kötüsün hemde çok

Anlamadığım bir konu var artık miras malında yaşarken bile direk çocuğunun üstüne devir yapamıyorsunuz yaptıysa da muhtemelen başkasının üstüne satış yapıldı oradan abiye aktarıldı bunu mahkeme yoluyla bozabilirsiniz artık miras konusunda yasalar CÇok sert
yani babamın üzerine olanları abime üzerine verdiler bunu bozabiliyormuyuz.yaşıyorlar böyle birşeyi yapamam galiba benim hakkım Allaha kalır artık

Konu sahibinin canını acıtan mal mülk değil ki, hukuki yollara başvursa istediği şeyi kazanamayacak, daha çok kaybedecek.

Siz annenizi öyle kabul edeceksiniz, eski zihniyet diyeceksiniz.

Yapacak bir şey yok.

merhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
biz 3 kardeşiz ailede sadece ben evliyim
annem özellikle ben evlendikten sonra malları konusunda tutuştu
herşeyi abimin üzerine yapma derdine girdi
bir tanesini sevecektin madem neden 3 tane doğuruyorsun
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
eline ne geçiyor başın göğe mi eriyor
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok

Sizin derdinizin maddiyat olmadigini anladim. Siz adaletsiz ve sevgisizlige tahammul edemiyorsunuz. Bu konuda da haklisiniz. Boyle ailelere sasiriyorum. Eger bunu bozmak istiyorsaniz bir avukata danisin bence.

Sizin derdinizin maddiyat olmadigini anladim. Siz adaletsiz ve sevgisizlige tahammul edemiyorsunuz. Bu konuda da haklisiniz. Boyle ailelere sasiriyorum. Eger bunu bozmak istiyorsaniz bir avukata danisin bence.
tabikide sevseydi üzüleceğimi bildiği halde bunu yapmazdı

Bosverin bu yaptiklari ayagina dolanacak. En sevdigi oglundan darbe yese bile onu nimet sanar bu zihniyetdeki anneler:KK12:

tabikide sevseydi üzüleceğimi bildiği halde bunu yapmazdı

Bazi kulturlerde kiz cocuguna miras vermiyorlar oyle bir durum var mi? Ya da cocugunun esini sevmeyen aile sirf o da bundan faydalanacak gozuyle bakiyor ve istemiyor boyle bir durum var mi?

Tabi ki her turlu yapilan yanlis. Ama sevgisizlik mi tek nedeni genelde iliskiniz nasildir?

Bazi kulturlerde kiz cocuguna miras vermiyorlar oyle bir durum var mi? Ya da cocugunun esini sevmeyen aile sirf o da bundan faydalanacak gozuyle bakiyor ve istemiyor boyle bir durum var mi?

Tabi ki her turlu yapilan yanlis. Ama sevgisizlik mi tek nedeni genelde iliskiniz nasildir?
kesinlikle öyle bir kültür yok annemin ailesinde mal ayrımı yapılmadı çevremde de yok eşimide aksine abartılı seviyor sadece beni sevmiyor

Bence de annenin bunu yapması hiç hoş değil. Bunu neden yapıyor bir sorsanız.

hepsi için birşeyler uyduruyor tabi mesela araba için diyorki aman ne yapalım biz bu arabayı diyor
Ama bu açıklayıcı cevap değil ki. Satsın parasını bankaya koysun o Zaman. Siz çok ilgi gösteriyorsanız annenize ona da güveniyor olabilir. Biraz mesafeli durun. Anneler bazı çocuklarını maalesef çantada keklik görüyor. Ben aslında parasını istediğine verebilir diye düşünüyorum. Benim bu durumlarda kızdığım vermediği çocuktanda aynı derecede sevgi ve ilgi, hatta daha fazlasını beklemeleri. Belki abiniz alttan çalışıyordur. Erkekler para konusunda çok rahat konuşuyorlar bazen. Bana işte falan diye....

Ama bu açıklayıcı cevap değil ki. Satsın parasını bankaya koysun o Zaman. Siz çok ilgi gösteriyorsanız annenize ona da güveniyor olabilir. Biraz mesafeli durun. Anneler bazı çocuklarını maalesef çantada keklik görüyor. Ben aslında parasını istediğine verebilir diye düşünüyorum. Benim bu durumlarda kızdığım vermediği çocuktanda aynı derecede sevgi ve ilgi, hatta daha fazlasını beklemeleri. Belki abiniz alttan çalışıyordur. Erkekler para konusunda çok rahat konuşuyorlar bazen. Bana işte falan diye....
abimde uzakta ama onunla doğru düzgün konuşmaz bile ben bir gün aramasam trip atar

yok canım o lafı annem için kullandım
Yanlış anlamışım o zaman:bicak: Konuya gelince, bence annenle açık açık konuş. Kim bakacak ona yaslaninca abin mi? Gelin mi? Birde yaşarken mal dağıtmak çok tehlikeli. Hepsi kalsin onların uzerinde bence zamanı gelince halledersiniz.

Back
X