Kötü kokuyormuşum..

Bu aralar arkadaşımın hediye ettiği 212Women kokusuna hayranım sıkmaya kıyamıyorum Celebre sever olduğum için ayrı bi seviyorum kendisine kıyıpta sıkamadığım için Koton'un Cocunut&Neroli'sini sıkıyorum bolcana kalıcı ve kış kokusu gibi. Kokuların notalarını pek tarif edemem de.

Bu arada @JustHoldMe ve Astoria kanka bi dönem bende Amor kullandım ufak bi şişeydi D&P den almıştım ama erkekleri tavlamak gibi bi niyetim yoktu hiç tövbestt

parfümü aşırı sıkıyorsundur. hangi parfüm olursa olsun aşırı sıkılırsa tiksinirim. buram buram parfüm kokuyorsanız arkadaşlarınızda ben gibi alerjikse ağır geliyordur...

Noa parfumu hosuma gidiyor benimde.. Bide marc jacobs (daisy dream) almis yengem oda hosuna gitmemis anneme vermis, oda benim hosuma giti.. Ferah ve agir kokunun arasinda gibi..

Amor demedim ben Angel'dı kastettiğim parfüm, karışıklık olmuş. :)

Dior Jadore, Chanel Chance , Cacharel Amor Amor bunlara da off pisdiyorlarsa cagir beni birlikte dovelim. Ya da gitsinler yeni burun taktirainlar. Ha bu doldurmalardan kullaniyorsan hakli olabilirler ya da bazi kokular cok sertolabiliyor. Bu Zara nin kokulari hafif gunluk mesela onlardan alabilirsin.

Çok ilginç, benim çalıştığım okulda bi psikolog var yaşı en fazla 25. Çok bakımlı çok hoş bi kız. Ama tarif edemem tuhaf bi ter kokusu var. Bütün okul farkında ve rahatsız, ama hiçbirimiz diyemiyoruz kokuyorsun diye. Yani ne bileyim söylenmez bu.

Parfumun kokusu tenden tene degisiyor bence.. Her koku herkeste ayni olmuyor..
Arkadaslarinin bunu söylemesi cok enteresan.. Bi gun parfum sıkmadan gitsene yanlarina, bakalim bi sey diyecekler mi?

bence arkadaslarında bir sıkıntı var ya da hepbirlikte bulustugunuz grupta bir baskası kokuyor. deodorant sürüyorsunuz kesin di mi, ay ne bileyim simdi paranoya yapıyor insan siz kendinizden emin olun da baskasının kokusu o kadar da dert degil.
pudralı parfümlere bakabilirsiniz, chloe love güzel mesela

Farkı nedir bilmiyorum ama vücut spreylerine yoneldim ben son donemde, daha hafif gibi.. Fiyatlari da daha uygun..
Ben ozellikle yasemin, portakal gibi ciceklerin kokusunu seviyorum..
Migren hastasi olunca kokular genelde bas agritiyor, basta sevsen bile sonradan rahatsiz olabiliyosun.. Bazi kokular cidden basima agrilar sokuyor..

Son düzenleme:
Doldurmadan kasit acik parfumse
Ben uzun suredir dp kullaniyorum
Aldigim tepkiler de muthis
Kiz arkadaslarim uzaktan senin geldigin anlasiliyor, sen gelmeden mis gibi bi koku geliyor once demislerdi.

Ben 9 senedir armani she kullaniyorum artik parfum benle ozlesti. Cokta kalici. Arkadaslarim direkt kokumdan taniyorlar artik gozde gelmis buraya diye. Tavsiye ederim.

Bazi kisilere bazi kokular agir gelir kaliteli olmasi birsey degistirmez bana gucci rush basagrisi yapardi mesela
Agir geldigi icin o sekilde ifade ediyor olabilirler guvendigim kisilerden test ettim ten yada ter kokusu degil diyorsunuz bir gunde parfum sikmadan gidin yine aynisi olursa kendilerince dalga geciyorlardir cokta ciddiye almayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…