kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok bakmıyorum. annemler bakmış ki uyarmıştım bakmayın diye. şimdi onlar kızı falan da kurcalar yumurtlarlar bana

yoksa ben stalk yapmıyorum, ilk bi iki ay çok yaptım stalk ve çok acı çektim sonra dersimi aldım. bana ne diyip geçiyorum. zaten hesaba bakma amacım da stalk değildi aksine işte oh ayrılık şarkıları mı dinliyorsun beter ol demek falandı içimden öyle bir şey görmeyi beklemiyordum. yoksa hesapları var onlara özellikle bakmadım napıyor öğrenmeyeyim diye. hatta arkadaşlarımda ekli kalmış onlara bile sormadım 2 senedir hiç istesem verirler bakarım hesabına.

inş. evet şükrediyorum zaten. şu anki halimden daha kötü biri varsa şu an onla nişanlı olan kız. her kimse o, acıdım bile kıza. kimbilir ne şekillerde sömürülecek de gözü açılıncaya dek ne kazıklar yiyecek.

ya işte ben kendimi bile isteye kullandırtmadım ki. bana çok saf hatta ezik gösterdi kendini ben ayakta uyumuşum bile isteye yapmışım herşeyi saf gibi iyi parmağında döndürmüş beni. hani zorla despotlukla yapsa bilirdim de böyle uyutanına denk gelmemiştim.

işte ne güzel sen vaktini doldurabiliyorsun. ben bu psikolojide bir de ders çalışmaya çalışıyorum kavga dolu ailem ile. katmerli sorunlarım resmen. umarm ben de bikaç aya bu dönemi atlatmış olup senin gibi sosyal olabileceğim. o zaman çok takmıyorum aklıma bile gelmiyor, hani sevgilim olmasa dahi fark etmem sanırım hiçbir şeyi.

onun mutsuzluğunu görmek isterim. sanırım 2 yoldan mutsuzluğuna sebep oldum. birinde kuzenimin çalıştığı bir şirkette başlamak istedi galiba. ama kuzenime anlatmıştım olayları bana anlatmadı o ama tahmin ediyorum ki engelletmiş. diğeri de eski şirketinde kalıcı olmasını istiyorlardı üst amirleri, onların kulağına gidecek kadar herkese anlattım ve böylece gitti kulaklarına sanırım dönemedi. aslında belki de hıncımı almışımdır dolaylı yoldan. bilmiyorum. ama yetmiyor.

heh aynen bu. kendime üzülüyorum yoksa o kim ki artık? insan 10 sene önceki fotoğrafını görünce bile yabancı geliyor, hele yabancı birini unutmak çok kolay.

ama kendi hayatınız kendi gerçeklerinizden kaçamıyorsunuz. umarım güzel geçecek elimden geleni yapıyorum çok teşekkürler.

Ayrıldığım erkek arkadaşlarımın hepsi evlendi hatta çocukları oldu.Kader kısmet bu işler yapacak birşey yok kendinizi üzmeyin.

mevzu evlenmesi değil. benim de var eski sevgililerimden çok evlenen çocuğu olan falan benimki yarış gibi düşünün hani sevgili kıskançlığı gibi değil.

bence hiç gerek yok. çok sevgili bi arkadaşımın bana tavsiyesiydi bu stalk yapma derdi yapmadıkça ne kadar haklı olduğunu gördüm.

yok ya bırakın b.klarında boğulsunlar. bir de bakıp enerji vermeyelim onlara. gerek yok. bizim kendimize enerji lazım.

niye mutsuz olsun ki... bana manasız geliyor, mutsuz olduğu biriyle nişanlanır mı ki insan? çok iyi kazandığı bi işi var. belki lokasyonunu sevmiyordur bana da ondan kızgın zaten onu eş durumuyla yanıma alacağımı sanıyordu neyse ki aptallık edip de yapmamışım beni aldatıyormuş işte haberim yokmuş. belki bu kızı da o amaçla kafalamıştır, eş durumu yaptıracaktır falan.

böyle adamlar kendini mutlu ediyor ya. ne bileyim bizim gibi dert tasa çekmiyorlar, sıkıntı çekmiyorlar ki, insanları kullanıp işlerini kolaylaştırıyorlar vicdansızlar çünkü. hayatın kaymağını yiyorlar böylelikle. hayat onlara güzel.

ben de yüksekten düştüm. hem de baya bir düşme. herşey mükemmele yakınken mutluyken sevilen sayılan biriyken şu an gördüğünüz haldeyim. ben de acaba ah mı aldım diye düşünüyorum bazen. böyle manyaklıklar yapmadım tabi ama ne bileyim birini üzdüm mü acaba istemeden, mesela bi sevgilimle ayrıldıktan sonra 2-3 sene kendine gelememişti duymuştum sonrasında konuşmuştum ama vicdan yapıp aramızda negatiflik kalmamıştı. aklıma o geliyor acaba onu üzdüm diye mi oldu ama ben hani kötülük etmediydim sadece ayrıldık diye üzmüştüm.

aaa hatırladım sizi başka bir konuda konuşmuştuk gülüşmüştük. ya ne güzel bir hikaye mesela sizinkisi. bana da olur mu öyle mutlu bir hollywood filmi sonu :) ben de istiyorum.

ne bileyim kendi halimdeyim çok iyiyim süperim diyemem belki ama bile isteye kötülük yapmadım fırsatım olsa dahi. umarım devran döner bana da. gerçekten çok çektim çünkü

hani tarkan diyor ya dilime takıldı 1 gündür sürekli burasını söylüyorum

"geç oldu temiz oldu geçmişimin karması" diye bir şarkısında. diyorum benim karmam da temiz bi dönse bana ya artık. baya topladı :)

ıcı guzel olup hayata guzel bakanların sonu her zaman guzel olur :)
sız ınanın gerısını bosverın kendınıze mutluyum saglıklıyım huzurluyum zengınım dıyerek bunu cagırın buna ınanın neden olmasın ? kapınız neden acılmasın ? zamanı var olacak sey suan yapım asamasında belkı :) bosuna huzursuz mutsuz gecırerek gunlerınızı heba etmeyın

Bence işe önce ağlayarak içinizdeki tüm negatif duyguları dökerek başlayın. Sonra güzelce yüzünüzü yıkayın ve sağlıklıysanız, aileniz varsa şükredin.
Hayatınızın kıymetini bilin ve teşekkür edin o şahsa iyiki size o kazığı atmış, atmış ki o karaktersizlikte biriyle 9 yıl daha oyalanmamışsınız.
Vicdanı, merhameti ve karakteri olmayan biriyle evlenmiş olsaydınız ve bir çocuğunuz olsaydı yine bir yerde mutlaka canınızı yakacaktı.
Herşeyin bir zamanı var ve sizin için uygun zamanda size bir lütuf olarak hayatınızdan gitmiş.
Hemde öyle ay uzak ilişki vs. Diye kafanızı karıştırarak değil gayet gerekçeli ve gerçek karaktersizliğini göstererek gitmiş.
Bu dünyada insanlar adaleti er yada geç alırlar buna inanırım.
Erken serzeniş yapmayın sizin için mutlaka güzel olan bir yaşam stili vardır, belki iyi bir işiniz yok iyi bir ilişkiniz henüz yok. Ama mutlaka kalbinizin size sunduğu güzellikleri yaşıcaksınız.
Ayrıca ben nişanlısı için üzüldüm öyle bir adamla hayatını mahvedeceği için, ama belki onun da cezası o nişanlısıdır.
Bilemeyiz :))

sabır ve umut benim için zor şeyler şu aşamada ama deneyeceğim :)

aslında bir süredir pozitif enerjiye takmış durumdayım karşılığını da görüyorum belki bu haberi almam da benim yararıma oldu diye düşünmeye başladım şimdi. beni ezik gösterir diye düşünürken aslında aksine mağdur olanın ben olduğumu kanıtlamış oldu insanlara da. bi yandan iyi bişey bu.

benim için de onu düşünmeyi bırakmamın kanıtı oldu.

aslında müzik listesine bakınca cidden gülüyorum. çok komik rezil şarkılar eklemiş. hep böyle kıro bi adam mıydı benle mi klas rolü yapmış dedim. demek bulduğu kız da aynı kırolukta. o açıdan bi içim rahatlamadı değil :)

:))

belki. ben de dedim belki kız hakkından gelir onun belli olmaz. ben de üzüldüm kıza yalan yok. neyse kimse artık beni ilgilendirmez. hoş o kendi gibi birini bulmuştur şimdi ondan çok da dert etmiyorum bunu da.

valla bi temiz ağladım aslında ailem karıştırdı işi. anneme söylediydim bakmış facebooktan bana söyleyince sinirlendim niye bilgi veriyorsun diye istemiyorum çünkü ben. ondan sonra tabi karıştı herşey oturdum bi güzel ağladım :) gözlerim oldu dana. neyse

valla göstere göstere gitmedi ya. onun planında hala beni kullanmak vardı istemediğim bir işe girip eş durumu yapmak istedi benim üzerimden ama ben yemedim. sanırım yiyen bi kız bulmuş :)

neyse umarım bana da hayat güzelliklerini gösterir..

pozıtıf enerjı bıldıgınız ilac
ogretmen ogrencı temel gıda gıbı bırsey benım gozumde
pozıtıf gucunuzu nereye yonlendırırsenız orda sıfa bulursunuz bunu test ettım onayladım
bunun ıcın sabırlı olup beklemeyı ogrenmelı ınsan bu zamanda buna alısmak zor ama olunca guzel oluyor :)

hep oyledır sız onu hep ıyı guzel gormek ıstedıgınız ıcın kotu eksık yetersız noktalarını gormemıssınızdır :)
aldatan erkegın kısılıgı olusmamıs zaten nerden tutsanız elınızde kalır kompleksı eksık yetersız bunu oyle derın yasıyor kı kendını kendıne ıspatlamaya calısıyor dusunun
bır pavarottıden caruso dınlese nolur baktım soyle bır napsanız ondan adam olmaz

gıtmıs baskasına gızlı dert olmus gecmısler olsun :)

benim için de bi ilaç-tı. tesadüf mü bilmem o herif yüzünden çıkmıştı (o çok kötümserdir) hatta geçenlerde bi konu açmıştım şansım dönmüyor adam gitti negatifliği kaldı bakış açımı bozmuş hayata diye. küllerimden doğuyorum hala 2 sene oldu hala tam bi düzelemedim ben sanki.

evet gizli bir narsistmiş zaten ilişki bitiminde anladım. halbuki ben onu hep ezik görürdüm belki bundan kinliydi bana gerçek içini gördüğüm için kaçamıyordu benden etraftan pohpohlayanı boldu ama onun sünepe hallerini sümsüklüğünü bilen bendim o hallerden adam eden bendim bunu kaldıramadı işte. yeni kadınlara caka satmak süreci değil de sonucu satmak kolay çünkü. ama işte onlara bana güvendiği kadar güvenebilecek mi asıl soru bu :) malum iyi günde gelenin neye geldiği belli olmaz.

Dur yahu hemen öyle ici gecmiş bekar teyzelere baglama
Olumlama veya pozitif düşünce gücü diye birşey var
Sen sürekli herşey kötü yalnız ölcem simdi ne yaoıcam neden beni buluyor diye düşünüp ona odaklndıkca iyi sana gelemiyor
Tamam kötü seyler yasadın hepimiz yasadık yasıyoruz ama acı cekmenin aglamanın ne bileyim depresif hareketlerinde bi süresi var
Yeter kendini üzdügün artık mutlu olma vaktin :)

Bende çok kötü bi evlilik yaşadım boşandım. Eski eşim çok pişman oldu 2 sene peşimi bırakmadı tabi o aralar bi dünya olaylar çıkardı ve şikayet etmek zorunda kaldım doğuya tayini çıktı 1,5 sene oldu gideli hala ara ara yeni hesaplar açıp beni takip etmeye kalkardı ama geçen gün gördüm ki sevgili yapmış. Bende hala yerimde sayıyorum 3,5 sene oldu boşanalı hayatımda hiçbir değişiklik yok öyle bi adam sevgili yapabiliyor ama ben yapamıyorum hep karşıma yine onun gibi adamlar denk geliyor. Şimdi bi sevgilim var zaten o da şuan uzakta pek de götüremiyoruz bu da olmayacak bana göre. Güzel de bir kadınım boşanma sebebimde de sonuna kadar haklıyım ama neden o mutlu ben değilim düşünmüyor değilim

bence de mutlu olma vaktim :)

evet bu konuya odaklanmıştım zaten biraz daha araştıracağım kk da güzel topikleri var bikaç kitap da aldım bakıyorum arada. aslında kendi özümde depresif bi insan değilim ben ya. hani oradan depresyonda olmadığımı biliyorum. günlük saçmalıklar moralimi bozuyor sanırım o moral bozmasını engellemenin de bi çaresi yok yani ben duygusuz ruhsuz olamıyorum bi süre ama kendimi etkiletmeme moduna geçmeye çalışıyorum. bakalım çabalıcam.

iyi ki kk var. gerçekten bazı anlarda zaten kötü bir anımda bilhassa kötü şeyler yazanlardan dolayı fevri yazabiliyorum ama buradaki güzel insanlar bana çok yardım ettiniz bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum.

evet benim sorunum da bu. ben de yeni insanları denemek istedim güvenilecek dürüst birini göremedim içlerinde. topunun köküne kibrit suyu diyip kariyerime odaklandım ben de. belki bir gün denk gelirim benim muadilim bir erkeğe.

aslında ben de nişanlandığını duyunca bi bakıma sevinmiştim. şimdi ben ezik modda olduğumdan beni kafasında sildi, bi gün sahalara döndüğümde olur olur belki bana sıkıntı yapar diye içimde bir tedirginlik vardı. çünkü sevgiliyken üstüme çok düşerdi vs çıkmaya başlamamız bile öyle oldu. böylelikle bu ihtimal yok oldu bi bakıma iyi de oldu benim için.

ben de güzelimdir eski sevgilime göre daha iyiyim görünüş olarak. aramızdaki dengesizliklerin sebeplerinden biri buydu. ama bence güzelim diye düşünmemek gerekiyor, bu kadar basit değil yani dünya. güzellikten öte mutlu olmamı hak edeceğim çok özelliğim var karakterimde, gelecekse buna gelsin artık birileri sadece dış görünüşe gelenler sığ erkekler oluyorlar.

Aynen canım hepsine katılıyorum. Ben de keşke evlense de kurtulsam diye düşünüyordum sevgili yapmış biraz durulur diye düşünüyorum yoksa sürekli tehdit ediyordu beni sevgilin olduğunu ya da evleneceğini duyarsam bozarım o işi bozmamazsan da gebertirim seni diyordu.Ama işte biz onlar gibi karaktersiz olmadığımız için herkesle sevgili olamıyoruz seçiciyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…