Nerden anlayacak hanımefendi yalçın çakır'la yalan testi mi yapacaklar kıza?
Bu konuşmadan konu sahibi hiçbirşey cıkartamaz.Çünkü zaten kendi adına emin,cok güvendiği insanlar söylemiş yalan olma payı yok onun nazarında.kızın açıklamasını dinleyecek. belki hakkında iftira atanlar kızı sevmeyen birileri. bunlar anlaşılacak.
ya da kızın emlakçıda ne yaptığını öğrenecek.
inanın anlaşılır. panik mi yapıyor sinirleniyor mu utanıyor mu?
Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..kusur görenindir sizin yaptığınız gibi neden kusura bakayım ? mahalleden öğrenmediniz,didik didik etmediniz ,kuşlar mı fısıldadı kulağınıza ? belli ki dedikoducunun biri gelip size söyledi,siz de bir kaç kişi daha söyleyince tamaaaaaam ahan da bu kız kirli dediniz ..32 yaşında koca adam sözlüsünün geçmişini öğrenmedi ama onun hafiye ablası (didiklemeden ,mahalleliden duymadan nasıl öğreniyorsa ki bi mesaj da da mahalleli sevmiyormuş yazıyordu ) herşeyi öğrendi ..benim fikrim değişti ya ,bence herkese söyleyin ,zaten böyle saçma bişeye kimse inanmaz,hem siz rezil olduğunuzla kalırsınız hem de kızcağız sizin gibi gencecik bir kızı tanımadan emin olmadan "kirli geçmişi olan kişi " olarak yaftalayan iftiracı bi tiple dolaylı yoldan akraba olmaz
tekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..
inanmak istediği şeye inanmış o,düpedüz saçmalık olan böyle bir hikayeye gözle görülmeden inanılır mı ? burda da oy benim canım kardeşim ölürüm biterim diye mükemmel ailenin mükemmel kızını oynuyor işte ,tek biriniz ihtimal verdiniz mi bu saçmalığa ? ya azıcık allah korkusu olan tek bir insan evladı bu iftiraya prim verir mi ?Bu konuşmadan konu sahibi hiçbirşey cıkartamaz.Çünkü zaten kendi adına emin,cok güvendiği insanlar söylemiş yalan olma payı yok onun nazarında.
oooooooh tam açtı mahalle karısı ağzınıBakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..
Allasen sanki Türkiye nasil bir ülke oldugunu bilmiyorsun.. Daha bir iki ay önce bir genc kiz otelde calisiyordu ve is cikisi tecavüz'e ogramisti ve öldürülmüstü. O genc kiz'in üzerine sirf otelde calistigi icin nice dedikodular döndü, hatta bunu bu kizi öldüren cocugun babasi bile utanmadan dillendirmisti. Ve düsün bu kizin arkasinda öldügü halde halen konusuyorlardi!
Yani kötü niyetli, cahil insanlar icin hersey dedikodu malzemesidir. Ha bide soruna cevap vermek gerekirse, emlakcida calistigi icin o bos evi gösteriyordur, yeni kiraci/ alici ile evraklar dolduruyordur. Bu yazdiklarim, bos evde, perdesiz merdesiz seks yapmaktan daha mantikli geliyor bana
Ki velev ki öyle, kiz bir nevi fuhus yapmis, artik mutlu olma hakkini kaybetmis mi oluyor? Bu seni niye ilgilendiriyor? Kardesini mutlu etmesi, annenlere saygili olmasi yetmiyor mu??
Ya sonuc itibari ile o da bir abla ve bunlari duyup aman banane diyemez kaldi ki iftira olma ihtimali kadar olmama ihtimali de var.Ama yapmasi gereken yalan da dogru da olsa bunu dillendirmemek ve kimseye anlatip bu vebale girmemek cunku gozuyle gormedi ki gorse bile yaymaya hakki yok.Cok cok kizla konusur ve kizin bundan sonrasini gözlem altina alir.Kimseyi gecmisle yargilayama Allah sasirtmasin gelecekte kimin ne olacagi belli degil.inanmak istediği şeye inanmış o,düpedüz saçmalık olan böyle bir hikayeye gözle görülmeden inanılır mı ? burda da oy benim canım kardeşim ölürüm biterim diye mükemmel ailenin mükemmel kızını oynuyor işte ,tek biriniz ihtimal verdiniz mi bu saçmalığa ? ya azıcık allah korkusu olan tek bir insan evladı bu iftiraya prim verir mi ?
Geyik muhabbeti aramayın rica ederim.lütfen soruma bir yanıtınız var ise verin..yetmiyor çünkü kendisi mühendis,kardeşi avukat,annesi ptt emeklisi ,babası müsteşarniye yazdı anlamadım da
Heee demek istiyor ki biz asiliz ,bize perdesiz eve erkek götüren namıssızzzzlar gelin olamaz
Yemeyin o zaman.ben bu konuyu zaten akıl almak için açtım.aklım bana yetmedi.pek çok kişi iftira olabileceğini kızın günahının alındığını söylemiş.peki ne yapayım ben şimdi.hadi söyleyin.karışma bırak demeyin ya doğruysa diye düşünüp kendimi yerin sonra..
Teşekkür ederim .evet ben bir ablayım ve ailemize gelin olacak kızın terbiyeli namuslu şerefli bir insan olmasını isterim..Ya sonuc itibari ile o da bir abla ve bunlari duyup aman banane diyemez kaldi ki iftira olma ihtimali kadar olmama ihtimali de var.Ama yapmasi gereken yalan da dogru da olsa bunu dillendirmemek ve kimseye anlatip bu vebale girmemek cunku gozuyle gormedi ki gorse bile yaymaya hakki yok.Cok cok kizla konusur ve kizin bundan sonrasini gözlem altina alir.Kimseyi gecmisle yargilayama Allah sasirtmasin gelecekte kimin ne olacagi belli degil.
ağzının payını çoktan aldın hala bi yanıtınız varsa diyorsun ,herkes söylemiş ya işte ,o koca burnunu gençlerin hayatından çek diyeGeyik muhabbeti aramayın rica ederim.lütfen soruma bir yanıtınız var ise verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?