- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Senin annen doğurgan değilse seni nasıl doğurmuş.kadın kafayı yemiş sacmalamakta çığır acmis:)Seni çok iyi anlıyorum benim görümcede ikide birde senin annen doğurgan değil sende doğurgan değilsin benim annem doğurgan bende doğurganım diyodu hamile kamdığında isteyerek olduğunu herkes bildiği halde bana kazayla oldu dedi her türlü nispet yaptı. Eminim ondan nefret ettin ve çok üzüldün ama inşallah allah sanada nasip eder oda görür Allahın verdiğide imtihan vermediğide oda o çocukla sınanır
Evet canım kaldı ki benim annem benim bildiğim 4 kez hamile kalmış :) anneme bile takık canım toplamda 5 kez filan görmüştür annemin kırışıklığına kadar takık yani...Senin annen doğurgan değilse seni nasıl doğurmuş.kadın kafayı yemiş sacmalamakta çığır acmis:)
Mesajınıza bayıldımSevgili konu sahibi buyuk ihtimalle sizde olan onu uzen cok guzel bi yaniniz var. Bu isiniz, kulturunuz, sosyal statunuz, esinizle aranizdaki sevgi vs hersey olabilir.
Ve bizim kotuluk tohumu eltimiz ise dogurgan olmakla bu dengeyi kuracagini saniyor. Cunku hayatta yapabilecegi en guzel ve tek is dogurmak. Bununla sizi ezmeye calisiyor akli sira.
Oysa elbet bu onun elinde olan bi durum degil. Tipki sizin elinizde olmadigi gibi. Bir tuplerin tikanikligina bakardi.
Simdi benim bu hikayeden cikardigim tek ders "dogurganligiyla" kendini ustun ve kabul ettirmeye calismasinin ucuncu goz tarafindan ne kadar acizce bir mesele oldugu. Eltinizi aciz buldum. Muhakkak etrafinizdaki 3.gozlerde boyle goruyordur. Size dediginiz gibi eltinizin acizliginden saga sola hastalikli comarlar gibi saldirmasini takmamanizi soyleyen cok kisi olmus bende soyleyeyim; uzulmeyin. Zira ben hakkinda bunca seyi yazarken harcadigim efora uzuldum. Ustune dahi dusunmeyin. Aciz insan, aciz alcak saldirilar diyip gecin.
tesekkur ederim yorumunuza. Bu tip insanlari taniyorum. Heryerdeler ve acizliginden ayni bu sekilde salyalarini akita akita saldiracak yer ararlar. Mutsuzluktan beslenirler. Dedigim gibi cok karsilastim biliyorum. Konu sahibi de bir sure sonra bu "baskasinin acisiyla oynamaktan keyif alip, kulun hicbir sekilde elinde olmayan meselelerden kendine ovgu baskalarina da -akli sira- ustunluk taslayacak" kadar bayagilasmis bu varligi -insan diyemiyorum- onemsememeye baslayacaktir. Allah kalbine guzellik tohumlari biraksin, kalbini yumusatsin, ucuz hesaplarindan sevgili eltimizi kurtarsin yine de.Mesajınıza bayıldım
Ne kadar güzel dile getirmişssiniz
eltiniz hem kıskanç hem de kötü bir insan ben sosyal hesaplarda bile bebek fotosunun paylaşılmasına karşıyım çünkü olmayanların çok üzülebileceğini biliyorum.bence sosyal hesaplarınızı kapatın çünkü eltinizin dışında da bi sürü insan bebeğinin olduğunu milletin gözüne sokmaya çalışıyor.Selam hanımlar,
Normalde elti, kaynana, görümce konularına pek takılan biri değilimdir; çünkü benim daha ciddi sorunlarım ve sıkıntılarım var. Kendi canımla uğraşıyorum. Ciddi bi rahatsızlığım var ve bu sebeple çocuk sahibi olmam yasak. Daha doğrusu çok riskli. Tabi ben bu durumu kendi içimde kabullendim ve evlenirken eşim bunu bilerek evlendi benimle. Yeni evliyim zaten ve çevremdeki herkes çocuk konusunu biliyor. Gel gelelim içine kötülük tohumları saçılmış bir eltiye sahibim. Hamile kaldı. Bizim aramız zaten pek iyi değil ama bazen aynı ortamlarda rastlaşıyoruz. Ettiği cümleler aynen şu '' Allah herkesin kalbine göre veriyor işte, benim iyi kalbime bakarak bana çocuk nasip etti. Ah yavrum. Canım bebişim. vs'' Whatsapp durumunda bile bana çemkiriyor. Her yerden sildim eltimi yani sosyal hesaplardan. Bu kez ortak kişilerin fotoğrafları altına yorum yapıp beni üzmeye çalışıyor. Bu neden yapıyor hiç anlamıyorum. Ve inanın bu tavrına çok üzülüyorum. Çevremdeki herkes umursama onu, o hep öyle diyor ama ben kafama takıyorum. Ben de isterdim anne olmayı. Bu benim tercihim değil ki. Neden böyle kötü neden?
:) size bu sitede okuduğum bi konudan bahsedeyim madem.
bir üye tedavi görüyormuş hastanede aynı doktora gide gele orda kadınlar birbirleriyle kaynaşmışlar sıra bekliyorlar derken gençten bir kadın gelmiş hani sorarlar ya neden geldiniz vs diyerekten sohbet etmeye başlamışlar, genç kadın hamile olduğunu kontrole geldiğini söylemiş konu sahibi kadının çok ciddi bir sorunu yokmuş (kısırlık gibi) ama diğerlerinin varmış..neyse genç ne demiş dersiniz?
gözlerinin içine baka baka iyi ki Allahın sevdiği kuluyum ilk aydan hamile kaldım gibi sözler..(tam hatırlamıyorum cümleyi ama içim sızlamıştı benim eşimle bile paylaşmıştım öfkemden)
yani demem o ki insanın insana yaptığını bi başka canlı canlıya yapmıyor.
:) görmezden gelinebilseydi böyle bir siteye gerek kalmazdı sanıyorum..durum budur konuyu da hatırlamışsınızo konuyu hatırlıyorum. sadece insanların BU konuda bu kadar kötü kalplı olmasına ihtimal vermek istemiyorum.
olay sizde takıntı yapmasın diye söylüyorum. görmezsen gelmeniz lazım.
:) görmezden gelinebilseydi böyle bir siteye gerek kalmazdı sanıyorum..durum budur konuyu da hatırlamışsınız
konuyu hatırladım dediniz ?son cümleyi anlamadım.
Cahil olduğu için... "Ben böyle yapıyorum ama Allah bunun hesabını soracak benden" diye düşünemiyor. Cahilliğine ver... Muhatap alma onu... Yokmuş gibi davran...Selam hanımlar,
Normalde elti, kaynana, görümce konularına pek takılan biri değilimdir; çünkü benim daha ciddi sorunlarım ve sıkıntılarım var. Kendi canımla uğraşıyorum. Ciddi bi rahatsızlığım var ve bu sebeple çocuk sahibi olmam yasak. Daha doğrusu çok riskli. Tabi ben bu durumu kendi içimde kabullendim ve evlenirken eşim bunu bilerek evlendi benimle. Yeni evliyim zaten ve çevremdeki herkes çocuk konusunu biliyor. Gel gelelim içine kötülük tohumları saçılmış bir eltiye sahibim. Hamile kaldı. Bizim aramız zaten pek iyi değil ama bazen aynı ortamlarda rastlaşıyoruz. Ettiği cümleler aynen şu '' Allah herkesin kalbine göre veriyor işte, benim iyi kalbime bakarak bana çocuk nasip etti. Ah yavrum. Canım bebişim. vs'' Whatsapp durumunda bile bana çemkiriyor. Her yerden sildim eltimi yani sosyal hesaplardan. Bu kez ortak kişilerin fotoğrafları altına yorum yapıp beni üzmeye çalışıyor. Bu neden yapıyor hiç anlamıyorum. Ve inanın bu tavrına çok üzülüyorum. Çevremdeki herkes umursama onu, o hep öyle diyor ama ben kafama takıyorum. Ben de isterdim anne olmayı. Bu benim tercihim değil ki. Neden böyle kötü neden?
Selam hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?