Kötü muamele

10 kelimeden 9 tanesi nikah. Anladik esi nikahli,kendisi nikahli. En nikahlilar bu arkadaslar,daha nikahlisi yok.
Cevresi de degisik,bosanma davasi acan kisinin tazminat davasi acamayacagini dusunenlerden olusuyor.
Ben hakkımı alamayacaksam niye nikah yaptım diyor?
Yahu resmi nikah para koparmak için mi, ben anlamadım ki!
Tabi ki kanun her iki tarafın haklarını gözetir ama mutlu bir yuva kurmak, bir aile olmak vs hak getire...
Millet sevgilisiyle yaşadığında ar namus kesip, burada taşa tutuluyor, bohem hayat deniyor, asıl bunlar bohem yahu!!!
Takmış öbür kadına öbür kadına, adamın kafasına silah dayıyorlar çünkü ilgilen diye.
Boşanınca çocuğunum yüzünü görmeyen babalar var, bu adam kendi isteğiyle yapıyor bunları ama ‘nikahlı’ olduğundan toz kondurmuyor.
Hem eski eş çok cahil kandıranı çok oluyor hem de kocası ve ailesinin aklını çelip parmağında oynatıyor.

Kesinlikle desteğe ihtiyacı var hanımefendinin...

Gurur demek icin, cocugunu da alip ardina bakmadan cikman lazim o evden. O kadin gelip oturmasin diye gitmemek gurur degildir. Aksine bence zayifliktir. Yuzsuzce bir harekettir. Benim fikrim tabi .

Gurur demek icin, cocugunu da alip ardina bakmadan cikman lazim o evden. O kadin gelip oturmasin diye gitmemek gurur degildir. Aksine bence zayifliktir. Yuzsuzce bir harekettir. Benim fikrim tabi .
Unuttuğu şey, o kadın zaten zamanında oturmuş orada yani, değil mi?
Çok da umrunda olsa boşanmazdı diye düşünüyorum:)

Cunku nikahli.
Gercekten cok garip. Tutarsizliklar var bilemedim,hem diyor ki aileler tanisiyordu,cocukluktan beri tanisiyorduk,hem de bu kadinla boyle oldugunu bilemedik.
Diger kadin bir donem nikahsizmis kime ne? Hadi nikahsiz olmak size ters,gormediniz mi cocukluktan beri ailecek tanistiginiz insanin nikahsiz yasadigini? Bilemedik duyamadik diyor isine gelince. 3 ayda evlenmeye karar vermisler,gorucu usuluymus bir yandan. Bana kafayi diger kadina takmis gibi geldi,aldatildigini da kendisi uyduruyor olabilir. Yoksa neden ispatlayamasin?

Ayrılmış olmak çocuğundan vazgeçmek anlamına gelmiyor.sünnet çocuk için özel bi gün ve babasını yanında istemesi çok normal..çocuğunun olduğunu biliyodunuz evlenirken,baba olarak üstüne düşeni yapmalı..her iki evladı için de tabi.yakın bi zamanda bir arkadaşım sünnet yaptı ve çocuğun babası yoktu yanında..nasıl üzüldüğüne şahit oldum maalesef.hoş olmayan sizden gizlenmesi olmuş,siz de eşisiniz tabi ki haberiniz olmalıydı...evine ve çocuğuna bakmıyorsa en mantıklısı boşanmak bu durumda

valla. Canım o kadın yuvanı yıkar kocanı kurtarmaya bak allah yardımcın olsun
Nasıl .. her yolu denedim kadını aradım gozndagi verdim söylemedim laf kalmadı çocuğum için görüşüyorum diyor görüşeceğim diyor

Nasıl .. her yolu denedim kadını aradım gozndagi verdim söylemedim laf kalmadı çocuğum için görüşüyorum diyor görüşeceğim diyor
Kadin cok mantikli cevap vermis valla. Ben olsam bende görüsmeye devam ederdim. Si sorununuzu kocanizla halledersiniz elin kadiniyla degil.

Zararimi anca karşılar .. evet versin istiuorum .. o para onlar için sünnet parası sadece .. oburune ev alındı araba alındı ben o paraya t nezzul bile etmem ama versin fazlasını istemiycem onu bile kabul.etmez

Kadın tabi ki çocuğu için görüşecek. Siz kadından ziyade kocanızla çözmeye çalışın bu problemi. Size karşı evlilik yemini etmiş olan kişi kocanız. Kocayı kadının elinden kurtarmak falan çok eski Yeşilçam filmi replikleri gerçek hayat öyle değil kocanızı yanında zorla tutmuyor ya iradesi olsun gitmesin. Kocanız şu an size gelse bıraktım onu bir daha ne onu ne çocuğumu göreceğim dese ne yaparsınız? Evliliğine hiçbir şey olmamış gibi devam eder misiniz?

Zararimi anca karşılar .. evet versin istiuorum .. o para onlar için sünnet parası sadece .. oburune ev alındı araba alındı ben o paraya t nezzul bile etmem ama versin fazlasını istemiycem onu bile kabul.etmez
Koca umrumda değil koca da kari da.cok herkese .. ben benden gidenler karsilansin istiyorum maddi manevi hiç bir istedgim yok başka .. herşeyi kabul Edip mutlu geçinen. Kadınlardan olup o kadar gururumu dusuurmedm aynı evin için iki yabanciuiz bir seneden fazla zaten .. o benden beklio ben ondan bosanma

Öyle bir şey ölür de demez canını verir o kadından asla vezgecemez... Bana nikah masasında söz verdi umrunda değil onu alırken anasına babasına vrdigu soz daha önemli ..

Öyle bir şey ölür de demez canını verir o kadından asla vezgecemez... Bana nikah masasında söz verdi umrunda değil onu alırken anasına babasına vrdigu soz daha önemli ..

Siz kendi hayatınızı kendiniz mahvediyorsunuz başkasında suç aramayın. Her şeyi kabul edip mutlu geçinen kadınlardan değilim o kadar gururumu düşürmedim demişsiniz. Aynı evin içinde yaşıyorsunuz mutlu geçinmiyorsunuz diye gururlu mu oldunuz şimdi? Siz de o kadınlar gibisiniz aranızda fark yok. Sizi istemeyen, çocuğunuzu istemeyen bir adamla 1 yıldır aynı evde iki yabancı gibi yaşamak çok gururlu bir hareket mi? Tutturmuşsunuz istediğimi alıcam kanun var bu ülkede açarsanız dava ispatlar alırsınız. Sizin yaptığınız sadece hırs bunun ne size ne çocuğunuza faydası var. Kendinizi birazcık düşünüyorsanız eğer uzatmayın daha fazla yaşınız küçük değil haklarınızı iyice öğrenin. Kulaktan dolma bilgilerle hayatınıza yön vermeye çalışıyorsunuz. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün anne babanın 2 yabancı olduğu evde büyümesi onun için çok mu iyi sanıyorsunuz?

10 kelimeden 9 tanesi nikah. Anladik esi nikahli,kendisi nikahli. En nikahlilar bu arkadaslar,daha nikahlisi yok.
Cevresi de degisik,bosanma davasi acan kisinin tazminat davasi acamayacagini dusunenlerden olusuyor.
Siz ticaret mi evlilik mi yapmışsınız belli değil.
Üç yıllık karılık ücretiniz neyse oturup eşinizle açık konuşup hesap yapın madem.

25 yaşında evlenmişsiniz o zamana kadar çalışıp birikim yapmadınız mı?
Çocuğunuz için nafaka bağlanır zaten ama siz kendiniz için sırf diğer kadına nispet için para istiyorsunuz.
Bu insanlar için değmez.

Eside illaki konu sahibiyle evlenerek bir takim zazarlara girmistir. O da onlari hesaplasin karsilikli alsin versinler:)

Hissettikleriniz için üzüldüm. Ama öfkeniz önünüzü görmenizi engelliyor.
Hazır düzene bir başkası gelmesin diye ömrünüzün en güzel yıllarını harcıyorsunuz.

Bir de dikkatimi çekti: " nikahımı vermem" ifadesini sıklıkla kullanıyorsunuz.
O nikah sizin tek başınıza sahip olduğunuz ya da mülkiyeti sadece size ait bir şey değil.
Nikah, iki yetişkin arasındaki resmi bir sözleşmedir. Sizin kadar kocanızın da nikahı.

Eski eşin nikahsız yaşamış olmasına o kadar vurgu yapmışsınız ki. Doğru ya da yanlış onun tercihi.

Nikahı, sanki sizin hayatınızda dişinizden tırnağınızdan attırarak oluşturduğunuz birikimler, alın teriniz, emeğinizmiş gibi merkezileştirmişsiniz.

Altı üstü bir imza. "Nikahımı neden vereyim" diye olaya bakmak yerine, iyi bir avukat bulup çocuğunuzun ve kendinizin haklarının azami ölçüde korunacağı bir boşanma davası belki size daha iyi gelecek.

Gençsiniz, belki sevebileceğiniz biri çıkar karşınıza, mutlu bir hayatınız olur.
İnanın, hayat çok kısa ve çok değerli. Öfke ve kinimize harcanamayacak kadar değerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…