Temizliğin doğusu-batısı olurmu hiç!!!!! Bu nasıl bir zihniyet ?
size bir abla tavsiyesi ( muhtemelen benden yaşça oldukça küçüksünüz hitabınızdan ve tepkinizden bu çok belli)kalın puntolarla yazacağına konunun devamını okusaydın hanımefendi ..Kimse dogululara pis demedi nereden cıkardınız acıkalarmısınız ?
geçen gün markette kasada önümde 10/12 yaşlarında bir erkek çocuk vardı.O kadar kötü kokuyordu ki altını ıslatıyor sanıyorum.tırnaklarıda kirliydi.İçim acııdı.Eve gelince eşime bile anlattım nasıl bir annesi var ki bunu bu şekilde gezdiriyor yada yok mu
Yani diyeceğim kimsenin ortamını bilemiyoruz hangi şartlarda yaşıyorlar.Lütfen kınamayalım.
size bir abla tavsiyesi ( muhtemelen benden yaşça oldukça küçüksünüz hitabınızdan ve tepkinizden bu çok belli)
belliki bir sürçülisan ettiniz önceki mesajınızdada geri adım attınız.Bırakında bundan sonraki mesajlarınız karşı tarafı kışkırtıcı tartışmaya sürükleyici olmasın.İnan bana hayatta çok daha güzel şeyler konuşulabilir oruçlu oruçlu kalp kırmaya gerek yok.
Hay Allah yine kalın puntolarla yazdım umarım bunun için yine azar yemem
ben de ilk başta abisinde kalıyor, çekiniyordur, yengesi surat yapıyordur diye düşündüm ama işin aslı öyle değilmiş. keyfi olarak kalıyormuş orda işe yakın olsun diye. ayrıca burda çalışıyor sonuçta, işçi sıfatıyla da değil üstelik. geliri var. bu tamamen kişisel hijyenle alakalı aslında, parayla değil.
çok enteresan bazı dogu yorelerının aılelerınınde evlerı kokar mesela o tarz kısısel bı koku o lmasın ter konusu degılse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?