Kötü muamele

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
36
Eşimin ve ailesinin kötü muamelelerine rağmen hep susup orta yol bulmaya çalıştım bana maddi manevi çocuğuma hiç destekte bulunmyorlar.. eşim dün benden habersiz eski karısıyla ondan olan çocuğuna sünnet düğünü yapmış Ben fotoğrafları internetten görüyorum bana değil söylemek haberim bile olmadı..gizli saklı yapmışlar bana hafta sonu işlerim var dedi evden gitti bu yüzden miş zaten onda bi nikahları yok her şeyleri bir her gün konuşurlar haberleşirler onunla ilişkisi devam ediyor Ben daha önce çok mücadele ettim ama çözüm bulamadım bu olay çok ağır geldi habersiz düğün yapmışlar..Ben taviz verdikçe affetmeye çalıştıkça her gün bir tık daha fazlası başıma geliyor Ne yapacağım bilmiyorum param yok diyen eşim ben evde gıdım gıdım gidiyorum mamasını bezini bile annem babam alıyor çocuğumun o kadar masrafa gidip ona sünnet düğünü yapması çok garip.. bana ona sünnet bile yapsam sen ne yaparım Ne annesini ve onun akrabalarını çağırırım demişti şimdi onunla iyi oldular yine

Bunlar belirli düzeyi üzerinde çocuk için değil kadın kocamın peşinde artık tamamen beni psikolojik olarak çökelti Yıldırıp benim gitmemi sağlayıp kendi gelip oturacak düzenin üzerine. Neden gizli saklı yapılsın ki eğer normal bir şey olsa gerçekten söylese ben onu göndermem Zlkezdik yapmazdım her yaptığı gizli saklı hafta sonu görüşmediğim akrabalarımla da görüştüğü ardından sünnet düğünü yaptı sanki ben öğrenmeyeiyeceğim tek amaçları benim pes etmem.. kendim ayrılırsam daha çok işlerine gelecek biliyorum beş kuruşun hesabını yapan insanlar durumları gayet iyi ama bana hiçbir şey yok çocuğuma yok diğer çocuğu bir giydiğini bir daha gymior benim çocuğumun üzerine hiçbir şey daha almadılar

E neden duruyorsunuz?Adam istemiyorsa sizi bırakın gitsin.

Önceki konularınızı da hatırlıyorum. Ancak sizin için en iyi yol gerçekten ayrılmak. Bu şekilde daha çok kırılıyorsunuz. Kendinize ve çocuğunuza bunu reva görmeyin. Sanki bu şekilde çok mu mutlusunuz?

Çocuğunu düşünüyorum onun için bütün her şeyi sindirim .. ayrılırsam hiç bakmayacak çocuğa tamamen bize kalacak o yüzden

Onunla iliskisi devam ediyor demissiniz. Boyle bir durumda cocuk dogurmasaydiniz keske.
Sunnet dugunu yapmasi falan problem degil. Onun cocugu elbette yapilaxaksa yapacak. Ama gizlemek neden?
Ben olsam calisir adama da tekmeyi basardim.
Hamileyken öğrendim ilişkisinin devma ettiğini böyle bir vebale giremezdim aldıramadim . O çocuk da bu ne bu değil mi bu çocuğa bakmıyorlar hiçbir sorumluluklarını yerine getirmiyorlar ama o çocuk bakmak zorunda değil mi Ben bunu anlamıyorum boşanmadan daha böyle boşanırsam hiçbir şekilde bakmayacak nafaka bile vermem dedi bana yolunu bulurum avukatını bulurum seni bütün haklardan mahrum ederim dedi

Evet o da cocuk. Ama sizi sindirmeyi gayet basarmis gordugum kadariyla. O sebeple de ihtiyaçlarınızı karsilamiyor. Nafakadan mahrum edemez. Suan diger cocuguna nasil pasa pasa bakıyorsa buna da bakacak.

Çocuğunu düşünüyorum onun için bütün her şeyi sindirim .. ayrılırsam hiç bakmayacak çocuğa tamamen bize kalacak o yüzden
Şuanda da farklı görünmüyor.
Maması bezi falan aileniz alıyorsa, eşiniz ne yapıyor ki?

Şu var elbet sünnet düğünü de yapar babasıdır, gitmeniz hoş olmaz zaten.
Ama arkanızdan iş çevirmek, bu tamamen kandırılmaktır.
Her şey tastamam olan bir ilişkide bile ayrılık derecesinde sorun teşkil edecek bir durum bu.
Size açıklaması da, onlar yapmış haberim yoktu çağırdılar gel oğlun seni istiyor diye, öyle gittim diyecek.
Kanmayın...

Evet sunnet dugunu luksten ziyade gereksiz bir sacmalik. Ama siz bebeğinizin masrafibi kendi ailenize odetmeye devam ettiginiz surece bu adam bebeğinize masraf yapmayacak. Alismis kudurmustan beterdir.

Evet o da cocuk. Ama sizi sindirmeyi gayet basarmis gordugum kadariyla. O sebeple de ihtiyaçlarınızı karsilamiyor. Nafakadan mahrum edemez. Suan diget cocuguna nasil pasa pasa bakıyorsa buna da bakacak.
benim dediğim o zaten ama bakmıyor ona her ay 2000-3000 masraf yapılıyorsa buna 200 lira bile değil yemin ediyorum nasıl bir şeyin içine girdim bilmiyorum..başta çok farklıydı evlenene kadar böyle bir insan değil de ailesi annesi babası dolduruyor zaten o kadından ayrılmasını hiç kimse istememiş kocam bırakmış onların ilişkileri devam ediyor yani kaldığı gibi kocamı da kandırmayi başardıona nikah lazım değil zaten böyle de görürse onun için çok büyük bir şey tek amacı para koparma k onu sevdiğini de düşünmüyorum.. Ben bebek mevlüdü yapmayı çok istedim çok özendim kendi aranızda okursunuz dedi ama o çocuğa bebek mevlüdü de yapılmış zamanında onların dinle alakaları yok Ben dindar olduğum halde yapamadım ona gösteriş olsun diye Mevlüt de yaptılar.. hala içimde eksiklik o.masraf olur dedi çok tutar dedi ben karşıda yamam dedi annesi babası da karşılayamaz mış.Ben de tamam o zaman kalsın dedim aradan 1 sene geçti çocuk özel okula yazıldı her ay 1000 lira sadece okula verdiler durumları olmayan bir bebek mevlüdü bile yapamayan insanlar şimdi de düğün var oldu..arada yapılan masrafları saymıyorum bir de beni de çocuğumu da insan yerine koymadı lar

Evlendiginizde bosanmalarinin üzerinden ne kadar zaman gecmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…