- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Anliyorum sizi kinamiyorum yanlis anlamayin lütfen yorumlari. Bunlari cekmemeniz icin bu yorumlari yapiyoruz. Bende bosandim o yüzden bos atip tutmuyorum. Sizin verdiginiz emek kadar ben de emek verdim ama deger verilmedigimi anladigim anda bitirdim bicakla keser gibi kesip attim. Aci cekmedim mi cok aci cektim anne kalbim aciyor diye agladigim günleri biliyorum ama öyle devam edemezdi. Su an pismanmiyim ASLA.İhtiyaç olarak değil.. o kadar kolay benden kurtulması istemiyorum.. biliyorum koşa koşa gelecek ben bu evden çıkayım gelecek hanım oturacak bu eve.. her şeye Ben emek ettim bu evi ben buldum eşyaları aldım yerleştirdim ellerim ve temizlik yaptım temizlikçi bile tutmadılar 3 sene emek ettim adam ettim kocama psikolojisini düzelttim bozulan psikolojisini .. durumunu iyi ettim davrandım şimdi hazır düzeni biliyor o yüzden gelmek istiyor zaten ona o rahatı yaşatmamak için direniyorum gurur yani bir nebze.. insan başına gelince anlıyor İnşallah siz de aynı olayı yaşamazsınız gurur yapmazsınız
çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum dediğim gibi tamamen biraz hırs oldu biraz kim olduğu öfkemden ona o sevinci yaşatmamak için boşanma davası açmıyorum.. zaten evlendi bu kadar kısa zamanda bana nikah yaptı diye kendi de aileside kudurdu.. kendini yeni yeni geliyor o derece..kendisi nikah yaptırana kadar göbeği çatlamış oyunla zorla nikahlı atmış kendini .. benimle aile olsun diye gerçekten evlenmek için evlen di baştagörüşmüyorum Ben boşandım zaten diyordu Ben hamile kalınca öğrendim görüştüklerini .. hep bahane ile görüşüyorlar diya iyide zorla yaptirdiktan sonra o evliligin o babaligin ne önemi var ki? insan kendine cocuguna deger veren biriyle beraber olmak ister. Böyle yasamanin ne anlami var ki haksizmiyim?
tabii ki gittiği yere kadar ömrümün sonuna kadar ömrü billah böyle yaşayabilir miyim hayır asla zannetmiyorum 3 sene oldu bunları çekiyorum...bir sürü şeyler yaşadım anlam veremediğim olaylar boşa koyup dolduramadım olaylar oldu.. her gün yeni bir olay yeni bir şey.. gittiği yere kadar diyorum zaten .. tek amacım çocuğumun hakkında alıp gidebilmek.. 3 senedir yapmadığı masraflari alıp gitmek hakkımı verse çocuğumun ben de nikâhını veririm ama inat yaptım bu şekilde olduğu sürece asla boşanmam kocami seviyordum başta .. ben boşamadıktan sonra asla boşanamazm.. metres gibi gezsinler ... Rezil olsunlar daha da milleteAnliyorum sizi kinamiyorum yanlis anlamayin lütfen yorumlari. Bunlari cekmemeniz icin bu yorumlari yapiyoruz. Bende bosandim o yüzden bos atip tutmuyorum. Sizin verdiginiz emek kadar ben de emek verdim ama deger verilmedigimi anladigim anda bitirdim bicakla keser gibi kesip attim. Aci cekmedim mi cok aci cektim anne kalbim aciyor diye agladigim günleri biliyorum ama öyle devam edemezdi. Su an pismanmiyim ASLA.
Onun hayatini mahvetcem kolay kurtulamicak diye kendi hayatimi gencligimi de mahvetcektim sadece bunu düsündüm. Deger mi? nasil gencsiniz daha. Sizi sevcek, cocugunuzu sevcek biri olcak belki hayatinizda sonra. Beraber tatile yemege gitceginiz hepsinden önemlisi size deger vercek bir insanla. Deger mi böyle yasamaniza? karar sizin iyi düsün.çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum dediğim gibi tamamen biraz hırs oldu biraz kim olduğu öfkemden ona o sevinci yaşatmamak için boşanma davası açmıyorum.. zaten evlendi bu kadar kısa zamanda bana nikah yaptı diye kendi de aileside kudurdu.. kendini yeni yeni geliyor o derece..kendisi nikah yaptırana kadar göbeği çatlamış oyunla zorla nikahlı atmış kendini .. benimle aile olsun diye gerçekten evlenmek için evlen di baştagörüşmüyorum Ben boşandım zaten diyordu Ben hamile kalınca öğrendim görüştüklerini .. hep bahane ile görüşüyorlar di
Belki bir araya gelmeye karar verirler ve o sizi bosayabilir önüne duramazsiniz biliyorsunuz degil mi?tabii ki gittiği yere kadar ömrümün sonuna kadar ömrü billah böyle yaşayabilir miyim hayır asla zannetmiyorum 3 sene oldu bunları çekiyorum...bir sürü şeyler yaşadım anlam veremediğim olaylar boşa koyup dolduramadım olaylar oldu.. her gün yeni bir olay yeni bir şey.. gittiği yere kadar diyorum zaten .. tek amacım çocuğumun hakkında alıp gidebilmek.. 3 senedir yapmadığı masraflari alıp gitmek hakkımı verse çocuğumun ben de nikâhını veririm ama inat yaptım bu şekilde olduğu sürece asla boşanmam kocami seviyordum başta .. ben boşamadıktan sonra asla boşanamazm.. metres gibi gezsinler ... Rezil olsunlar daha da millete
Çocuğa mama aldırmak zorlamak değil ki adamın göreviya iyide zorla yaptirdiktan sonra o evliligin o babaligin ne önemi var ki? insan kendine cocuguna deger veren biriyle beraber olmak ister. Böyle yasamanin ne anlami var ki haksizmiyim?
.. sonsuza kadar asla. . ama bir mucize bekliyorum belki .. off bilmiyorum bunları düşündüm hep bu saatten sonra asla birine güvenemem o yönden hiç bir beklentim yok bu hayatttan smacim onları surundurmekOnun hayatini mahvetcem kolay kurtulamicak diye kendi hayatimi gencligimi de mahvetcektim sadece bunu düsündüm. Deger mi? nasil gencsiniz daha. Sizi sevcek, cocugunuzu sevcek biri olcak belki hayatinizda sonra. Beraber tatile yemege gitceginiz hepsinden önemlisi size deger vercek bir insanla. Deger mi böyle yasamaniza? karar sizin iyi düsün.
Versinelr bakalım vbenle nikahliyken ilskisiini kabul etmiş olurlar hem kadına hem adama dava açarım ben de keşke ile bişey yapsalarBelki bir araya gelmeye karar verirler ve o sizi bosayabilir önüne duramazsiniz biliyorsunuz degil mi?
kim diyor bunu?Ben ayrılmak istersem tazminat talep edemiyorum o bosasin şuana kadar yapmadıklarını. Bedelini versin raziyim
Cevremdeki herkes öyle diyor .o boşanma davası açar ise ben tazminat acabiliyormusumkim diyor bunu?
tamamda bosanirsan zaten nafaka tazminat hepsini alabilirsin. bu neyin kadasi arkadasHiçbir almadan boşanacaksam o zaman niye nikah yaptım. İnsanlar neden resmi nikah kiyiyorKanuni olarak haklarını savunan bilsinler diye yoksa herkes nikahsız de evlenir de şimdi hiçbir şey olmamış gibi meydaionlara bırakmamk istemiyorumyoksa ben de bilirim boşanmayı çok varlıklı insanlar durumları çok iyi canlarını yakıp boşanabilirim anca bana yapmadıklarını versinler bana yeter fazlasında gözüm Yok Kendi hakkımı bile almadan boşanmak çok saçma olur 2 ay evli kalan bir arkadaşım boşandı yeni 40 bin lira tazminat istedi ben üç sene karılık yaptım hizmetçilik yaptım onları resmen çocuk yaptım baktım ailem maddi manevi yanında olduolmadı tamam deyip nikahı mı neden vereyim bütün istedikleri zaten resmi nikahı mi elimden almak evlendiğim zaman nikahsız diye o kadında çok dalga geçmiştim onun intikamını alıyorlar o nikahsız yaşadığı uzun bir süre nikah yaptırana kadar göbeği çatladı evlendi gerçekten çocuk yaptı daha sonra boşandı zaten sırf amacı o aileden para koparmakti kendi durumu çok kötü ailesi çok fakir kendilerini dayadılar onlara baktiriyorlar hiçbir şey olmamış gibi saf gibi çekip gitmek istemiyorum.. Kanuni haklarımı nasıl koruyabilirim diye zaten buraya üye oldum yardım arıyorum.. Ben de biliyorum mutsuz olduğum yerde kalmamayi .. elimden çok da bir şey gelmiyor küçük yer
E size haklarinizi birakip gidin diyen oldu mu ki? Bir avukat tutun,esinizin eski esiyle iliskisinin hala devam ettigini de kanitlayin,haklarinizi fazlasiyla alirsiniz. Beklediginiz sey nedir yani tam olarak? Su anda da elinizde bir sey yok,hak olarak bahsettiginiz sey paraysa zaten mahkeme bir nafaka baglar size ve cocugunuza. İsterseniz maddi manevi tazminat davasi da acarsiniz. Su anda yaptiginiz sey bes para etmeyen ama nikahli olan bir kocaya yapismis olmak. Bizim sevgililerimizle ne yasadigimiz bizi baglar,o kisma laf edeceginize davanizi acin ve esinizi rezil ede ede bosanin.Nikahlı kocama yapışmış olmam garip eminim bunu bana yazanlar sevgilileri için buradanne tarzı başlıklar açtıklarını hepsini okudumgerçekten evli olan benim durumumu yaşayan ya da çevresinde böyle yaşamış olan yardımcı olabilecek mümkünse avukat kanunla içiçe kanun dan haberi olan benim haklarımı gözetip bana yardımcı olabilecek insanlar mesaj atsın.. bulunduğum yerde zaten avukata gittim boşanmak istesem giderim hakkımı alıp gitmek istiyorum bilmem anlatabildim mi bunlar öğle normal insanlar değiller varlık içinde yokluk çektim 3 sene.. çocuğumun hakkını almadan asla gtmem kendime falan da nafaka istemiyorum çok saçma... Yardımcı olabilecek arkadaşlar Allah aşkına mesaj atsın akla ihtiyacım yok boşan git gurursuz o yönde yazılan mesajlara.. emek verdim çok yıprandım bu süreçte
yok öyle bisey. bi avukata danisin.Cevremdeki herkes öyle diyor .o boşanma davası açar ise ben tazminat acabiliyormusum
Oyle bir sey yok. Bosanma davasi ayri bir dava,tazminat davasi ayri. İkisinin birbirini baglayici niteligi yok. Cevrenizden bilgi edinmeyin avukata basvurun.Cevremdeki herkes öyle diyor .o boşanma davası açar ise ben tazminat acabiliyormusum
Kadina dava acamiyorsunuz yeni duzenlemelere gore. Kanun size sadakatle bagli olmasi gereken kisinin esiniz oldugunu dusunuyor,3.sahislar ile ilgili bir sey yapilamiyor.Versinelr bakalım vbenle nikahliyken ilskisiini kabul etmiş olurlar hem kadına hem adama dava açarım ben de keşke ile bişey yapsalar
Tanıdıklardi uzaktan ailesini kendini çocukken biliyorum...Tabii o kadınla olan muhabbetini bilmiyorduk yoksa asla ailem izin vermez de.. bu arada çok ciddi düşünüp zamanımı geçirdiğim insanla olmayınca bari tanıdık olsun dedim o zaten evlenilecek insan arıyordu boşandıktan sonra psikolojisi bozulmuş annesi evlendirmek istiyordu çevresindeki mantıklı kişi bendim.. cahil evlenmedim yani 18 yaşında 15 yaşında değilim 28 yaşında evlendim .. bunları biliyorum dışarıdan söylemesi kolay oluyor ama insanın başına gelince eli ayağı bağlanıyor. Ailem İlk başlarda asla boşanmami istemiyordu.. son zamanlarda olacağı yere kadar diyorlar Ne olursa olsun arkandayız diyorlar. Yaşadıklarımın bedelini almadan asla boşanmayı düşünmüyorum haklarımı sonuna kadar kullanıp o şekilde boşanmak için yöntemler yollar arıyorum zaten onlar için nikah önemli değil okumadınız sanırım tam olarak benim boşanıp boşanmama umurlarında değil. Onlar isteseler nikahsız onunla aynı evde bile yaşatırlar onu .. şu an o kadar yüzsüzlüğe vur durmadılar kadın ayrı evde yaşıyor gidiyor mu bilmiyorum
Konu sahibi ayrilmadan onu süründürmek istiyor anladigim kadariyla yani su an ayrilmaya henüz cesareti ve duygusal gücü yok o yüzden baska seyleri bahane ediyor.Tam olarak okudum konunuzu. Onların umrunda değil peki siz umursamıyor musunuz? Eski eşiyle nikahsız yaşadı diye dalga geçmişsiniz siz de nikahlı ama nikahsız yaşamayı kabul ediyor musunuz? Eğer eşimiz isterse nikahsız aynı evde Yaşar bir başkasının yaşatmasına veya istemesine gerek yok. Cahil bir kadın değilsiniz yaşınız küçük de değil haklarınızı avukatlık sitelerine, forumları bakın öğrenin ne yapabilirsiniz? Birinin size yardım etmesine gerek yok kendi başınıza da öğrenebilirsiniz. Sizin eğer eşinizin eski eşiyle ilişkisi varsa cinsel veya duygusal anlamda öncelikle bunu ispat etmeniz gerekir. Bu konuda kendi başınıza iş yapmanızı önermem öncelikle sağlam bir avukat bulun. Zina davası açıp tazminat talep edebilirsiniz ayrıca eşiniz size daha doğrusu çocuğuna nafaka ödemek zorunda. Kadına dava açamazsınız 2018 yılında bu kanun değişti 3.kişilere dava açılamayacağına karar verildi. Size yol göstermesi açısından bir avukat tutun hemen eğer maddi durumunuz yetersizse baro size avukat verir davayı o şekilde açabilirsiniz
Akla ihtiyacınız yoksa niye açtını konuyu? Sizde olması gerekeni biliyorsunuz zaten. Madem boşanmayacaksınız , oturup dua edin de eşinizi sizi boşasın, haklarınızı alın. Yapacak başka birşey kalmıyor çünkü.Nikahlı kocama yapışmış olmam garip eminim bunu bana yazanlar sevgilileri için buradanne tarzı başlıklar açtıklarını hepsini okudumgerçekten evli olan benim durumumu yaşayan ya da çevresinde böyle yaşamış olan yardımcı olabilecek mümkünse avukat kanunla içiçe kanun dan haberi olan benim haklarımı gözetip bana yardımcı olabilecek insanlar mesaj atsın.. bulunduğum yerde zaten avukata gittim boşanmak istesem giderim hakkımı alıp gitmek istiyorum bilmem anlatabildim mi bunlar öğle normal insanlar değiller varlık içinde yokluk çektim 3 sene.. çocuğumun hakkını almadan asla gtmem kendime falan da nafaka istemiyorum çok saçma... Yardımcı olabilecek arkadaşlar Allah aşkına mesaj atsın akla ihtiyacım yok boşan git gurursuz o yönde yazılan mesajlara.. emek verdim çok yıprandım bu süreçte
Konu sahibi ayrilmadan onu süründürmek istiyor anladigim kadariyla yani su an ayrilmaya henüz cesareti ve duygusal gücü yok o yüzden baska seyleri bahane ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?