- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Ben hakkımı alamayacaksam niye nikah yaptım diyor?10 kelimeden 9 tanesi nikah. Anladik esi nikahli,kendisi nikahli. En nikahlilar bu arkadaslar,daha nikahlisi yok.
Cevresi de degisik,bosanma davasi acan kisinin tazminat davasi acamayacagini dusunenlerden olusuyor.
Gurur demek icin, cocugunu da alip ardina bakmadan cikman lazim o evden. O kadin gelip oturmasin diye gitmemek gurur degildir. Aksine bence zayifliktir. Yuzsuzce bir harekettir. Benim fikrim tabi .İhtiyaç olarak değil.. o kadar kolay benden kurtulması istemiyorum.. biliyorum koşa koşa gelecek ben bu evden çıkayım gelecek hanım oturacak bu eve.. her şeye Ben emek ettim bu evi ben buldum eşyaları aldım yerleştirdim ellerim ve temizlik yaptım temizlikçi bile tutmadılar 3 sene emek ettim adam ettim kocama psikolojisini düzelttim bozulan psikolojisini .. durumunu iyi ettim davrandım şimdi hazır düzeni biliyor o yüzden gelmek istiyor zaten ona o rahatı yaşatmamak için direniyorum gurur yani bir nebze.. insan başına gelince anlıyor İnşallah siz de aynı olayı yaşamazsınız gurur yapmazsınız
Unuttuğu şey, o kadın zaten zamanında oturmuş orada yani, değil mi?Gurur demek icin, cocugunu da alip ardina bakmadan cikman lazim o evden. O kadin gelip oturmasin diye gitmemek gurur degildir. Aksine bence zayifliktir. Yuzsuzce bir harekettir. Benim fikrim tabi .
Cunku nikahli.Ben hakkımı alamayacaksam niye nikah yaptım diyor?
Yahu resmi nikah para koparmak için mi, ben anlamadım ki!
Tabi ki kanun her iki tarafın haklarını gözetir ama mutlu bir yuva kurmak, bir aile olmak vs hak getire...
Millet sevgilisiyle yaşadığında ar namus kesip, burada taşa tutuluyor, bohem hayat deniyor, asıl bunlar bohem yahu!!!
Takmış öbür kadına öbür kadına, adamın kafasına silah dayıyorlar çünkü ilgilen diye.
Boşanınca çocuğunum yüzünü görmeyen babalar var, bu adam kendi isteğiyle yapıyor bunları ama ‘nikahlı’ olduğundan toz kondurmuyor.
Hem eski eş çok cahil kandıranı çok oluyor hem de kocası ve ailesinin aklını çelip parmağında oynatıyor.
Kesinlikle desteğe ihtiyacı var hanımefendinin...
Tam olarak okudum konunuzu. Onların umrunda değil peki siz umursamıyor musunuz? Eski eşiyle nikahsız yaşadı diye dalga geçmişsiniz siz de nikahlı ama nikahsız yaşamayı kabul ediyor musunuz? Eğer eşimiz isterse nikahsız aynı evde Yaşar bir başkasının yaşatmasına veya istemesine gerek yok. Cahil bir kadın değilsiniz yaşınız küçük de değil haklarınızı avukatlık sitelerine, forumları bakın öğrenin ne yapabilirsiniz? Birinin size yardım etmesine gerek yok kendi başınıza da öğrenebilirsiniz. Sizin eğer eşinizin eski eşiyle ilişkisi varsa cinsel veya duygusal anlamda öncelikle bunu ispat etmeniz gerekir. Bu konuda kendi başınıza iş yapmanızı önermem öncelikle sağlam bir avukat bulun. Zina davası açıp tazminat talep edebilirsiniz ayrıca eşiniz size daha doğrusu çocuğuna nafaka ödemek zorunda. Kadına dava açamazsınız 2018 yılında bu kanun değişti 3.kişilere dava açılamayacağına karar verildi. Size yol göstermesi açısından bir avukat tutun hemen eğer maddi durumunuz yetersizse baro size avukat verir davayı o şekilde açabilirsiniz
Nasıl .. her yolu denedim kadını aradım gozndagi verdim söylemedim laf kalmadı çocuğum için görüşüyorum diyor görüşeceğim diyorvalla. Canım o kadın yuvanı yıkar kocanı kurtarmaya bak allah yardımcın olsun
İmam nikahı devam ediyorsa bilememm . İmmanikahli zaten sır a.dan resmi nikah olmuş bosanmisBelki diğer kadın da imam nikâhlıdır.
Kadin cok mantikli cevap vermis valla. Ben olsam bende görüsmeye devam ederdim. Si sorununuzu kocanizla halledersiniz elin kadiniyla degil.Nasıl .. her yolu denedim kadını aradım gozndagi verdim söylemedim laf kalmadı çocuğum için görüşüyorum diyor görüşeceğim diyor
Zararimi anca karşılar .. evet versin istiuorum .. o para onlar için sünnet parası sadece .. oburune ev alındı araba alındı ben o paraya t nezzul bile etmem ama versin fazlasını istemiycem onu bile kabul.etmezŞu iki kadının kocam da kocam çabası midemi bulandırdı. Adam sadakatsiz ve kötü bir baba. 30-40 bin aldın diyelim rahatlayacak mısın?
Evi ben buldum eşya seçtim bırakamam diye eşinizin aldatmasına göz mü yumacaksınız.
Eşinizin yaşı küçük değil çocuk mu kandırılsın. Siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
Çocuğunuza anneniz baksın sizde bir işe girip gururunuzla çalışın.
Diğer ikisi de birbirine layık. Zaten bir kez yapamamış ayrılmışlar. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Siz evladınızla kendinize yeni güzel bir hayat kurun.
Çocuğunuz bu kaosun ortasında büyümesin.
Nasıl .. her yolu denedim kadını aradım gozndagi verdim söylemedim laf kalmadı çocuğum için görüşüyorum diyor görüşeceğim diyor
Koca umrumda değil koca da kari da.cok herkese .. ben benden gidenler karsilansin istiyorum maddi manevi hiç bir istedgim yok başka .. herşeyi kabul Edip mutlu geçinen. Kadınlardan olup o kadar gururumu dusuurmedm aynı evin için iki yabanciuiz bir seneden fazla zaten .. o benden beklio ben ondan bosanmaZararimi anca karşılar .. evet versin istiuorum .. o para onlar için sünnet parası sadece .. oburune ev alındı araba alındı ben o paraya t nezzul bile etmem ama versin fazlasını istemiycem onu bile kabul.etmez
Öyle bir şey ölür de demez canını verir o kadından asla vezgecemez... Bana nikah masasında söz verdi umrunda değil onu alırken anasına babasına vrdigu soz daha önemli ..Kadın tabi ki çocuğu için görüşecek. Siz kadından ziyade kocanızla çözmeye çalışın bu problemi. Size karşı evlilik yemini etmiş olan kişi kocanız. Kocayı kadının elinden kurtarmak falan çok eski Yeşilçam filmi replikleri gerçek hayat öyle değil kocanızı yanında zorla tutmuyor ya iradesi olsun gitmesin. Kocanız şu an size gelse bıraktım onu bir daha ne onu ne çocuğumu göreceğim dese ne yaparsınız? Evliliğine hiçbir şey olmamış gibi devam eder misiniz?
Öyle bir şey ölür de demez canını verir o kadından asla vezgecemez... Bana nikah masasında söz verdi umrunda değil onu alırken anasına babasına vrdigu soz daha önemli ..
Öyle bir şey ölür de demez canını verir o kadından asla vezgecemez... Bana nikah masasında söz verdi umrunda değil onu alırken anasına babasına vrdigu soz daha önemli ..
10 kelimeden 9 tanesi nikah. Anladik esi nikahli,kendisi nikahli. En nikahlilar bu arkadaslar,daha nikahlisi yok.
Cevresi de degisik,bosanma davasi acan kisinin tazminat davasi acamayacagini dusunenlerden olusuyor.
Siz ticaret mi evlilik mi yapmışsınız belli değil.Zararimi anca karşılar .. evet versin istiuorum .. o para onlar için sünnet parası sadece .. oburune ev alındı araba alındı ben o paraya t nezzul bile etmem ama versin fazlasını istemiycem onu bile kabul.etmez
Eside illaki konu sahibiyle evlenerek bir takim zazarlara girmistir. O da onlari hesaplasin karsilikli alsin versinler:)Siz ticaret mi evlilik mi yapmışsınız belli değil.
Üç yıllık karılık ücretiniz neyse oturup eşinizle açık konuşup hesap yapın madem.
25 yaşında evlenmişsiniz o zamana kadar çalışıp birikim yapmadınız mı?
Çocuğunuz için nafaka bağlanır zaten ama siz kendiniz için sırf diğer kadına nispet için para istiyorsunuz.
Bu insanlar için değmez.
siz giderseniz hazır düzeni bozulup boşluğa düşmez mi?şimdi hazır düzeni biliyor o yüzden gelmek istiyor zaten ona o rahatı yaşatmamak için direniyorum gurur yani bir nebze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?