thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Ohoo ilahi adalet öyle bir vardır ki... Canımı yakan kimleri kimleri nasıl gördüm var ya... Beddualarım da fena tutar benim. Çok şükür hiç bi hakkım kimsede kalmıyor, adalet öyle böyle gelir bekle. Benim bi sene beklediğim var, en son kanser olup 6ay sürünüp öldü. Değişik ama güzel sistem şu ilahi adaletŞimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor
Ayh kahkaha attımBana kötülük yapmış biri var ona da beddua etsene kardeş sevap kazanırsın
Ohoo ilahi adalet öyle bir vardır ki... Canımı yakan kimleri kimleri nasıl gördüm var ya... Beddualarım da fena tutar benim. Çok şükür hiç bi hakkım kimsede kalmıyor, adalet öyle böyle gelir bekle. Benim bi sene beklediğim var, en son kanser olup 6ay sürünüp öldü. Değişik ama güzel sistem şu ilahi adalet
Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor
Korkulur sendenBiri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor
Ayh kahkaha attımKız var ya özel beddualarım dışında klasik bi cümlem var çok işe yarar. Allahım ölmesin, sürünsün derim. Ha buarada geçen haftalarda da bi tanesi kalp krizi geçirdi, ölmek üzere, borca da batmış, boğuluyor, kısmet. İnan üzülmüyorum hiç. Boşuna düşüyorlar o hallere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?