Kötümü düşünüyorum , yoksa giden gitti mi ?

Eğer istediklerimi göndermezse istemem ayıp olur mu ? Yada ben gönderdim istediğini alabilir mi ben mi saçmalıyorum.

Ben anlamadım sizden para alıyor borç ve siz bunun geri ödemesini "Bari şundan al" diye istiyorsunuz?
Hayır, siz ne kadar borç verdiyseniz, para olarak trink elinize sayacak arkadaş, öyle şunu al bunu al olmaz. Nakit istemeyi biliyorsa, nakit de ödeyecek.

Ne kadar zamandır bekliyorsunuz hem geri ödemeyi? Borç verirken tarih belirtmediniz mi, şu zamana geri ödemesini yapabilir misin gibisinden?

Bu konularda sinirlerim tepeme çıkıyor, borç olarak verdiğim paralar geliyor aklıma :) Hepsinin geri ödemesini alabilsem altımda bi araba daha olurdu, o kadar pişkin insanlar var ki bir de geri ödeme istersiniz "Bugün-yarın" hikayesine bağlarlar.
Haramı helali kalmamış ki milletin, söğüşleyebildiğine bakıyorlar.

Paranızı muhtemelen geri alamayacaksınız, alsanız da kendi paranızın dilencisi edileceksiniz iyice.
Daha sayfalarca yazabilirim şu konuya çok sinirlendim, sinirden gülmeler geliyor :)
Bi borç olunca, önce onu ödeyeceğiz diye öğün bile kısar insan yeri gelir, ama tipler elbise alıp bi de bunları sergiliyor, utanmazlar. 150 liraya kıvıran bir insancık utanmıyorken sen mi utanacakmışsın? Söyle ya, direkt söyle suratına.

Bakarızmışmış...
Ay pis sinirlendim

Kırıp dökmekte istemiyorum ki. Acilen gönderir misin gibi desem anlar sanıyorum.
yani kırıp dökme tabiki ama emri vaki yap gönderirmisin yerine gönder yaz (bakarız ) demeseydi gönderirmisin yazınca canım istergönder istersende göndermeyebilirsin anlamında onun için gönder yaz senin çok ciddi olduğunu anlamalı ..

Sen benden daha dertlisin anlaşılan. Hayır tarih konuşmadık. Daha yeni gönderdim fakat ben gönderdikten 1-2 gün sonra resimler geliyor. Buna kızdım ben zaten yoksa beklerim illa ki. Ama çok sıkıştım dediği şey kıyafet ve hediyemiydi. Maaş günü de değil onun. Bakarız demesi tuhaf. Sakin olmaya çalışıyorum bende

Saçmalama... Onun o tavrı bir kere rahatsız edici... Ne demek bakarız. Bunu dile gerirebilirsin. Benden hem borç alıyorsun hemde alışveriş yapıyorsun de.. Aldığı borcu geri iste bence.

Saçmalama... Onun o tavrı bir kere rahatsız edici... Ne demek bakarız. Bunu dile gerirebilirsin. Benden hem borç alıyorsun hemde alışveriş yapıyorsun de.. Aldığı borcu geri iste bence.
Anneme söylediğimde aynen senin söylediklerini söylememi istedi. Ama diyemedim, zaman geçsin dedim de dert ettim kendime. Salak gibi hissediyorum kendimi

sanki konu sahibi borç istemişde bakarız yazmış ne itici ...

Anneme söylediğimde aynen senin söylediklerini söylememi istedi. Ama diyemedim, zaman geçsin dedim de dert ettim kendime. Salak gibi hissediyorum kendimi
işte insanların çıkarlarını karşılayana kadar sen mühimsin iş bittikten sonramı ? bakarız canım oluyor ..

Daha yeni göndermişsiniz, bekleyin canım siz de aa. Muhtemelen sizin paraya elbise aldı.
Neyse, diğer maaş gününe 150 liranızı hatırlatın, ödesin.

Benim para yedirişlerim eski hikayeler olarak kaldı, çok saftım ben ya. Yani şu zamanki halimle eski halimin karşısına çıksam, "Salak mısın yavrum?" diye sorardım. Yediğim kazıkları buradan toplasam, dünya turu attırır herhalde. Ha sonra kavrıyorsun, yetti gari diyorsun. Hayat... Kimileri ancak burnu sürtülünce öğrenir :)

Bende çok diyorum kendime bu ilk değil ne yazıkki :) Zorla yemek ısmarlatanlar , hediye isteyenler Sen öğrenmişsin de ben öğrenemedim :)) Bekliyorum canım beklerim de ama tavrı hoş değil. Bi nevi yalan gibi borç için isteyip başka şeyler almak. Madem sıkıştın hediye neden alıyorsun. İhtiyacına kullan.

Yok ya bence zaman geçmesini bekleme. Madem senden borç alıyor bir iki gün sonrada alışveriş yapıp resim gönderiyor ben olsam derdim. Aldığın parayı geri ver o zaman madem paran vardı da borç alıyorsun filan diye.

İşte bunları söyleyemediğimden dert ediyorum Yada unutucam gidecek. Arkadaşlık bitecek

Sorgulama o kısmını, zaten sana "Bakarız" diyebilen kişi, senden borcum var kardeş sıkışığım diye boynu eğik istediği o paraya elbise de alır, arkadaşlarına çilingir sofrası da kurar. Ondan geçeceksin bırak, sana geri ödemesini yapacak mı buna bakmak lazım.

Üni.deyken günlük rahat bi 2-3 paket filan sigaram giderdi herhalde, ben bir paket içerdim, bi paket masada harcanırdı zaten. Gelen geçen benden sigara isterdi, çünkü alnımda enayi yazıyordu.

Kankitoların yemekler hep benden zaten, birinin moral bozulur "Hadi tatlı ısmarlayayım sana Özstte" ..Her hafta sadece kızları şenlendirmeye en az 50-100 liralık tatlı hesabı, biri arkadaşına borç yapmış, oh, Angela öder, çünkü her arkadaşın borcu borçtur, Angela'nınki hibe! Niçin? Geri isteyemez, utanır çünkü Angela... Borcunu istediği nadir anlarda kıpkırmızı olur ve ikinciye isteyemez.

Çok affedersin de, aldığı kadar iterler kazığı canım bu dünya böyle. Bundan sonra ya "Kusura bakmayın prensip meselesi, borç almıyorum da vermiyorum da" dersiniz, ya da borç konusunda sicili temiz arkadaşlarınıza borç verirsiniz.

Bende istesem mi diyorum da söyleyemeyeceğimi de biliyorum zaten. Maşallah sizinde arkadaşlarınız baya yolmuşlar sizi :) Demek ki hepsi deneyim oluyo bu da öyledir belki benim için

Ürün demişin ya naptın sipariş verdınmı de yok derse iyi yapmışşın para başka birseye lazım oldu yollarmısın dersin...

Arayacaksın paramı gönderir misin acil lazım diyeceksin. ne kadar utanmaz bu insanlar yahu.param yok geri ödeyeceğim diye borç alıp keyfine bakmaları bana hep tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…