- 8 Nisan 2018
- 1.041
- 371
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Ağız kokusu mu? Ağız hijyenine ağız ve dil fırçalamaya dikkat etmenize rağmen koku oluyorsa belki sorun midede olabilir.Erkek arkadaşımla birlikte olduk binde bir bi koku geliyor benden yediklerimle alakalı galiba enfeksiyon felan yok normalde olan bişey birgün sürüyor yarınki gün geçiyor o kokuda o güne denk geldi fark etti biraz tiksinir gibi oldu bende utandımakşamda mesaj atmıştı saçmaladı biraz bulaşan hastalıklarla ilgili bende öyle bişey yok dedim yüzüne bakamam galiba artık çok kötü oldu ya lütfen kırıcı yorum yapmayın
Bence ağızdan bahsetmiyorAğız kokusu mu? Ağız hijyenine ağız ve dil fırçalamaya dikkat etmenize rağmen koku oluyorsa belki sorun midede olabilir.
Yediklerimle alakalı galiba diye yazdığı için aklıma o geldi. Diğer seçenekler de belliBence ağızdan bahsetmiyor
Masum kuzucum beniğğmmmAğız kokusu mu? Ağız hijyenine ağız ve dil fırçalamaya dikkat etmenize rağmen koku oluyorsa belki sorun midede olabilir.
Ahahaha ben mi masumum yok be. Oral yaptılar diye düşündüm. Diğer seçenek o zaman vajinadan koku geliyor herhalde .Masum kuzucum beniğğmmm
Aaaa benim adımda olan eski bir kullanıcı varmış. Ama en son 2019da girmiş. Onun nickinde boşluk yok.
öyleymiş vallaAaaa benim adımda olan eski bir kullanıcı varmış. Ama en son 2019da girmiş. Onun nickinde boşluk yok.
Nasıl bir açıklama yapabilirim ki bilemedimBu dediklerinizi ona söylemeniz daha doğru olmaz mı? Sonuçta suçlamamış, sebebi bilmesi iyi olur.
Erkeklerden bu kadar utanilmaz ayrıca :)
Ağız kokusu değil yaAğız kokusu mu? Ağız hijyenine ağız ve dil fırçalamaya dikkat etmenize rağmen koku oluyorsa belki sorun midede olabilir.
Herzaman öyle değil kendimi biliyorum binde bir olur o da denk geldi işteakıntından kokabilir ne olmuş yani enfeksiyondandır oda biliyordur gelip geçici birşey sende
Evet maalesef öyle oldu vajinadanAhahaha ben mi masumum yok be. Oral yaptılar diye düşündüm. Diğer seçenek o zaman vajinadan koku geliyor herhalde .
orayı temizlenmen lazım özel yıkama suyu oluyor araştırman lazımHerzaman öyle değil kendimi biliyorum binde bir olur o da denk geldi işte
Yaptım ya herzaman yapıyorum binde bir oluyor işte o da denk geldiorayı temizlenmen lazım özel yıkama suyu oluyor araştırman lazım
Sorun yapma her türlü mis kokulu çiceğisin sen onun oda parfümlü doğmadı herhalde sorun yapma dert etmeYaptım ya herzaman yapıyorum binde bir oluyor işte o da denk geldi
Ya gerçekten tiksinmesini gözünden anladım çok kötü hissettim ve enfeksiyonla ilgili soru sorması belli etti kendiniSorun yapma her türlü mis kokulu çiceğisin sen onun oda parfümlü doğmadı herhalde sorun yapma dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?