yok, olmadı. Evrenin bana bir garezi var bence.

Murphy Kanunları'nın temeli şu söze dayanır: "Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir."
Kötü karma olarak duymadım ama murphy kanunu buna cuk oturdu

O zaman benim hayatım komple murphy kanununa dayanıyor. Aşırı üzüldüm şu an.

Eskiler kötüyü çağırma der ya hani bence sen kötüyü çağırmışsın bana bunları sormasınlar diye düşünüp.Bi' de senin konular hep böyle şanssızlıkla filan mı ilgiliydi profil fotoğrafından hatırladım seni.Sürekli şanssızım dersen öyle değilsen de öyle oluyorsun.Deneyip onayladım bunu bizzat kendi hayatımda.İyi düşün iyi olsun.

Bu sanssizlarin sizi bulduguma inanmissiniz. Yani bunu hayatiniza siz cekmissiniz. Bunu kabul edip arınıp k3ndinize bir donum noktasi secmelisiniz. Ve tamam bu noktadan aonra artik cark benim icin donmeye basladi deyip yaptim kazandim gectim elde ettim ve mutluyum gibi kelimeler kullanarak yola devam etmelisiniz. Buna gercekten inanirsaniz hersey istediginiz gibi olacaktir.

Olumlu da düşündüm çok. Hatta genel olarak olumlu bir insanım. Ama birşey değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…