Kötü Olana Para Mı Veriyorlar?

Senin annen doğurgan değilse seni nasıl doğurmuş.kadın kafayı yemiş sacmalamakta çığır acmis:)

Senin annen doğurgan değilse seni nasıl doğurmuş.kadın kafayı yemiş sacmalamakta çığır acmis:)
Evet canım kaldı ki benim annem benim bildiğim 4 kez hamile kalmış :) anneme bile takık canım toplamda 5 kez filan görmüştür annemin kırışıklığına kadar takık yani...

Masum bebekle sizi sınıyor

Ne kadar kötü bir kalp

Üzülüyorsanız hiç tepkinizi belli etmeyin ki daha da sinir olsun , umursamıyor edalarında takılın.
Ters tepki veriin eğer politik olabiliyorsanız

Olamıyorsanız da diyalogunuzu kesin.

Yazık cok yazık ve de cahilce

Allah ıslah etsin kimin ne olacagı belli değil bu dunyada , sizi üzerken biraz bunları da düşünebilse keske

Mesajınıza bayıldım
Ne kadar güzel dile getirmişssiniz

üzülmeyin benim eltimde çok fesat ve iddaacı daha biz evlenmeden eşimin yaşı büyük olduğu için kaynvalidem hemen yapın emi korunmayın diyordu eltim benim düğüne 1 ay kala hamile kaldı ama kazayla dedii yalan çünki ben nişanlıyken 3.yüde yapcaz diyordu birde kolay hamile kalan biri değilmiş diğerlerinde de bekleyerek tedaviyle falan olmuş, herşeyimle sidik yarıştırıcaktı ama ben kıyaslanmaktan ve kıyaslamaktan nefret ettiğim için akran olmasını hiç istemiyordum zaten bebeimde olmuyor tedaviyle olucak benimkide temiz kalpmiş
ben bunu atlattım kızkardeşim atlatamadı kardeşim nişanlandı eltisi 8 yaşında çocuğu olan kadın ikinciyi istedi ,öyle oturduğu yerden değil,hastanelere giderek ilaç kullanarak bilmem ne kardeşim hamile kaldı 2 ay sonra hamile kaldı,herşeylerini yarıştırıyor artık siz öteki torunuzu daha çok seviyosunuz modunda birde cinsiyetleri de aynı kardeşim hep krizlerde sinir oluyor beni buldu ya mahsus yapıyo diyor gerçekten onun tavırlarda o şekilde
Boşver salla gitsin akran olsa yarıştırcak Allah şifa versin Rabbim kararlaştrmıştır gönlünü ferah tut.

bariz kiskanc iste.
en iyisi hic umursamamak .

benim eltim de benden buyuk .kucuk de var hos. büyük 3.dogum yapti 2yasina geldi ben de 2. hamile oldum . bama dio en kucuk benim yavrum kalacakti bi kucuklugunu yasayamadi dio el kadar bebe ne anlarsa :/
ben cevap vermiyorum bir gun.bana ne genissin sen hic bi seyi kafana takmiyon dedi karsima gecip agladi . vatsapta vs hep pesimde zaten ben de engelledim onu haberi yok.

hepimizde var ne yapacan kardes .

Mesajınıza bayıldım
Ne kadar güzel dile getirmişssiniz
tesekkur ederim yorumunuza. Bu tip insanlari taniyorum. Heryerdeler ve acizliginden ayni bu sekilde salyalarini akita akita saldiracak yer ararlar. Mutsuzluktan beslenirler. Dedigim gibi cok karsilastim biliyorum. Konu sahibi de bir sure sonra bu "baskasinin acisiyla oynamaktan keyif alip, kulun hicbir sekilde elinde olmayan meselelerden kendine ovgu baskalarina da -akli sira- ustunluk taslayacak" kadar bayagilasmis bu varligi -insan diyemiyorum- onemsememeye baslayacaktir. Allah kalbine guzellik tohumlari biraksin, kalbini yumusatsin, ucuz hesaplarindan sevgili eltimizi kurtarsin yine de.

eltiniz hem kıskanç hem de kötü bir insan ben sosyal hesaplarda bile bebek fotosunun paylaşılmasına karşıyım çünkü olmayanların çok üzülebileceğini biliyorum.bence sosyal hesaplarınızı kapatın çünkü eltinizin dışında da bi sürü insan bebeğinin olduğunu milletin gözüne sokmaya çalışıyor.

Böyle kötülerle bi temiz kavga edip bi daha görüşmemek mi, yoksa umursamamaya çalışmak mı daha doğru? İkilemde kalıyorum ben de..

o konuyu hatırlıyorum. sadece insanların BU konuda bu kadar kötü kalplı olmasına ihtimal vermek istemiyorum.

olay sizde takıntı yapmasın diye söylüyorum. görmezsen gelmeniz lazım.

Bence her imali lafta alınıp içine kapanmaktansa şöyle diyebilirsin bırak o kendini aklamaya çalışsın.Benim durumunu biliyosun ve bazen bilerek söylediğini dusunuyorum benim yanımda daha hassas olman gerekmez mi kaldiki verende alanda Allah.Bariz ima edenlere bu şekilde yaklaşılması gerektiğini öğrendim umursamamaya çalışıp basaramiyosan bunu yap.Zaten umursadigin anlasiliyodur açık ol.Kendini sana açıklamaya çalışsın ve saf olmadığını gorsun sözlerine dikkat etmek zorunda kalir

Bazen açık oynamak gerekir böylece iç savaş biter.Kırıldığını belli etmek acizlik gibi sanılıyor ama boylesi daha olgun gösterir insanı hem sende rahatlarsin

Okuyunca çok üzüldüm.
Tabi ki olmasın ama Allah verdiği gibi almayı da iyi bilir.
İnsanların kaderi unutup öylece kendilerini dünyaya kaptırmalarına inanamıyorum.
Yapabilirseniz takmayın. Madem herkes biliyor o kendisi utansın.

İşte böyle annelerin evlatlarına üzülüyorum
Çünkü o tohumları çocuğuna da sıçratacak.
Sizin kalbiniz temiz, içiniz de ferah olsun
Rabbim herşeyi gören ve bilendir.
Unutma mucizeler bizim için :)

o konuyu hatırlıyorum. sadece insanların BU konuda bu kadar kötü kalplı olmasına ihtimal vermek istemiyorum.

olay sizde takıntı yapmasın diye söylüyorum. görmezsen gelmeniz lazım.
:) görmezden gelinebilseydi böyle bir siteye gerek kalmazdı sanıyorum..durum budur konuyu da hatırlamışsınız

Eltiñ bayağı gerizekalı, bencil, kötü ruhlu bir anne ,hıç kafanı takma kendini bilmez üzülme canım

Cahil olduğu için... "Ben böyle yapıyorum ama Allah bunun hesabını soracak benden" diye düşünemiyor. Cahilliğine ver... Muhatap alma onu... Yokmuş gibi davran...

caneem hanim eltiniz muhakkak ki kotu biri degil, sadece cahil. cok cahil hem de.
ote yandan spesifik olarak sahsiniza dair yazmamis olma ihtimali de yuksek, keza cehalet suursuzlugu dogurur. suursuzluk da empati vasfini elinden almistir.
cok sey beklememek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…