- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Burda kendine yardim etmek isteyenlere bile düsmanca bakip hirs yapiyor, anca kendine zarar veriyor kimseye degil.Akla ihtiyacınız yoksa niye açtını konuyu? Sizde olması gerekeni biliyorsunuz zaten. Madem boşanmayacaksınız , oturup dua edin de eşinizi sizi boşasın, haklarınızı alın. Yapacak başka birşey kalmıyor çünkü.
Su an siz kocaniza ne cektiriyorsunuz ki adamin umrunda bile degil, olan size oluyor.Siz bu adamdan canini acitmadak icin maddi bir seyler almaya calissaniz da cani yanmazki. Siz hic kimsenin hayatini cehenneme ceviremezsiniz sadece kendinize yapiyorsunuz bunu unutmayin.E size haklarinizi birakip gidin diyen oldu mu ki? Bir avukat tutun,esinizin eski esiyle iliskisinin hala devam ettigini de kanitlayin,haklarinizi fazlasiyla alirsiniz. Beklediginiz sey nedir yani tam olarak? Su anda da elinizde bir sey yok,hak olarak bahsettiginiz sey paraysa zaten mahkeme bir nafaka baglar size ve cocugunuza. İsterseniz maddi manevi tazminat davasi da acarsiniz. Su anda yaptiginiz sey bes para etmeyen ama nikahli olan bir kocaya yapismis olmak. Bizim sevgililerimizle ne yasadigimiz bizi baglar,o kisma laf edeceginize davanizi acin ve esinizi rezil ede ede bosanin.
Eski konusunu okudunuz mu? Konu sahibi esini sevdigini soyluyor,basbasayken cok iyi olduklarini soyluyor.Su an siz kocaniza ne cektiriyorsunuz ki adamin umrunda bile degil, olan size oluyor.Siz bu adamdan canini acitmadak icin maddi bir seyler almaya calissaniz da cani yanmazki. Siz hic kimsenin hayatini cehenneme ceviremezsiniz sadece kendinize yapiyorsunuz bunu unutmayin.
Sorun ne o zaman ben anlamadim?Eski konusunu okudunuz mu? Konu sahibi esini sevdigini soyluyor,basbasayken cok iyi olduklarini soyluyor.
Sorun ne o zaman ben anlamadim?
İlk zamanlar aralarında bir şey olduklarına emindim ama bir iki senedir bir şey olmadığından eminim öyle bir şey hissetsem zaten eşim bırakırdım
Eşimle başbaşa olduğum zaman çok iyi mutluyuz ama az buçuk etkiliyorlar arada
boşanmak istemiyorum gerçekten seviyorum
Bu mesajlara gore sorun esinin ailesi. Esinde bir kusur yok (!)eşimin eski eşini aradım anlamaya çalıştım durumu kadının da suçu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yönünde bastı kuruyorlar
Peki simdi niye süründürcem onlari falan diye mesaj yaziyor. Hakkimi almadan gitmem diyor?Bu mesajlara gore sorun esinin ailesi. Esinde bir kusur yok (!)
Duygu durumu degisiyor herhalde.Peki simdi niye süründürcem onlari falan diye mesaj yaziyor. Hakkimi almadan gitmem diyor?
Valla esinden habersiz eskisiyle görüsmek sünnet yapmak resimler falan bile benim icin bosanma konusunu ortaya getirmek icin cok yeterli bir sebep. Dürüstlük ve acikliligin olmadigi yerde evlilik yürümezBu mesajlara gore sorun esinin ailesi. Esinde bir kusur yok (!)
Mama almiyor cocuguma diyor daha ötesi yok bence.Duygu durumu degisiyor herhalde.
Esinin eski esiyle gorustuklerini kanitlayamamis avukata. Bu sebepten ben bunlari da kafasinda kurdugunu dusunuyorum.
Kesinlikle oyleValla esinden habersiz eskisiyle görüsmek sünnet yapmak resimler falan bile benim icin bosanma konusunu ortaya getirmek icin cok yeterli bir sebep. Dürüstlük ve acikliligin olmadigi yerde evlilik yürümez
Evet oyle diyor at kapinin onune diyorum ben deMama almiyor cocuguma diyor daha ötesi yok bence.
Resimleri gördüm diyor onlar bir ispat zaten. Bence de atsin kapinin önüne, biraz süründürsün seviyorsa deger veriyorsa. Gel oturup konusalim seni neler rahatsiz ediyor cözüm bulalim der. Demiyorsada ce.. dibine kadar yolu var zaten. Büyük konusmuyorm ben yaptim ordan biliyorum:)Evet oyle diyor at kapinin onune diyorum ben de
Diger kadinla olan iliskisini ispatlayabilmesi lazim eger yazdigi gibiyse
Valla ben de ilk kocayi bosadim. Ellerime saglik. Buyuk konusmak degil yani yasadiklarimizdan fikir veriyoruz elbetteResimleri gördüm diyor onlar bir ispat zaten. Bence de atsin kapinin önüne, biraz süründürsün seviyorsa deger veriyorsa. Gel oturup konusalim seni neler rahatsiz ediyor cözüm bulalim der. Demiyorsada ce.. dibine kadar yolu var zaten. Büyük konusmuyorm ben yaptim ordan biliyorum:)
valla. Canım o kadın yuvanı yıkar kocanı kurtarmaya bak allah yardımcın olsunÇocuk benim çocuk için iBenm kardeşim değil dedi kaç kez .
Hanımefendi, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?Hiçbir almadan boşanacaksam o zaman niye nikah yaptım. İnsanlar neden resmi nikah kiyiyorKanuni olarak haklarını savunan bilsinler diye yoksa herkes nikahsız de evlenir de şimdi hiçbir şey olmamış gibi meydaionlara bırakmamk istemiyorumyoksa ben de bilirim boşanmayı çok varlıklı insanlar durumları çok iyi canlarını yakıp boşanabilirim anca bana yapmadıklarını versinler bana yeter fazlasında gözüm Yok Kendi hakkımı bile almadan boşanmak çok saçma olur 2 ay evli kalan bir arkadaşım boşandı yeni 40 bin lira tazminat istedi ben üç sene karılık yaptım hizmetçilik yaptım onları resmen çocuk yaptım baktım ailem maddi manevi yanında olduolmadı tamam deyip nikahı mı neden vereyim bütün istedikleri zaten resmi nikahı mi elimden almak evlendiğim zaman nikahsız diye o kadında çok dalga geçmiştim onun intikamını alıyorlar o nikahsız yaşadığı uzun bir süre nikah yaptırana kadar göbeği çatladı evlendi gerçekten çocuk yaptı daha sonra boşandı zaten sırf amacı o aileden para koparmakti kendi durumu çok kötü ailesi çok fakir kendilerini dayadılar onlara baktiriyorlar hiçbir şey olmamış gibi saf gibi çekip gitmek istemiyorum.. Kanuni haklarımı nasıl koruyabilirim diye zaten buraya üye oldum yardım arıyorum.. Ben de biliyorum mutsuz olduğum yerde kalmamayi .. elimden çok da bir şey gelmiyor küçük yer
10 kelimeden 9 tanesi nikah. Anladik esi nikahli,kendisi nikahli. En nikahlilar bu arkadaslar,daha nikahlisi yok.Hanımefendi, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Cümlelerim ağır olacak o sebeple kısa kesiyorum, boşanın.
Her türlü hakkınızı alırsınız merak etmeyin.
Nafaka da alırsınız tazminat da...
Canlari cehenneme deyip cekip gitmeli..Bunlar belirli düzeyi üzerinde çocuk için değil kadın kocamın peşinde artık tamamen beni psikolojik olarak çökelti Yıldırıp benim gitmemi sağlayıp kendi gelip oturacak düzenin üzerine. Neden gizli saklı yapılsın ki eğer normal bir şey olsa gerçekten söylese ben onu göndermem Zlkezdik yapmazdım her yaptığı gizli saklı hafta sonu görüşmediğim akrabalarımla da görüştüğü ardından sünnet düğünü yaptı sanki ben öğrenmeyeiyeceğim tek amaçları benim pes etmem.. kendim ayrılırsam daha çok işlerine gelecek biliyorum beş kuruşun hesabını yapan insanlar durumları gayet iyi ama bana hiçbir şey yok çocuğuma yok diğer çocuğu bir giydiğini bir daha gymior benim çocuğumun üzerine hiçbir şey daha almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?