Kötü koku tiksindi benden😔

Doktora göründünüz mü bu konuyla alakalı? Yediklerinizden tetikleniyorsa mantarınız olabilir.

Kiz adam pipisinden mi koku aliyor, oral yapsalar agiz kokusunu nasil alsin adam
Öpüştüler birbirlerine oral yaptılar öpüşme esnasında da ağız kokusu aldı diye düşündüm. Meğer durum başkaymış. Akıntı, mantar durumlarında da koku olabiliyor vajinada.

Öpüştüler birbirlerine oral yaptılar öpüşme esnasında da ağız kokusu aldı diye düşündüm. Meğer durum başkaymış. Akıntı, mantar durumlarında da koku olabiliyor vajinada.
Mantarım felan yok eminim günde bir kere binde bir oluyor o koku

Kız kardeşim de bir anda koku problemi yaşayıp enfeksiyon kaptıgını öğrenmişti. Doktor bir sürü ilaç verdi ve bu şekilde geçti. Sizin de böyle bir şey olabilir mi ?

Kız kardeşim de bir anda koku problemi yaşayıp enfeksiyon kaptıgını öğrenmişti. Doktor bir sürü ilaç verdi ve bu şekilde geçti. Sizin de böyle bir şey olabilir mi ?
Sadece birgün oluyor bende 2 ayda bir felan yani sürekli olmuyor ki

Kiz adam pipisinden mi koku aliyor, oral yapsalar agiz kokusunu nasil alsin adam
Bence bahsettiği koku dışarıdan bile hissedilir bir şey yoksa böyle tiksinme olmazdı. Konu sahibi üzgünüm ama bunu ayda yılda bir bile yaşıyor olsan sürekli belli aralıklarla oluyorsa normal değil. Bir dönem yaşarsın geçer ama sende düzenli olarak varsa bu bir sıkıntı. Daha hayatımda bahsettiğin sorunu hiç yaşamadım ancak iş arkadaşımın oturduğu yerden kokusunu aldığım oldu çok ama çok kötü bir durum. Bana kalırsa ciddi anlamda doktora görünüp detaylı inceleme yaptırmalısın.

Yok koku disariya cikiyordur cikmiyordur onu bilemem de no hope oral yaparken agiz kokusu sandim dedigi icin dedim.

Yok ya öyle kıyafetin dışına çıkacak kokum yok normalde dedim ya 2-3 ayda bir öyle bi koku oluyor birgün sürüyor diğer türlü olsa zaten giderim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…