Kötü kokuyormuşum..

Bazı insanların ten kokusu kötü oluyor yediklerinden midir nedir bilmiyorum. Bir arkadaş vardı acayip boğucu ve kötü kokardı halbuki temiz olduğunu bilirdim. Yani belki de parfümle alakası olmayabilir. Ablanızın ailenizin de burnu alışık olduğu için kokuyu almıyor olabilir. Belki de sadece çok sıkıyorsunuzdur parfümü.

Ben de böyle yeni yıkanmış çamaşır gibi temizlik kokan kokulara aşığım. Varsa bildiğiniz öyle kokular paylaşırsanız çok mutlu olurum hanımlar

Tenine değdirmemen çok iyi olmuş çok zararlı zaten. Nedense doldurma olanlar böyle nasıl anlatsam bi acımsı kokuyor gibi geliyor bana ya da çevremde kullananlar sürekli boca ettiklerinden öyle gelmiş olabilir.
Bence ucuz diye sıkıyorlar:)
Bende doldurma kullanıyorum bazen ama çok sıkmamak önemli

Sıkılırız diye toptan kış uykusuna falan yatmadınız herhalde? de onlara.
Ne bu kıskançlık Allah korusun seni onlardan.

Arkadaşların parfüm kullanıyor mu ? Parfüm kullanmayanlar her türlü parfümü ağır buluyor.
Ben baharatlı keskin parfümleri ağır bulurum bir de bayat parfümü hemen anlarım, çok ağır kokar. Çok parfümün varsa geç bitiyordur dolayısıyla bayatlıyor olabilir.

Bence arkadaşların seni kıskanıyorlar:) Özgüvenini kırmaya çalışıyorlar..Parfüm önerisine gelince uzun zamandır shiseido zen kullanıyorum.Bu kokuya ölüyorum her defasında dönüp dolaşıp bu parfümü alıyorum.Kıyafetlerim,dolabım,yastığım,saçlarım sadece bu parfüm koksun istiyorum.Orjinal parfümünü alıyorum.Tek sorun birazcık pahalı olması yani bol bol sıkamıyorum:) Parfüm konusu açılmışken bende bir soru sormak istiyorum arkadaşlar.Orjinal parfümler çok pahalı siz parfümünüzden kaç fıs sıkıyorsunuz.Mesela aldığınız parfüm size kaç ay gidiyor? Ne kadar zamanda orjinal parfüm yeniliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…