Kötü karmaya inanır mısınız?

Genel olarak olumlu bir insanım. Kolay kolay umudumu ve inancımı yitirmedim. Buna rağmen kötü şansım hiç gitmedi ama. Evrenin bana ters işlediğine inanmaya başladım artık.

Yok be Evren’de o kadar insandan seni mi seçmiş

Yok be Evren’de o kadar insandan seni mi seçmiş
Bilinc altiniz neye inaniyorsa onu evrene mesaj gonderir. Dedigim gibi siz kendinize bir donum noktasi secin. Mesela bakn yil basi geliyor. 2019 dan sonra hayat benim icin calismaya basladi.. Bana sans getirdi gibi oldu bitti cumleleri kurun ve 21 gun boyunca devam edin. Bunu da inanarak yapin. Farki goreceksiniz

21 gün mü? Deneyim bakayım

21 gün bilinçaltı olumlama çalışması yaptım. Ama sonuç gene sıfır. 21 gün boyunca bilinçaltı kayıtlarını temizleme frekansı dinlemiştim.

Bence bu daha çok kötüye odaklanıp( ya olursa demek bile) kötümün başa gelmesi..

bilinçaltı çalışması nasıl oluyor ?

benimkine de bakarmısın ne olur özelden doğum yerimi tahmini saatimi günümü yazabilirim

bilinçaltı çalışması nasıl oluyor ?
Canim ceptelefonuna ses kaydediyorsun olumlama yapiyorsun yani ben güçlüyüm her sey istediğim gibi oluyor mutluyum vs gibi seyler
Gece kulaklik takiyorsun
21 gece uyurken onu dinliyorsun bilincaltina guzel seyler gonderiyorsun.

Canim ceptelefonuna ses kaydediyorsun olumlama yapiyorsun yani ben güçlüyüm her sey istediğim gibi oluyor mutluyum vs gibi seyler
Gece kulaklik takiyorsun
21 gece uyurken onu dinliyorsun bilincaltina guzel seyler gonderiyorsun.
kulaklık olayı işi bozdu kuzum kulaklarımda sorun var yazsam yada içimden tekrar etsem olmaz mı acaba ?

O zaman yasadiginiz sey karma degil , yanlis terim kullaniyorsunuz

Astrolojide karma gecmis yasantilardan getirilen odevlerin bu dunyada yapilmasidir.
Bugun kotuluk yapmamis olabilir ama gecmiste verilen bi firsati iyi degerlendirmeyip sinifta kalmistir ya da bugun dalga konusuysa onceki yasantilarinda boyle biseyi baska kisilere yasatmistir ama tabi suanki bilincimiz bunu idrak edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…