Kötü muamele

Burda kendine yardim etmek isteyenlere bile düsmanca bakip hirs yapiyor, anca kendine zarar veriyor kimseye degil.

Su an siz kocaniza ne cektiriyorsunuz ki adamin umrunda bile degil, olan size oluyor.Siz bu adamdan canini acitmadak icin maddi bir seyler almaya calissaniz da cani yanmazki. Siz hic kimsenin hayatini cehenneme ceviremezsiniz sadece kendinize yapiyorsunuz bunu unutmayin.

Eski konusunu okudunuz mu? Konu sahibi esini sevdigini soyluyor,basbasayken cok iyi olduklarini soyluyor.

Konu sahibinin bir onceki konusuna gore durumlar farkli arkadaslar,okuyun ona gore degerlendirme yapin derim

Sorun ne o zaman ben anlamadim?
İlk zamanlar aralarında bir şey olduklarına emindim ama bir iki senedir bir şey olmadığından eminim öyle bir şey hissetsem zaten eşim bırakırdım
Eşimle başbaşa olduğum zaman çok iyi mutluyuz ama az buçuk etkiliyorlar arada
boşanmak istemiyorum gerçekten seviyorum
eşimin eski eşini aradım anlamaya çalıştım durumu kadının da suçu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yönünde bastı kuruyorlar
Bu mesajlara gore sorun esinin ailesi. Esinde bir kusur yok (!)

Bu mesajlara gore sorun esinin ailesi. Esinde bir kusur yok (!)
Valla esinden habersiz eskisiyle görüsmek sünnet yapmak resimler falan bile benim icin bosanma konusunu ortaya getirmek icin cok yeterli bir sebep. Dürüstlük ve acikliligin olmadigi yerde evlilik yürümez

Valla esinden habersiz eskisiyle görüsmek sünnet yapmak resimler falan bile benim icin bosanma konusunu ortaya getirmek icin cok yeterli bir sebep. Dürüstlük ve acikliligin olmadigi yerde evlilik yürümez
Kesinlikle oyle
Ama onceki konusuna gore avukata gitmis konu sahibi. Avukat bana tek bir delil getir demis. Mesaj vs artik her ne olursa. Konu sahibi de kanitlayamamis. Sunnet dugunune varana kadar bir suru sey bulmaliydi konu sahibi delil olarak.
Aldatilmasam bile cocugumuzla ilgilenmiyor olmasi bosanma sebebidir zaten. O da ayri konu

Evet oyle diyor at kapinin onune diyorum ben de
Diger kadinla olan iliskisini ispatlayabilmesi lazim eger yazdigi gibiyse
Resimleri gördüm diyor onlar bir ispat zaten. Bence de atsin kapinin önüne, biraz süründürsün seviyorsa deger veriyorsa. Gel oturup konusalim seni neler rahatsiz ediyor cözüm bulalim der. Demiyorsada ce.. dibine kadar yolu var zaten. Büyük konusmuyorm ben yaptim ordan biliyorum:)

Valla ben de ilk kocayi bosadim. Ellerime saglik. Buyuk konusmak degil yani yasadiklarimizdan fikir veriyoruz elbette

Evlilik içinde maddi ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa bunu içerir bir dilekçeyi aile hakimliğine verirseniz maaşından uygun miktarda ödeme yapılması sağlanabilir. Boşanma olmadan tedbir nafakası isteyebilirsiniz yani. Yıllardır medeni kanun açmadım, güncel düzenleme ne bilmiyorum, bilen arkadaşlar muhakkak vardır burada. Ama bu durumdan sonra aynı şekilde ilişkiniz devam eder mi siz biliceksiniz.

Hanımefendi, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Cümlelerim ağır olacak o sebeple kısa kesiyorum, boşanın.
Her türlü hakkınızı alırsınız merak etmeyin.
Nafaka da alırsınız tazminat da...

Hanımefendi, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Cümlelerim ağır olacak o sebeple kısa kesiyorum, boşanın.
Her türlü hakkınızı alırsınız merak etmeyin.
Nafaka da alırsınız tazminat da...
10 kelimeden 9 tanesi nikah. Anladik esi nikahli,kendisi nikahli. En nikahlilar bu arkadaslar,daha nikahlisi yok.
Cevresi de degisik,bosanma davasi acan kisinin tazminat davasi acamayacagini dusunenlerden olusuyor.

Canlari cehenneme deyip cekip gitmeli..

Şu iki kadının kocam da kocam çabası midemi bulandırdı. Adam sadakatsiz ve kötü bir baba. 30-40 bin aldın diyelim rahatlayacak mısın?
Evi ben buldum eşya seçtim bırakamam diye eşinizin aldatmasına göz mü yumacaksınız.
Eşinizin yaşı küçük değil çocuk mu kandırılsın. Siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
Çocuğunuza anneniz baksın sizde bir işe girip gururunuzla çalışın.
Diğer ikisi de birbirine layık. Zaten bir kez yapamamış ayrılmışlar. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Siz evladınızla kendinize yeni güzel bir hayat kurun.
Çocuğunuz bu kaosun ortasında büyümesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…