- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Genel olarak olumlu bir insanım. Kolay kolay umudumu ve inancımı yitirmedim. Buna rağmen kötü şansım hiç gitmedi ama. Evrenin bana ters işlediğine inanmaya başladım artık.Bu sanssizlarin sizi bulduguma inanmissiniz. Yani bunu hayatiniza siz cekmissiniz. Bunu kabul edip arınıp k3ndinize bir donum noktasi secmelisiniz. Ve tamam bu noktadan aonra artik cark benim icin donmeye basladi deyip yaptim kazandim gectim elde ettim ve mutluyum gibi kelimeler kullanarak yola devam etmelisiniz. Buna gercekten inanirsaniz hersey istediginiz gibi olacaktir.
Aynen. Bunu değiştirmenin yolunu bulmak gerek.kotu karma kalp benhayatimin ozeti kotu karma...
Yok be Evren’de o kadar insandan seni mi seçmişBen de bazen lanetlenmiş gibi hissetmiyor değilim kendimi. Örneğin küçükken hani şu bir takım zalim çocuklar vardır, kendilerine bir kurban seçip onunla alay ederler. İşte o seçilen kurban bendim. Bu durum benim başıma geldi hem de üst üste 3-4 defa. Şimdi de büyüyünce olan bu kötü şanslar. Ne bileyim, hayatın bana bir garezi var sanki.
Bilinc altiniz neye inaniyorsa onu evrene mesaj gonderir. Dedigim gibi siz kendinize bir donum noktasi secin. Mesela bakn yil basi geliyor. 2019 dan sonra hayat benim icin calismaya basladi.. Bana sans getirdi gibi oldu bitti cumleleri kurun ve 21 gun boyunca devam edin. Bunu da inanarak yapin. Farki goreceksinizYok be Evren’de o kadar insandan seni mi seçmiş
21 gün mü? Deneyim bakayımBilinc altiniz neye inaniyorsa onu evrene mesaj gonderir. Dedigim gibi siz kendinize bir donum noktasi secin. Mesela bakn yil basi geliyor. 2019 dan sonra hayat benim icin calismaya basladi.. Bana sans getirdi gibi oldu bitti cumleleri kurun ve 21 gun boyunca devam edin. Bunu da inanarak yapin. Farki goreceksiniz
Evet tam 21 gun. Kendi sesinizi kaydedip gece uyumadan once de dinleyebilirsiniz. Ise yariyor gercekten denemekte fayda var.21 gün mü? Deneyim bakayım
Dur cnm takvime ayarlama yapayım saolEvet tam 21 gun. Kendi sesinizi kaydedip gece uyumadan once de dinleyebilirsiniz. Ise yariyor gercekten denemekte fayda var.
Rica ederimmmDur cnm takvime ayarlama yapayım saol
21 gün bilinçaltı olumlama çalışması yaptım. Ama sonuç gene sıfır. 21 gün boyunca bilinçaltı kayıtlarını temizleme frekansı dinlemiştim.Bilinc altiniz neye inaniyorsa onu evrene mesaj gonderir. Dedigim gibi siz kendinize bir donum noktasi secin. Mesela bakn yil basi geliyor. 2019 dan sonra hayat benim icin calismaya basladi.. Bana sans getirdi gibi oldu bitti cumleleri kurun ve 21 gun boyunca devam edin. Bunu da inanarak yapin. Farki goreceksiniz
bilinçaltı çalışması nasıl oluyor ?21 gün bilincalti çalışmasını yaptin mi?
Yani kulakligi takip gece yatarken
Yanlis kodlamalar yapmis olabilirsin. Ya da yanlis konusan insanlarin yaninda cok fazla takılmış olabilirsin
Bilincalti pisliktir. Herseyi kaydeder.
benimkine de bakarmısın ne olur özelden doğum yerimi tahmini saatimi günümü yazabilirimOylesine bi baktim haritana, tabi dogum saati ve yeri oylesine verdim ana burclarin yerlesimini gormek icin.
Yay ikizler aksinda dogmussun.
Kuzey ay dugumu yay guney ay dugumu ikizler yazarsan google a herseyi okursun.
Bu aksta dusundugun gercek olur ayrica ona dikkat et.
Burde saturnun retro evet karmayla gelmissin.
Canim ceptelefonuna ses kaydediyorsun olumlama yapiyorsun yani ben güçlüyüm her sey istediğim gibi oluyor mutluyum vs gibi seylerbilinçaltı çalışması nasıl oluyor ?
kulaklık olayı işi bozdu kuzum kulaklarımda sorun var yazsam yada içimden tekrar etsem olmaz mı acaba ?Canim ceptelefonuna ses kaydediyorsun olumlama yapiyorsun yani ben güçlüyüm her sey istediğim gibi oluyor mutluyum vs gibi seyler
Gece kulaklik takiyorsun
21 gece uyurken onu dinliyorsun bilincaltina guzel seyler gonderiyorsun.
O zaman yeteri kadar inanmamişsınızdır. Inanmak gercekten onemli. Icinizde en ufak bir suphe bile olmamasi lazim21 gün bilinçaltı olumlama çalışması yaptım. Ama sonuç gene sıfır. 21 gün boyunca bilinçaltı kayıtlarını temizleme frekansı dinlemiştim.
Tabii ki yapabilirsiniz. Uykuya dalmadan once icinizden tekrar etmeniz bile yeterli olacaktirkulaklık olayı işi bozdu kuzum kulaklarımda sorun var yazsam yada içimden tekrar etsem olmaz mı acaba ?
O zaman yasadiginiz sey karma degil , yanlis terim kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?