- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
fark etmediğimiz neler oluyo daha kimbilir. Allahın cezaları bütün kadınlar onların olsun. bu ara bu eskiye hasret merkür retrosundan mı acaba ya benim de deşesim var bi şeyleri.
Spotify uygulamasında kişi arama kısmıni bulamadim. Facebook ile bağlanınca arkadaşlar çıkmıştı bi ara öyle bi şey mi? Facebook kullanmiyor çünkü
Evet toplum malesef öyle. Toplum dışında da hayatımızda olumsuzluklar oluyor ama yapacak bir şey yok o olumsuzluklar hep oluyor onlara takılırsak ohoo.dediğiniz çok güzel ama uygulamak kolay olmayabiliyor. yani belki henüz o dereceye varamadım. kendi içimde onu affettim de unuttum da yüzünü bile hatırlayamıyorum artık. işte hayat garip motivasyonumuzu nereden bulacağımız belli olmuyor. ben de isterdim çok sağlıklı bir çevrede kendi gelişimime odaklanayım ama olmuyor her daim. tabi ki önemli olan kendimim ve gelişimimin esas sebebi benim. ama bu hayata bakış açımla ilgili biraz da sanırım. belki toplumun kadınlara bakış açısına öfkeleniyorumdur. ben 9 sene sonunda ayrılmış biri olunca sorunlu addediliyorum evde kalmış vs oluyorum ama bi erkek için bunlar söz konusu değil. bana kadınlar erkekler soğuk davranırken bi erkek için bu söz konusu olmuyor bunlara öfkeleniyorum ben biraz da sanırım. üstelik suçsuz olan taraf benken bu ilişkide.
dediğinizi düşünüp kendime uygulamaya çalışacağım. bu yarış güdüsü bende pek işe yaramadı hiçbir zaman şimdi de yaramıyor anlaşılan
Evet toplum malesef öyle. Toplum dışında da hayatımızda olumsuzluklar oluyor ama yapacak bir şey yok o olumsuzluklar hep oluyor onlara takılırsak ohoo.
Bu arada kötüler mutlu sözünüze yine ekliyim. Ben ilahi adalete cidden inanıyorum. Bu kendim de geçerli kimi üzdüysem mutlaka acısını yaşadım hatta bana bedduaları da tuttu
Ve kim bana kasıtlı zarar verdiyse de yaşadığını gördüm. Ama genelde umursamayınca yaşıyolar garip bi şekilde. Sadece 2 kere hep dua etmiştim bana yaptığının karşılığını görsün ama ben de her anına şahitlik edeyim diye ve 2’sine de şahit oldum. Bol bol dua edin bence. Hem kendinizin iyiliği hem onların hakettiğini bulması için.
Hayır tabi ki her yaşadığımız olay başkasının duası değil ama kimsenin ahı kimse de kalmıyor demek istedim. Bu belki 5 yıl sonra belki 10 yıl sonra kendini gösteriyor illa ki.o halde ben de birilerinin bedduasını mı yaşıyorum yani
bilmiyorum ben pek göremedim ya. ne bileyim bana hep oyun yapanlar gayet mutlu mesut devam ettiler hatta durduk yere bana düşman olan bikaç eski arkadaşım var bakıyorum onlar da mutlu hatta eski sevgilimle ayrılınca ben kanka oldular ve aldattığı kadınla. bu kadar alçalıyor yani insanlar.
bilmiyorum insanlara kırgınım galiba ben.
Bugünlerde bende bu konuyu çok düşünüyorumbakmasaydım iyidi ya. bakacağım tuttu. bi müzik platformundan eski sevgilimin hesabına baktım.
bi liste yapmış : nişan
içime öküz oturdu resmen. ona üzülmedim aslında. kendime üzüldüm bi an. onla ayrıldığımızdakiyle aynı yerdeyim ben hala. hala yerimde sayıyorum işimi elime alayım diye ki biriyle tanışıp belki bi gün evlenirim vs ama bilmiyorum artık.
beni 9 senenin üstüne evli bi kadınla aldatıp sonra terk etmişti. üstelik o başka bi ile işi için giderken tüm ihtiyaçlarını birlikte karşılayıp ben ona gerekenleri kargoladıktan sonra. mükemmel bir sömürülme hikayesi benimkisi.
üzüldüm kendime ben. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibime geliyor. ben asla insan kullanamadım ne bileyim insanları tutup da üstlerine basıp çıkamadım. bunun karşılığı ezilmek küçük görülmek unutulmak vefasızlık oldu.
ben böyle nasıl baş edeceğim hayatla bu aptallıkla?
hani ayrıldıktan sonra bir yarış gibi olur ya kim daha iyi olacak diye. ben hem kazığın büyüğünü yedim hem de o yarışı kaybetmişim gibi hissediyorum. yüzyüze denk gelsem kafamı dimdik tutabileceğim hiçbir şey yok. toplumda beni değil onu el üstünde tutuyorlar.
ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. hem gururumdan hem ağladıkça yaşlanıyorum.
öyle işte. neden yazdım bilmiyorum belki de yalnızlıktan kimseyle paylaşamadığımdan.
Ayni şeyleri yaşıyan ben senin 2 sene geçmiş benim 3 ay düğün yapıyor şimdi bi de akraba haline şükretmen için bir sürü neden ..ya benim yaşım 30 artık böyle şeyler etkimiyor bana alışveriş falan ne bileyim halime şükür yine ama bunlar basit geliyor bana anlatabiliyor muyum. arkadaşlarla çık otur falan ee? sonra nolcak. işte işimle ilgili sınavıma hazırlanıyorum ona yüklendim iyi çalışıyordum aslında bu aralar.
bu haberi görmeseydim iyidi.
aşırı duygusalım galiba ben. nasıl oluyor da kötü haberleri alıp devam ediyorsunuz hayata kk hatunları? benim heralde biraz sıkıntım var bu konuda.
Nuray sayarı sürekli veren tarafta olmayın az biraz alan tarafta olun derken boşuna konuşmuyormuşvicdanım rahat tabi ki. onlayken uyku sorunum vardı huzursuzluktanmış. artık kafamı koydum mu uyuyabiliyorum. belki birine bilmeden bi zararım olmuştur tabi ama içimde art niyet olmadı hiç arkasından sömüreyim kafasında olmadım doğruya doğru.
benim sevgilim olayı değil. ben çevremdeki herkese aşırı pozitiftim hep moral veren destekçi insanlar olur ya ben öyleydim. ben insanlara destek olurken onlar bana alttan alta köstek olup mahvetmişler beni. çok sonra fark ettim. kendimi acındırma değil aksine yaşarken kendimi çok iyi sanıyordum. işte saflık ve tecrübesizlik heralde gözüm boyanırken altımın oyulduğunu fark edememişim.
Böyleleri dört ayak üstüne düşüyorBenim çok sevdiğim bir sevgilim vardı üniversite zamanında. Aman nasıl sevmek nasıl. Herifi deli gibi seviyordum. Onun için her şeyi yapardım. Sonra ayrıldık. Neden çünkü aldatıldım. Üniden sonra çok zor zamanlar yaşadım hayatımda (ondan ötürü değil) sınavlar iş bulma süreci ailedeki ölümler vs. Hiçbirinde eski sevgilim aklıma gelmedi. Şu anda da açıp profilini baksam başka bir kızla evlendiğini veya başka bir kızla ilişkisi olduğunu görsem veya işinde başarılı olduğunu umurumda bile olmaz. Zor zamanlar geçirdiğimde de olmadı. Çünkü o beni aldatmış bir adam. O bana bu iğrençliği reva görmüş bir adam. Bir kadına bu iğrençliği yapmış bir adamın sonraki ilişkilerinde de mutlaka bir falsosu olacağına inananlardanım. Çünkü doyumsuzluk ve kişiliksizlikle alakalı bu durum.
İşte mevzu da bu. Dört ayak üstüne düşerse düşsün. Bana hayrı olmayacak ve beni aldatmış bir adam. Bu dünyada cezasını çekerse ne ala. Çekmez de öbür tarafa kalırsa yanmışşş zaten.Böyleleri dört ayak üstüne düşüyor
Senin gibi düşündüğüm zamanlar da çok oluyor arkadaşım. Bu adalet terzisini çözmek zor. Ben anladım ki ahirete kalmış. Bu saatten sonra önemli değil tabii. Onlar ne yaptı ne etti benim de zerre umrumda olmuyor.İşte mevzu da bu. Dört ayak üstüne düşerse düşsün. Bana hayrı olmayacak ve beni aldatmış bir adam. Bu dünyada cezasını çekerse ne ala. Çekmez de öbür tarafa kalırsa yanmışşş zaten.
Her neyse ben cezasını çekip çekmemesiyle de ilgilenmiyorum. Çünkü bu tarz insanların başına bir iş geldiğinde de bak gördün mü ben zamanında böyle böyle yapmıştım ondan başıma bu geldi diyecek ne merhameti ne de vicdanı var.
Ben hayatımdan çıktığı için bin kere şükrediyorum. Benim gibi bir insanı hak etmediği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?