kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

normal arama sekmesinden arıyorsunuz da niye arıyorsunuz ki boşverin bakmaya gerek yok bence.

ben önceden o hesabı kullandığım için biliyorum yoksa bulayım diye uğraşmazdım yani. bu kadar stalk fazla. fb ve ig na da bakmadım zaten. amacım stalklamak değildi benim siz de bakmayın bence.

Evet toplum malesef öyle. Toplum dışında da hayatımızda olumsuzluklar oluyor ama yapacak bir şey yok o olumsuzluklar hep oluyor onlara takılırsak ohoo.
Bu arada kötüler mutlu sözünüze yine ekliyim. Ben ilahi adalete cidden inanıyorum. Bu kendim de geçerli kimi üzdüysem mutlaka acısını yaşadım hatta bana bedduaları da tuttu
Ve kim bana kasıtlı zarar verdiyse de yaşadığını gördüm. Ama genelde umursamayınca yaşıyolar garip bi şekilde. Sadece 2 kere hep dua etmiştim bana yaptığının karşılığını görsün ama ben de her anına şahitlik edeyim diye ve 2’sine de şahit oldum. Bol bol dua edin bence. Hem kendinizin iyiliği hem onların hakettiğini bulması için.

o halde ben de birilerinin bedduasını mı yaşıyorum yani

bilmiyorum ben pek göremedim ya. ne bileyim bana hep oyun yapanlar gayet mutlu mesut devam ettiler hatta durduk yere bana düşman olan bikaç eski arkadaşım var bakıyorum onlar da mutlu hatta eski sevgilimle ayrılınca ben kanka oldular ve aldattığı kadınla. bu kadar alçalıyor yani insanlar.

bilmiyorum insanlara kırgınım galiba ben.

Kötüler mutlu değil.
Siz öyle bakmak istediğiniz için öyle görüyorsunuz.
Psikoloğa,terapiye falan mı gitseniz,durumunuz kötüye gidiyor gibi.

her zaman kotuler mutlu degilki..belki kotuluk kalplerini kararttigi icin artik bizler kadar etkilenmiyorlardir bazi seylerden (buarada kendimede laf arasinda iyi dedim : ))) bazen iyilerde mutlu olur. senin mutsuz olman butun iyileri mutsuz yapmaz,..ya da sen kime gore iyisin ya da ben kime gore iyiyim?? bunlar goreceli kavramlar.

sadece bazi seyler saplanti haline geldiyse, takinti olduysa bi yardim almani tavsiye ederim. asamayacagimiz seyler oldugunda bizlere yardim icin varlar nihayetinde...

Ben yaşadığım her şeye tecrübe gözüyle bakmayı öğrendim. Yaşadıklarım olmasa şimdiki ben doğmazdı. Bir su yatağında akıp gidiyor gibi hayatım. Yatağı kimi zaman ben kendi irademle değiştiriyorum, bazen o suya değmek isteyenler değiştiriyor, bazen de işte böyle öküzler gelip ortalığı bulandırıyor. Ama sonuçta yeni bir yol çıkıyor hep. Benim yolum kendime, diğerlerinin yoluyla ilgilenmiyorum. Samimi söylüyorum bunu böyle yapınca hayat daha kolay oluyor. Daha önce 4 yıllık sevgilisi kendinden ayrılma ihtiyacı dahi duymadan evlenmiş bir bedevi olarak söylüyorum bunu. Yaptığı kötü bir şeydi evet, ama o yaşadıklarım sayesinde bugünkü biyas oldum ve sonuçtan memnunum. :) Hayat bir yarış değil, herkesin yolu kendine özel. Üzmeyin kendinizi.

Hayır tabi ki her yaşadığımız olay başkasının duası değil ama kimsenin ahı kimse de kalmıyor demek istedim. Bu belki 5 yıl sonra belki 10 yıl sonra kendini gösteriyor illa ki.

O mutlu olamaz emin ol o nişanlandığı kızı da başkasıyla aldatacaktır öyleleri hayatlarını batırmayı her zaman başarır. Umarım sen çok mutlu olursun. Önüne çıkan insanlara şans ver güven herkes o gibi karaktersiz değil.

Bugünlerde bende bu konuyu çok düşünüyorum
Düşüncelerden hasta olacağım
Kimseye zararım dokunmaz bilerek incitmemeye çalışırım kimini el üstünde tutarım ezik görülen ilk üstüne basılan ilk kalbi kırılan ben olurum
Allah'a havale etmek bile işe yaramıyor çok sıkıldım bunaldım

Şunu söyleyeyim kötülük yapanın hiç zarar görmediğini görüyorum tüm inancım yıkılıypr

Ayni şeyleri yaşıyan ben senin 2 sene geçmiş benim 3 ay düğün yapıyor şimdi bi de akraba haline şükretmen için bir sürü neden ..

Belki sen daha cok daha mutlu olucaksın nerden biliyorsun su anda gercekten mutlu oldugunu
Takibi zorda olsa bırakıp kendi hayatına odaklandıgın an emin ol en güzel aşk seni bulacak

Nuray sayarı sürekli veren tarafta olmayın az biraz alan tarafta olun derken boşuna konuşmuyormuş

bitmis seyin hesabini tutarsaniz tabi mutlu olamazsiniz. eski sevgiliniz kim ki hayatinizda hükmü olacak. hayatinizi ona kiyasla yasayip hırs yapacaksınız.

çıkış noktası yanlış olunca varış noktasini bulamamis kaybolmussunuz.
kendi düşüncem ölüm var. kendimi görmek istedigim yerde olmak için cabaliyorum. mutlu olmak için çalışıyorum. kimseyle kiyaslamiyorum. çünkü kimse ben değil kiyas ne ise yarar ki.ben yalnız sokakta yürümeyi severim. başkası arkadaşlarıyla kafede oturmayi. ben yağmurda semsiyeyle gezmeyi sevmem kimi semsiyesiz cikmaz. ben kilo alamıyorum diye kafama takarim baskasi veremiyorum diye.

kötü ama hayati yolunda diye düşündüğünüz insanlar eminim bu kadar düşünmüyo kendi hayatları nasil olmali kimi gecmeli diye. biteni arkada birakmali baslayana sıkıca tutunup elinden geleni yapmali insan. onlar yola devam ettiği icin siz de ayağınıza her takilan taşa dönüp dolaşıp baktiginiz icin farkli yerlerdesiniz...

sizin hayatiniz yapabildiklerinizle veya yapamadiklarinizla. kendinizi sevin ve mutlulugunuzu kimsenin hayatina ipotek etmeden mutlu olmayı deneyin.

Benim çok sevdiğim bir sevgilim vardı üniversite zamanında. Aman nasıl sevmek nasıl. Herifi deli gibi seviyordum. Onun için her şeyi yapardım. Sonra ayrıldık. Neden çünkü aldatıldım. Üniden sonra çok zor zamanlar yaşadım hayatımda (ondan ötürü değil) sınavlar iş bulma süreci ailedeki ölümler vs. Hiçbirinde eski sevgilim aklıma gelmedi. Şu anda da açıp profilini baksam başka bir kızla evlendiğini veya başka bir kızla ilişkisi olduğunu görsem veya işinde başarılı olduğunu umurumda bile olmaz. Zor zamanlar geçirdiğimde de olmadı. Çünkü o beni aldatmış bir adam. O bana bu iğrençliği reva görmüş bir adam. Bir kadına bu iğrençliği yapmış bir adamın sonraki ilişkilerinde de mutlaka bir falsosu olacağına inananlardanım. Çünkü doyumsuzluk ve kişiliksizlikle alakalı bu durum.

O kadar haklısın ki. Bizim gibi kişiler sadece öbür dünyada hesap sorabilecek. Bu dünyada o kişinin mutsuz olmasını beklemeyin. Kendinize odaklanın mutlu olmaya çalışın. Ve asla onu takip etmeyin. Bir kere bile bakmayın. Üzülen siz olursunuz.

Böyleleri dört ayak üstüne düşüyor

Böyleleri dört ayak üstüne düşüyor
İşte mevzu da bu. Dört ayak üstüne düşerse düşsün. Bana hayrı olmayacak ve beni aldatmış bir adam. Bu dünyada cezasını çekerse ne ala. Çekmez de öbür tarafa kalırsa yanmışşş zaten.

Her neyse ben cezasını çekip çekmemesiyle de ilgilenmiyorum. Çünkü bu tarz insanların başına bir iş geldiğinde de bak gördün mü ben zamanında böyle böyle yapmıştım ondan başıma bu geldi diyecek ne merhameti ne de vicdanı var.

Ben hayatımdan çıktığı için bin kere şükrediyorum. Benim gibi bir insanı hak etmediği için.

Senin gibi düşündüğüm zamanlar da çok oluyor arkadaşım. Bu adalet terzisini çözmek zor. Ben anladım ki ahirete kalmış. Bu saatten sonra önemli değil tabii. Onlar ne yaptı ne etti benim de zerre umrumda olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…