• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü rüya

bensakinim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
67
5
13
Denizli
kızlarr iki üç gündür rüyamda eski sevgilimi görüyorum sürekli bana geri dönmeye calışıyodu ama benim şimdi sevgilim var onu çok seviyorum ve evliliği düşünüyoruz. eski sevgilimi uzun süredir görmüyorum konuşmuyorum hiçbir alakam yok ama nedense rüyamda gördüm rüyamın birindede çpk hastaydı. ona karşı hiç sevgim yok hatta acıyorum ona ama rüyama girdi diye kendimi sevgilime karşı kötü hissettim ben onu çok seviyorum eski sevgilimi rüyamda gördüğümü bilse çok üzülür çok önemli bişey değildir belki ama moralim çok bozuk rüyamda görmek benim suçum mu??

nasıl yaşanılanları ve geçmişi artık kontrol edemezsek bilinçaltını da kontrol edemeyiz
rüyalar da bilinçaltımızda bulunan durumlar ortaya çıkabilir
kendini suçlayacak bir durum yok ortada
rüya de hayır olsun deyip geçmek lazım bence

nasıl yaşanılanları ve geçmişi artık kontrol edemezsek bilinçaltını da kontrol edemeyiz
rüyalar da bilinçaltımızda bulunan durumlar ortaya çıkabilir
kendini suçlayacak bir durum yok ortada
rüya de hayır olsun deyip geçmek lazım bence

Teşekkür ederimm inşallah bi daha görmem

rüyada görmek neden sizin suçunuz olsun ki? kontrol edilecek bir şey değil ki rüyalar.. belki bir haber alacaksınızdır, onan görüyorsunuzdur kim bilir..

beyninizin bir köşesinde hala ona acıdığınız için görmüş olabilirsiniz ama sürekli bi durum olacağını sanmam :)

rüyada görmek neden sizin suçunuz olsun ki? kontrol edilecek bir şey değil ki rüyalar.. belki bir haber alacaksınızdır, onan görüyorsunuzdur kim bilir..

Gördüğüm rüyalar çıkabiliyo hislerim çok kuvvetli rüyamda ki gibi çok hasta olabilir mi diye düşündüm ama kimseye sormuyorum nasıl olduğunu çünkü sevgilime yanlış yapmışım gibi hissediyorum

ben 3-4 sene boyunca sık sık eski sevgilimi rüyamda görüyordum. artık kafayı yeme noktasındayım. üstelik benimde bir ilişkim var ve çok seviyorum yani eski sevgilimi unutamadığımdan falan değil. bir gün kendisi ile yolda karşılaştım. ayaküstü biraz konuştuk ve bana yıllar önce sempatik gelen halleri o kadar itici geldi ki bunun nesini sevdim dedim kendi kendime. resmen çocuktan soğudum. bir daha da ne rüyama girdi ne bir şey. :27:

Son düzenleme:
ben 3-4 sene boyunca sık sık eski sevgilimi rüyamda görüyordum. artık kafayı yeme noktasındayım. üstelik benimde bir ilişkim var ve çok seviyorum yani eski sevgilimi unutamadığımdan falan değil. bir gün kendisi ile yolda karşılaştım. ayaküstü biraz konuştuk ve bana yıllar önce sempatik gelen halleri o kadar itici geldi ki bunun nesini sevdim dedim kendi kendime. resmen çocuktan soğudum. bir daha da ne rüyama girdi ne bir şey. :27:

sen uzun süre görmüşsün belkide kafaya taktığımız için görüyoruz :)

Back
X