- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
ben şu sıralar sadece, giysilerime yumoş sprey sıkıyorum
Ben onu çarşaflaara nevresimlere falan sıkıyorum miss gibi oluyo
perde, koltuk, kazak, mont, her yere tavsiye ederim
parfümü aşırı sıkıyorsundur. hangi parfüm olursa olsun aşırı sıkılırsa tiksinirim. buram buram parfüm kokuyorsanız arkadaşlarınızda ben gibi alerjikse ağır geliyordur...6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Bu aralar arkadaşımın hediye ettiği 212Women kokusuna hayranım sıkmaya kıyamıyorum Celebre sever olduğum için ayrı bi seviyorumkendisine kıyıpta sıkamadığım için Koton'un Cocunut&Neroli'sini sıkıyorum bolcana kalıcı ve kış kokusu gibi. Kokuların notalarını pek tarif edemem de.
Bu arada @JustHoldMe veAstoria kanka bi dönem bende Amor kullandım ufak bi şişeydi D&P den almıştım ama erkekleri tavlamak gibi bi niyetim yoktu hiç tövbestt
Amor demedim ben Angel'dı kastettiğim parfüm, karışıklık olmuş. :)
hangisi pekiLolita lempicka benim askimdir :)
Hem ucuz hem cok kalici dersen dolce classic.
Ayrica o arkadaslarina dikkat et ortadan ikiye ayrilmasinlar :))
6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Ikisi arasinda mi?hangisi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?