Kötü muamele

Anliyorum sizi kinamiyorum yanlis anlamayin lütfen yorumlari. Bunlari cekmemeniz icin bu yorumlari yapiyoruz. Bende bosandim o yüzden bos atip tutmuyorum. Sizin verdiginiz emek kadar ben de emek verdim ama deger verilmedigimi anladigim anda bitirdim bicakla keser gibi kesip attim. Aci cekmedim mi cok aci cektim anne kalbim aciyor diye agladigim günleri biliyorum ama öyle devam edemezdi. Su an pismanmiyim ASLA.

ya iyide zorla yaptirdiktan sonra o evliligin o babaligin ne önemi var ki? insan kendine cocuguna deger veren biriyle beraber olmak ister. Böyle yasamanin ne anlami var ki haksizmiyim?
çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum dediğim gibi tamamen biraz hırs oldu biraz kim olduğu öfkemden ona o sevinci yaşatmamak için boşanma davası açmıyorum.. zaten evlendi bu kadar kısa zamanda bana nikah yaptı diye kendi de aileside kudurdu.. kendini yeni yeni geliyor o derece..kendisi nikah yaptırana kadar göbeği çatlamış oyunla zorla nikahlı atmış kendini .. benimle aile olsun diye gerçekten evlenmek için evlen di baştagörüşmüyorum Ben boşandım zaten diyordu Ben hamile kalınca öğrendim görüştüklerini .. hep bahane ile görüşüyorlar di

tabii ki gittiği yere kadar ömrümün sonuna kadar ömrü billah böyle yaşayabilir miyim hayır asla zannetmiyorum 3 sene oldu bunları çekiyorum...bir sürü şeyler yaşadım anlam veremediğim olaylar boşa koyup dolduramadım olaylar oldu.. her gün yeni bir olay yeni bir şey.. gittiği yere kadar diyorum zaten .. tek amacım çocuğumun hakkında alıp gidebilmek.. 3 senedir yapmadığı masraflari alıp gitmek hakkımı verse çocuğumun ben de nikâhını veririm ama inat yaptım bu şekilde olduğu sürece asla boşanmam kocami seviyordum başta .. ben boşamadıktan sonra asla boşanamazm.. metres gibi gezsinler ... Rezil olsunlar daha da millete

Onun hayatini mahvetcem kolay kurtulamicak diye kendi hayatimi gencligimi de mahvetcektim sadece bunu düsündüm. Deger mi? nasil gencsiniz daha. Sizi sevcek, cocugunuzu sevcek biri olcak belki hayatinizda sonra. Beraber tatile yemege gitceginiz hepsinden önemlisi size deger vercek bir insanla. Deger mi böyle yasamaniza? karar sizin iyi düsün.

Belki bir araya gelmeye karar verirler ve o sizi bosayabilir önüne duramazsiniz biliyorsunuz degil mi?

ya iyide zorla yaptirdiktan sonra o evliligin o babaligin ne önemi var ki? insan kendine cocuguna deger veren biriyle beraber olmak ister. Böyle yasamanin ne anlami var ki haksizmiyim?
Çocuğa mama aldırmak zorlamak değil ki adamın görevi

.. sonsuza kadar asla. . ama bir mucize bekliyorum belki .. off bilmiyorum bunları düşündüm hep bu saatten sonra asla birine güvenemem o yönden hiç bir beklentim yok bu hayatttan smacim onları surundurmek

Para vermeyeceklerse oturup bu rezilliği çekecek misiniz? Siz 3 yıl 'karılık' yapmışsınız. Boşanırken birşey almak icin mi yaptınız. Bastan sona yanlış düşünüyorsunuz. Tamamen bana kalacak dediginiz sizin çocuğunuz. Yazik üzüldüm o çocuğa.

Sizin yerinizde olsam alirim çocuğumu çıkarım o evden. Es denen şahısta ne halt yiyecekse benden boşandıktan sonra yesin. Çocuğuma misler gibi bakarim. O evde psikolojisi bozulacağina, hem annesi hem babasi olurum. para karşılığında nikahimi satmam yani. Huzurum ve çocuğumun mutluluğu icin boşanırım.

tamamda bosanirsan zaten nafaka tazminat hepsini alabilirsin. bu neyin kadasi arkadas

E size haklarinizi birakip gidin diyen oldu mu ki? Bir avukat tutun,esinizin eski esiyle iliskisinin hala devam ettigini de kanitlayin,haklarinizi fazlasiyla alirsiniz. Beklediginiz sey nedir yani tam olarak? Su anda da elinizde bir sey yok,hak olarak bahsettiginiz sey paraysa zaten mahkeme bir nafaka baglar size ve cocugunuza. İsterseniz maddi manevi tazminat davasi da acarsiniz. Su anda yaptiginiz sey bes para etmeyen ama nikahli olan bir kocaya yapismis olmak. Bizim sevgililerimizle ne yasadigimiz bizi baglar,o kisma laf edeceginize davanizi acin ve esinizi rezil ede ede bosanin.

Versinelr bakalım vbenle nikahliyken ilskisiini kabul etmiş olurlar hem kadına hem adama dava açarım ben de keşke ile bişey yapsalar
Kadina dava acamiyorsunuz yeni duzenlemelere gore. Kanun size sadakatle bagli olmasi gereken kisinin esiniz oldugunu dusunuyor,3.sahislar ile ilgili bir sey yapilamiyor.

Tam olarak okudum konunuzu. Onların umrunda değil peki siz umursamıyor musunuz? Eski eşiyle nikahsız yaşadı diye dalga geçmişsiniz siz de nikahlı ama nikahsız yaşamayı kabul ediyor musunuz? Eğer eşimiz isterse nikahsız aynı evde Yaşar bir başkasının yaşatmasına veya istemesine gerek yok. Cahil bir kadın değilsiniz yaşınız küçük de değil haklarınızı avukatlık sitelerine, forumları bakın öğrenin ne yapabilirsiniz? Birinin size yardım etmesine gerek yok kendi başınıza da öğrenebilirsiniz. Sizin eğer eşinizin eski eşiyle ilişkisi varsa cinsel veya duygusal anlamda öncelikle bunu ispat etmeniz gerekir. Bu konuda kendi başınıza iş yapmanızı önermem öncelikle sağlam bir avukat bulun. Zina davası açıp tazminat talep edebilirsiniz ayrıca eşiniz size daha doğrusu çocuğuna nafaka ödemek zorunda. Kadına dava açamazsınız 2018 yılında bu kanun değişti 3.kişilere dava açılamayacağına karar verildi. Size yol göstermesi açısından bir avukat tutun hemen eğer maddi durumunuz yetersizse baro size avukat verir davayı o şekilde açabilirsiniz

Konu sahibi ayrilmadan onu süründürmek istiyor anladigim kadariyla yani su an ayrilmaya henüz cesareti ve duygusal gücü yok o yüzden baska seyleri bahane ediyor.

Akla ihtiyacınız yoksa niye açtını konuyu? Sizde olması gerekeni biliyorsunuz zaten. Madem boşanmayacaksınız , oturup dua edin de eşinizi sizi boşasın, haklarınızı alın. Yapacak başka birşey kalmıyor çünkü.

Konu sahibi ayrilmadan onu süründürmek istiyor anladigim kadariyla yani su an ayrilmaya henüz cesareti ve duygusal gücü yok o yüzden baska seyleri bahane ediyor.

Bir önceki sayfada açıklamış şimdi okudum da değer mi kendi hayatınızı bitirmeye hırs uğruna? Konu sahibi siz kendi hayatınıza bakar daha gençsiniz belki boşanır yolunuza bakarsanız tekrar birini seversiniz belki bir çocuğunuz daha olur sırf hırs yaptığınız için kendi hayatınızı neden mahvetmek istiyorsunuz? Neden rezil olsunlar ki insanlar bir konuşur iki konuşur üçüncüde hatırlamaz bile siz sırf nikah bende kalsın diye belki bir ömür o adamın soy adıyla bir başınıza yalnız yaşarsınız. Kendi hayatınıza bakmanızı öneririm gerekirse psikolojik destek alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…