- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi esmergizmo
-
benimki zaten kullanmıyor sosyal medya. benim hesabimi kapatmami isteyip kapatmadigim icin misilleme olsun diye Twitter açmıştı ama bir şey paylaşmaz. spotify hesabina dinlediği müzikleri merak ettiğim icin bakacaktim, zaten spotifydan delil bulmak son nokta hakkaten, bi misilleme de sizin durumda var gibi.normal arama sekmesinden arıyorsunuz da niye arıyorsunuz ki boşverin bakmaya gerek yok bence.
ben önceden o hesabı kullandığım için biliyorum yoksa bulayım diye uğraşmazdım yani. bu kadar stalk fazla. fb ve ig na da bakmadım zaten. amacım stalklamak değildi benim siz de bakmayın bence.
yani evlilik arifesindeki bi insan mutludur gibime geliyor değil midir yani?
en azından güzel bir işi var, evlilik yolunda. benden mutlu olduğu kesindir.
her zaman kotuler mutlu degilki..belki kotuluk kalplerini kararttigi icin artik bizler kadar etkilenmiyorlardir bazi seylerden (buarada kendimede laf arasinda iyi dedim : ))) bazen iyilerde mutlu olur. senin mutsuz olman butun iyileri mutsuz yapmaz,..ya da sen kime gore iyisin ya da ben kime gore iyiyim?? bunlar goreceli kavramlar.
sadece bazi seyler saplanti haline geldiyse, takinti olduysa bi yardim almani tavsiye ederim. asamayacagimiz seyler oldugunda bizlere yardim icin varlar nihayetinde...
Ben yaşadığım her şeye tecrübe gözüyle bakmayı öğrendim. Yaşadıklarım olmasa şimdiki ben doğmazdı. Bir su yatağında akıp gidiyor gibi hayatım. Yatağı kimi zaman ben kendi irademle değiştiriyorum, bazen o suya değmek isteyenler değiştiriyor, bazen de işte böyle öküzler gelip ortalığı bulandırıyor. Ama sonuçta yeni bir yol çıkıyor hep. Benim yolum kendime, diğerlerinin yoluyla ilgilenmiyorum. Samimi söylüyorum bunu böyle yapınca hayat daha kolay oluyor. Daha önce 4 yıllık sevgilisi kendinden ayrılma ihtiyacı dahi duymadan evlenmiş bir bedevi olarak söylüyorum bunu.Yaptığı kötü bir şeydi evet, ama o yaşadıklarım sayesinde bugünkü biyas oldum ve sonuçtan memnunum. :) Hayat bir yarış değil, herkesin yolu kendine özel. Üzmeyin kendinizi.
Hayır tabi ki her yaşadığımız olay başkasının duası değil ama kimsenin ahı kimse de kalmıyor demek istedim. Bu belki 5 yıl sonra belki 10 yıl sonra kendini gösteriyor illa ki.
O mutlu olamaz emin ol o nişanlandığı kızı da başkasıyla aldatacaktır öyleleri hayatlarını batırmayı her zaman başarır. Umarım sen çok mutlu olursun. Önüne çıkan insanlara şans ver güven herkes o gibi karaktersiz değil.
Bugünlerde bende bu konuyu çok düşünüyorum
Düşüncelerden hasta olacağım
Kimseye zararım dokunmaz bilerek incitmemeye çalışırım kimini el üstünde tutarım ezik görülen ilk üstüne basılan ilk kalbi kırılan ben olurum
Allah'a havale etmek bile işe yaramıyor çok sıkıldım bunaldım
Şunu söyleyeyim kötülük yapanın hiç zarar görmediğini görüyorum tüm inancım yıkılıypr
Ben nezaman kendimle mutlu olsam ve kendimi sevmenin gücü icinde olsam, bana yanlis yapani aklimdan hayatimdan cikariyorum. Mutlu dahi olsa umrumda olmuyor ki dikkat bile etmiyorum.
Ozaman bir zaman sonra zaten ilahi adalet gerceklesiyor.
Nezaman kendimle mutsuz oldugumda.Ve baskalarinin bana yaptigi kötülükleri üzerime alinarak kendi yeterliligimden kendimden suphe etsem ve ego savaslarina girsem daha da kötülesiyor hayatimin gidisati.
Cogu kiside de böyle oluyordur sanirim.
Dersimizi aldik mi? Tabiki almadik
Bence almaliyiz. Kendimizi sevmeliyiz.
Baskasinin gözüyle hayatimiza bakmamali kendimizi bilmeli ve kendi hayatimizin sorumlulugunu üstlenmeliyiz.
Toplumda veya disardan bakan biri icin o mutlu ve nisanli sen hala bekar görünsen ne olur? Hic. En fazla iki dklik dedikodu mezesi.
Bunlari dusunme o yuzden.
Hirslanma da. Insanlar kiyas edilemez. Herkes tek dir. Egona yenik dusme.
Senin iyi olman ondan öne gecmen kime yarayacak? Anlik kendini daha iyi hissedeceksin sadece. Onun kötü olmasi da senin hayatina etki etmez.
Hem insanlari iyi veya kötuye ayirmak bize düsmedi. Bende bazen sinirleniyorum ve yargiliyorum bazilarini ama bu yanlis.
Kimse kimsenin icini bilemez.
Sana ihanet etmis biri esasen kendisine ihanet etmistir. Üzerine alinip kendini yipratma.
Ve hayatinda olmasini istemedigin seyler uzerine fazla dusunme daha da büyütürsün.
Ayni şeyleri yaşıyan ben senin 2 sene geçmiş benim 3 ay düğün yapıyor şimdi bi de akraba haline şükretmen için bir sürü neden ..
Belki sen daha cok daha mutlu olucaksın nerden biliyorsun su anda gercekten mutlu oldugunu
Takibi zorda olsa bırakıp kendi hayatına odaklandıgın an emin ol en güzel aşk seni bulacak
bitmis seyin hesabini tutarsaniz tabi mutlu olamazsiniz. eski sevgiliniz kim ki hayatinizda hükmü olacak. hayatinizi ona kiyasla yasayip hırs yapacaksınız.
çıkış noktası yanlış olunca varış noktasini bulamamis kaybolmussunuz.
kendi düşüncem ölüm var. kendimi görmek istedigim yerde olmak için cabaliyorum. mutlu olmak için çalışıyorum. kimseyle kiyaslamiyorum. çünkü kimse ben değil kiyas ne ise yarar ki.ben yalnız sokakta yürümeyi severim. başkası arkadaşlarıyla kafede oturmayi. ben yağmurda semsiyeyle gezmeyi sevmem kimi semsiyesiz cikmaz. ben kilo alamıyorum diye kafama takarim baskasi veremiyorum diye.
kötü ama hayati yolunda diye düşündüğünüz insanlar eminim bu kadar düşünmüyo kendi hayatları nasil olmali kimi gecmeli diye. biteni arkada birakmali baslayana sıkıca tutunup elinden geleni yapmali insan. onlar yola devam ettiği icin siz de ayağınıza her takilan taşa dönüp dolaşıp baktiginiz icin farkli yerlerdesiniz...
sizin hayatiniz yapabildiklerinizle veya yapamadiklarinizla. kendinizi sevin ve mutlulugunuzu kimsenin hayatina ipotek etmeden mutlu olmayı deneyin.
Benim çok sevdiğim bir sevgilim vardı üniversite zamanında. Aman nasıl sevmek nasıl. Herifi deli gibi seviyordum. Onun için her şeyi yapardım. Sonra ayrıldık. Neden çünkü aldatıldım. Üniden sonra çok zor zamanlar yaşadım hayatımda (ondan ötürü değil) sınavlar iş bulma süreci ailedeki ölümler vs. Hiçbirinde eski sevgilim aklıma gelmedi. Şu anda da açıp profilini baksam başka bir kızla evlendiğini veya başka bir kızla ilişkisi olduğunu görsem veya işinde başarılı olduğunu umurumda bile olmaz. Zor zamanlar geçirdiğimde de olmadı. Çünkü o beni aldatmış bir adam. O bana bu iğrençliği reva görmüş bir adam. Bir kadına bu iğrençliği yapmış bir adamın sonraki ilişkilerinde de mutlaka bir falsosu olacağına inananlardanım. Çünkü doyumsuzluk ve kişiliksizlikle alakalı bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?